Logo
Logo

Jobs voor commercieel talent

Beste partner voor je salesprofielen

War for talent

Voor kandidaten

 

De arbeidsmarkt heeft voor werkzoekenden, zeker aan het begin van hun carrière, veel mee van een jungle. Enkele bedrijven met een sterk merk zijn gekend, of althans hun naam of imago. Maar wat doen die andere tienduizenden onbekende bedrijven? Wat bestaat er zoal in de markt? En hoe bereik je die?

 

Wij van JongeRaven begeleiden jou graag en gaan samen met jou op zoektocht naar de ideale match. Onze jarenlange ervaring komt daarbij erg van pas. 

Kom je pas op de arbeidsmarkt, of ben je al langere tijd actief? Ons maakt het niet uit zolang je maar commercieel talent hebt. Wil je rustig uitkijken naar een nieuwe opportuniteit, of ben je dringend op zoek? Ook prima, zolang je maar het Jonge Raaf profiel hebt (lees vooral verder), meld je je maar bij ons aan!

 

 

Voor bedrijven

 

Bedrijven hebben geregeld vers bloed nodig, maar blijven altijd wat op hun hoede. Aanwerven kost geld, en zeker als dat verkeerd uitdraait.

 

Bovendien, hoe jonger je nieuwe werknemers zijn: eens goed en wel opgeleid, zien ze mooier gras aan de andere kant, toch?

 

Dat cliché hoeft gelukkig niet altijd waarheid te zijn: onze Jonge Raven zijn geen jonge wolven, en zijn dus uit het goede hout gesneden. Werkethiek en respect zijn elementen waarmee een Jonge Raaf zich onderscheidt in het arbeidsveld. Echte Witte Raven dus.

 

Wij brengen ze tot bij u.  Zowel minder als meer ervaren commerciëlen, tot en met sales management: daarvoor kan u bij ons terecht (zie ook onder SterkeRaven en WijzeRaven).

Een selectiekantoor als geen ander

Wij selecteren continu commerciële profielen, los van jobs. Het startpunt is onze kandidaat, en we gaan met hem/haar op zoek naar die job die het beste aansluit bij zijn/haar competenties en interesses. Streng maar rechtvaardig selecteren wij commercieel toptalent met drive, goesting, een gezonde portie lef en een positieve ingesteldheid. Inderdaad: ook werkattitude, maturiteit, inborst en motivatie worden mee in de balans gelegd. Op zoek naar de commerciële Witte Raaf dus.

 

Wij werken zowel op buitendienst- als op binnendienstfuncties, hoofdzakelijk B2B gericht. Elke functie die een vlot en frequent klantencontact vereist, daarvoor bent u bij ons aan het goede adres. Dus ook voor commercieel gericht projectmanagement of voor sales management zit u met onze Raven juist (zie SterkeRaven en WijzeRaven).

 

Wij zijn geen interimkantoor en werken met een finding fee, marktconform.

Discretie gewaarborgd

Voor kandidaten

 

Je zit nog in een job, maar dreigt al een poosje je drive te gaan verliezen? Misschien ben je dus toe aan een nieuwe uitdaging? Alleen, "zie eens dat het uitkomt"...  Toch moet je in zo'n geval de stap nemen, tenminste voorzover je bij je huidige werkgever alles goed en wel hebt overwogen, overlegd of doorgepraat.

 

Want 'blijven hangen' brengt noch jezelf noch je werkgever de oplossing. Welnu, bij ons kan je je risicoloos melden. We garanderen je volle discretie en gaan samen met jou op zoek naar die nieuwe uitdaging.

 

Voor je het weet, zit je weer kiplekker in je vel. Wedden?

 

 

Voor bedrijven

 

De ketting is maar zo sterk als zijn zwakste schakel. En als die dus moet worden vervangen, dan is het tijd voor u om een Jonge Raaf in huis te halen.

 

Wij garanderen u de grootste discretie: uw vacature wordt niét, of althans niet herkenbaar, bekend gemaakt (tenzij dit niet hoeft voor u en we op exclusieve basis gaan samenwerken). Gezien wij continu selecteren, los van jobs, is de kans reëel dat wij uw nieuwe sterke schakel in ons JR-nest zitten hebben.

 

Geef ons wat tijd en voor u het weet, draait die ketting weer als nooit tevoren!

Mag er een hoek af zijn?

Perfectie bestaat niet. Dus ook bij commerciële profielen en onze Jonge Raven kan er wel eens een hoek af zijn. Niet erg!

 

Misschien heb je dus geen masterdiploma, of heb je zelfs je bachelor niet afgemaakt... dat helpt al. Alle gekheid op een stokje: we hebben niets tegen masters, integendeel: vooral grote bedrijven met complexere werkprocessen vereisen voor zowel commerciële binnen- als buitendienstfuncties zo'n papiertje. Maar voor veel KMO's is dat niet het geval, toch niet als het over commerciële functies gaat.

 

Het zit namelijk zo: basically primeert gezond verstand bij JongeRaven op academische studies. Klanten zoeken dikwijls meer het doe-type dan het denk-type, zie je? Talent, goesting en drive, daar draait het om. Of ook, die éne Witte Raaf, weet je wel?

 

Misschien probeerde je dus wel een master, of een bachelor, maar waren die schoolbanken niet aan jou besteed, was studeren (toen) gewoon je ding niet, of maakte je een foute (studie)keuze... Er zijn zoveel redenen waarom iemand het diploma niet haalde, én... jij bent heus niet de enige. Dus no worries, als je goed bent, écht goed, dan kom je er wel. Ben je overtuigd van je JR-gehalte? Meld je dan nu aan! 

 

Waar komt JongeRaven vandaan?

Onze tientallen jaren praktijkervaring in de bedrijfswereld, en met name de commerciële kant van het verhaal, is één: wij kennen alle aspecten van 'business doen', ondernemen vs. managen, we stonden en staan nog steeds in dezelfde dagelijkse praktijk van elke ondernemer of zaakvoerder.

 

Ook op het vlak van rekruteren en selecteren van geschikte kandidaten, hebben wij jarenlange ervaring, aan dezelfde kant als u: de werkgever. Deze ervaring willen wij delen, in een poging om beter te doen dan wat u nu in de markt vindt. De HR-markt is geen eenvoudige markt, met een ietwat hard imago voor wat toch softe materie is.

 

JongeRaven (inderdaad, de Jonge maar ook Witte Raven dus) wil terug naar de authenticiteit, waarbij de persoon centraal staat, in een open en eerlijke benadering met aandacht voor het individu, in wederzijds respect en overleg. En dan hebben we het over zowel de werkgever als de werknemer. Want eerlijk duurt het langst, en als het over talent gaat, dan willen we dat toch niet verspillen? 

testimonial_7

INSCHRIJVEN

Voor kandidaten

Ontdek hier of je een Jonge Raaf bent

Vink je even met ons af?

 

- je bent jong van geest

 

- je behaalde je bachelor, of zelfs meer dan dat, of.. ook niet:)

 

- je bent op zoek naar een job voor de lange termijn

 

- sales en marketing is jouw ding

 

- je hoort thuis in een commerciële omgeving

 

- je bent een doorzetter en geeft niet op (het "moeilijk gaat

ook"-type)

 

- je hebt high potential

 

 

7 keer CHECK? Schrijf je hieronder in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Wat krijg je als Jonge Raaf van ons?

1. Een job

 

Uiteraard kan je via JongeRaven een uitdagende en toffe job te pakken krijgen. Als je écht goed bent, krijg je inzicht en toegang tot misschien wel meerdere vacatures die binnen jouw interesses, passies en kunde vallen. Soms kan dit dus best snel gaan, afhankelijk van het aantal vacatures van dat moment. Is er niet direct een job bij die jou past, dan is wat geduld de boodschap.

 

2. Onze ervaring

 

JongeRaven doet meer dan een job aanbieden. Onze ervaring krijg je er bovenop. Wij zaten ook jarenlang op de stoel van de werkgever en wij kunnen je begeleiden tijdens je sollicitatieproces.

 

3. Een rechtstreeks contract

 

JongeRaven is geen interimkantoor. Je komt dus rechtstreeks in dienst bij onze klant. Dat kan overigens vrij snel gaan, want wij hebben steeds zicht op jobs binnen de meest diverse sectoren. En hebben we niet direct iets gepasts, dan gaan we samen met jou op zoek!

 

4. Coaching

 

Je handje vasthouden doen we niet, we coachen jou wel het veld in, tenminste als jij daar behoefte aan hebt. Bekijk de mogelijkheden op www.coachee.be.

 

Hoe word je geselecteerd? Inschrijven

Heb je de vorige pagina's gelezen en herken je jezelf in het profiel van de Jonge Raaf?

 

1. Inschrijven

 

Inschrijven kan je hieronder, en je hebt best al je cv bij de hand om up te loaden. Met een professionele foto en een motivatiebrief zet je bovendien je inschrijving kracht bij (ben jij een 'echte'?). Je bekijkt best hieronder de procedure. 

 

2. Screenen

 

Zodra je ingeschreven bent, geef je ons even de tijd om jouw dossier door te nemen. Vinden wij jouw kandidatuur positief en relevant, dit wil zeggen kans makend om een Jonge Raaf te worden? Dan nemen we contact om een belmoment af te stemmen. Leer of hoor je ons niet, dan kan het voor later zijn. Het heeft dus geen zin om verschillende keren in te schrijven of voor elke job apart in te schrijven. Wij vertrekken altijd vanuit de kandidaat en niet vanuit de job.
 

3. Elkaar ontmoeten

 

Na dit eerste telefonisch contact beslissen we of we elkaar zullen zien voor een diepgaander vervolggesprek (video of live op kantoor). Vaak doen we tijdens dit gesprek een aantal oefeningen (zonder dat je dit door hebt) om jouw skills zo goed mogelijk in te schatten. 

 

4. Toegang tot vacatures

 

Eens dit gesprek achter de rug is en je gevalideerd bent als Jonge Raaf, schotelen we je mogelijke vacatures voor. Jij meldt ons welke jobs je sterk interesseren en vervolgens ga je op gesprek bij onze klant. Vanaf hier is het aan jou om die droomjob echt te pakken!

 

Succes!

Welke functies kan JR jou aanbieden?

Bij ons kan je terecht voor alle functies waarbij een vlot en frequent direct contact met de klant vereist is.

 

Commerciële buitendienstfuncties (accountmanager, key accountmanager, business development manager, sales engineer, business consultant, commercieel adviseur, vertegenwoordiger, verkoopafgevaardigde, …)

 

Leidinggevende functies ( sales manager, regiomanager, district manager, retail manager, area manager, commercieel directeur, shopmanager, office manager, …)

 

Commerciële binnendienstfuncties (internal sales, technisch-commercieel adviseur, marketingmedewerker, product manager,..)

Carrièrebegeleiding

Loopbaanbegeleiding

 

Onze selectie gebeurt ‘streng’, maar ook rechtvaardig. Wij willen iedereen zo goed mogelijk helpen, adviseren en ondersteunen. Ieder heeft recht op zijn loopbaangeluk.

 

Of je nu een Jonge Raaf bent al dan niet, je kan altijd bij ons terecht in ons Loopbaancentrum (zie www.coachee.be):

• Misschien is het commerciële toch niet ‘de’ piste van je dromen?

• Misschien ben je gewoon nog zoekend naar je eigen sterktes, naar je ideale job?

• Of misschien geraak je door je voortraject niet op het spoor van je dromen? 

• Het kan ook dat je cv gewoon niet overtuigend genoeg is opgesteld...

• En misschien sloeg de twijfel al wel toe bij je, en kom je daardoor niet zelfverzekerd genoeg over. 

• Of je komt uit een (diep) dal en moet er weer tegenaan, met loden schoenen. Enz…

 

Zoveel verschillende redenen waarom het voor jou interessant kan zijn om eens een loopbaanbegeleidingstraject met ons op te starten. Wacht er niet langer mee, je zal achteraf zeker zeggen ‘dit had ik al veel eerder moeten doen’.

Voor bedrijven

Ontdek hier waarom een JR in uw bedrijf past

Checkt u even met ons af?

 

- u wil met uw bedrijf vooruit
- u hebt een commercieel project voor ogen, maar mankeert iemand die het kan trekken
- u hebt een zwakke schakel in de organisatie en wenst (discreet) te vervangen
- u zoekt extra vitamines voor uw bedrijf
- u wil graag een snelle ROI
- uw filosofie met nieuwe werkkrachten is: eerst bewijzen wat je kan vooraleer er extra boter bij de vis komt
- diploma is voor u in een job van ondergeschikt belang in vergelijking met zijn of haar competenties
- u komt al een heel eind met nuchter en gezond boerenverstand in combinatie met voornaamheid, resultaatgerichtheid en een nette presentatie.

 

Meld u met uw project dan gerust aan bij JongeRaven.

Wat krijgt u als bedrijf van ons?

1. Een kandidaat

 

Uiteraard schotelen wij u enkel een super gemotiveerde kandidaat voor. Maar u krijgt van ons niet alleen dat.

 

2. Onze ervaring

 

Onze ervaring krijgt u er bovenop. Wij zijn graag gesprekspartner voor uw commerciële strategie en invulling én wij kunnen u adviseren op vlak van HR en organisatie-ontwikkeling.

 

3. Discretie

 

Wij garanderen u discretie waar en wanneer nodig aangezien wij uw vacatures anoniem en beperkt publiceren op onze website (tenzij u voor een exclusieve samenwerking opteert).

 

4. Snel en efficiënt

 

Wij vermijden zoveel mogelijk extra betalende wervingscampagnes en kunnen in veel gevallen uw rekruteringsbehoefte al invullen vanuit ons op voorhand geselecteerde JR-nest.
Wij werken dus snel en efficiënt en garanderen u geen onnodig tijdverlies. We houden onze communicatie bovendien to the point.

 

5. Voordelig

 

De kandidaat komt direct op uw payroll, dus bij ons krijgt u geen interimtoeslag.
Wij werken zowel op 'no cure no pay' principe ( zolang onze kandidaat niet door u is gecontracteerd, bent u ons niets verschuldigd) als op exclusieve basis.
Wij bieden u een uiterst marktconforme formule aan, helder en transparant: bij ons komt u sowieso nooit bedrogen uit!

 

6. Ongebonden

 

Bij ons behoudt u ten allen tijde uw vrijheid. Ook in geval van exclusiviteit bent u niet onbeperkt aan ons 'gebonden'. Wij werken met andere woorden naast of samen met uw eigen kanalen/website om voor u de passende kandidaat te vinden. 

Werkwijze voor bedrijf - Inschrijven

1. Inschrijven

 

Inschrijven kan hieronder via het inschrijvingsformulier. U vult uw gegevens en de openstaande functie in (enkele zinnen volstaan).  U kan ons ook mailen of bellen, en dan doen wij dat voor u.

 

2. Elkaar ontmoeten

 

Wij komen de vacante functie graag met u doornemen. Persoonlijke kennismaking met u en uw bedrijf is belangrijk om u zo de geschikte Jonge Raven te kunnen voorstellen. We capteren er uw behoeften en gaan vervolgens op zoek naar de juiste, in uw bedrijf en job geïnteresseerde Jonge Raven.

 

3. Kandidaten voorstellen

 

JongeRaven is op continue basis op zoek naar nieuwe kandidaten om het nest te vervoegen, los van de openstaande functies. Hebben we niet meteen een geschikt iemand voor u in ons nest? Geen nood, in dat geval gaan we aan de slag net als een ander, toch? U krijgt van ons zeer snel het profiel, cv, eventueel testrapport en motivatiebrief van één of meerdere kandidaten, waaruit u vervolgens uw finale selectie kan maken.

Schrijf u in via onderstaand inschrijvingsformulier.

Welke functies kan JR voor u invullen?

Bij ons kan u terecht voor al uw vacatures waarbij de job een vlot en frequent direct contact met de klant vereist.

 

Commerciële buitendienstfuncties (accountmanager, key accountmanager, business development manager, sales engineer, business consultant, commercieel adviseur, vertegenwoordiger, verkoopafgevaardigde, …)

 

Leidinggevende functies ( sales manager, regiomanager, district manager, retail manager, area manager, commercieel directeur, shopmanager, office manager, …)

 

Commerciële binnendienstfuncties (internal sales, technisch-commercieel adviseur, marketingmedewerker, product manager,..)

Quanta costa?

Selectie en rekrutering, wat kost dat me eigenlijk?  Geen spek voor mijn bek, denkt u wel eens?  Alleen voor de “grote jongens” weggelegd? Of ook: wat je zelf doet, doe je beter? Mmm...

 

Berekende u al eens de totale kost van een mislukte aanwerving (loonkost, opleidingskost, ontslagvergoeding, om nog niet van de mentale lasten te spreken)? Of ook, wat u van omzet en marge verliest in al die tijd dat u nog geen saleskracht vond?

 

Hulp bij de werving en selectie van JongeRaven biedt u niet alleen meer zekerheid, maar ook een veel ruimere kandidatenkeuze.

 

Ons tarief is helder en volledig marktconform. Geen adders onder het gras. Geef ons een belletje of stuur ons een mailtje en we bezorgen het u.

testimonial_8

JOBS

Productieve HR Manager | Waasland

Als verantwoordelijke van het personeelsbestand ben jij de spilfiguur voor alles met betrekking tot HR. Van werving & selectie en alles hierrond (coaching, evaluatiegesprekken, opleidingen, …) tot beheer van het wagenpark, het sociaal overleg in de onderneming, organisatie personeelsevent, etc. Alles rond payrolling zit bij jouw collega-assistent maar dit aspect van HR is jou natuurlijk niet vreemd. Werken mét en voor mensen, dat geeft jou energie! Jij bent het centraal aanspreekpunt, jouw deur staat altijd open voor de mensen uit de productie! Deze functie kan perfect in een 4/5de rol uitgevoerd worden, indien gewenst.

 

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Gezonde Teammanager | O-Vl

Met voedingsproducenten als klant is jouw nieuwe werkgever wereldwijd actief vanuit verschillende vestigingen. Je komt aan het hoofd van een 10-koppige bende die klantnabijheid en dus een uitermate hoge kwaliteit in dienstverlening nastreeft. Als rasechte peoplemanager beschik je over de coaching skills om dagelijks het beste uit je mensen naar boven te halen. Minstens enkele jaren managementervaring is gewenst, en kom je uit een wetenschappelijke richting dan is ook dat een plus. Mooie package verzekerd!

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Adviserende Sales | W-Vl

De term witgoed is jou niet vreemd? Jouw klanten zijn dé onafhankelijke zelfstandige ondernemer. Je hebt een divers gamma aan product(lijn)en en het is aan jou om mee te denken met de klant welk product die precies nodig heeft om de concurrentie de baas te kunnen. Jouw technische kennis is minstens zo belangrijk als jouw salesskills. Hier wordt ook niet op bonus gewerkt maar op service en kwaliteit! Je bent dus geen hunter maar een farmer die zijn klanten op alle gebied soigneert. Je houdt van upselling en cross-selling want nieuwe klanten zoeken is omzeggens niet aan de orde.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Klassevolle Vertegenwoordig(st)er | Vlaanderen

Interesse in sales en op zoek naar een uitdagende werkervaring? Search no more! Als commercieel verantwoordelijke ben jij het visitekaartje van Marisan bij prospecten en klanten. Je zal instaan voor het uitbreiden van het klantenbestand en het genereren en opvolgen van je eigen afspraken.
In de opstartfase word je uiteraard begeleid in het productengamma en de werking van de firma. Na die periode krijg je heel wat verantwoordelijkheden en groeikansen.
You’re in charge now, but we still got your back!
Maar wie schuilt er nu achter Marisan en waar kom je nu terecht? Een team enthousiastelingen met 3 decennia aan ervaring staat te popelen om haar kennis in verpakkingsmateriaal, etikettering en aanhechtingen aan je door te geven.


 

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Presentabele Accountmanager | Vlaanderen

Met een warme aanpak bezoek je bestaande klanten, luister je naar hun noden en probeer je hier een praktische, pragmatische, prachtige (of een combinatie van alle drie) oplossing aan te bieden. Je vertaalt dit technisch naar de ontwerpers en zo gaat de bal aan het rollen. Met het prototype onder de arm overtuig je jouw klant! De HQ van deze moderne scale-up zit in West-Vlaanderen en ook jij zelf bent heel regelmatig hier te vinden. Jouw klanten zitten verspreidt over gans Vlaanderen. Een beetje technische bagage is toch zeker wel een must maar vooral de attitude bij jou zit juist. Je past binnen deze jonge en dynamische cultuur en structuur.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Zonnige Customer Service Medewerker | Z-W Vl

“Laat de zon in jouw hart”… maar soms is de zon er teveel aan. Je voelt al waar we naartoe willen,  en wat voor klanten jij zoal zult gaan bedienen. Zonwerende klanten dus, een markt die boomt. Je moet je Engels goed beheersen, uitermate service minded zijn, en gemotiveerd, dat spreekt.

 

Dus ben jij het zonnetje in huis die we zoeken (haha), neem dan snel contact!

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Geladen accountmanager | Limb. & Luik

De toekomst? Allemaal elektrisch? De automobielsector onderneemt alvast actie. Nu nog de technische applicaties zoals de laadpalen massaal, degelijk en duurzaam verspreid krijgen. Heb jij interesse in techniek, een passie voor de automobielsector en ben je een echte verkoper, dan kan dit wel een leuke uitdaging zijn voor jou. Je krijgt carte blanche, mag uw tanden zetten in dit dossier. Vlakke structuur, rechtstreeks communicatie, mooie en correcte verloning.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Geladen accountmanager | A'pen & Vl Br.

De toekomst? Allemaal elektrisch? De automobielsector onderneemt alvast actie. Nu nog de technische applicaties zoals de laadpalen massaal, degelijk en duurzaam verspreid krijgen. Heb jij interesse in techniek, een passie voor de automobielsector en ben je een echte verkoper, dan kan dit wel een leuke uitdaging zijn voor jou. Je krijgt carte blanche, mag uw tanden zetten in dit dossier. Vlakke structuur, rechtstreeks communicatie, mooie en correcte verloning.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Back Office met Potentieel | Z-W Vl

Jij filtert vlot alle inkomende telefoons (Nederlands & Frans) en fungeert als rechterhand van de key accountmanagers. Je werkt samen met en ondersteunt het customer care team en zo leer je step by step het reilen en zeilen van deze KMO in volle groei kennen. Eens je volledig bent ingewerkt en je hebt er zin in, dan kan je intern doorschuiven. Je werkplek is een hip kantoor in de regio Z-W Vl.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Receptieve Accountmanager | Vl

Niets vervelender toch dan wachten aan een receptie? Wel, daar kan jij straks verandering in brengen! Je verkoopt oplossingen allerlei om het de bezoeker gezelliger, nuttiger, efficiënter te maken. Je doorkruist daarbij Nederlandstalig België (heel wat steden en gemeenten zitten nu al op je te wachten). Maar ook bv retailers, ziekenhuizen of andere overheidsinstanties zullen verbaasd zijn als je laat zien wat je allemaal in huis hebt. Nog dit: kennis van Frans en Engels is nodig want je komt bij een internationaal opererende speler terecht.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Ambitieuze Vertegenwoordiger | O-Vl

Je komt terecht in een hippe scale-up, ondertussen actief in 5 landen en in volle uitbreiding. Een echte no-nonsense cultuur binnen een tof en hip team. Prospecteren doe je van bij je thuis, een afspraak maken is zo gefikst want het product dat je jouw klanten brengt is Top in de branche en volledig up-to-date.  Je gaat aan de slag in een leuke sector, niet al te technisch, met heel veel een(man)vrouwenzaken en kleine bedrijven.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Ambitieuze Vertegenwoordiger | A'pen

Je komt terecht in een hippe scale-up, ondertussen actief in 5 landen en in volle uitbreiding. Een echte no-nonsense cultuur binnen een tof en hip team. Prospecteren doe je van bij je thuis, een afspraak maken is zo gefikst want het product dat je jouw klanten brengt is Top in de branche en volledig up-to-date.  Je gaat aan de slag in een leuke sector, niet al te technisch, met heel veel een(man)vrouwenzaken en kleine bedrijven.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Internationaal Accountmanager zonder vrees | Far East & Afrika

Onze klant heeft een vrij uniek product en slechts enkele concurrenten wereldwijd (volledig op maat van de klant uitgewerkte installaties om veiligheid op het werk te garanderen). Voldoende technisch inzicht maar ook interesse in vreemde culturen (verre Oosten en zuidelijk Afrika) is nodig in deze job. Je reist graag (in “normale” tijden 2 aaneensluitende weken op 2 maand), je kan je snel inleven in de plaatselijke cultuur & gebruiken en bent een echte netwerker. Je bent het single point of contact voor de klant, en bent een echte plantrekker. Plezante bedrijfscultuur waar volop ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Joviale Binnendienstmedewerk(st)er | Z-W Vl

Commerciële binnendienst, Internal Sales, Customer Service Medewerker. What’s in a name? Tuurlijk is functie-inhoud belangrijk. Maar hier, bij deze firma, primeer jij en hoe je binnen de bedrijfscultuur past. Je komt terecht bij een prachtige organisatie met een open en warme cultuur. Work-Life balans, een sterk uitgebouwd gezonheidsbeleid, opleidingsmogelijkheden, teambuildingactiviteiten, … Natuurlijk, niet alles is rozengeur en maneschijn, je gaat een uitdaging dus niet uit de weg maar de return die je krijgt maakt alles goed! Na 2 jaar ook de op een firmawagen, want jij bent het allerbelangrijkste kapitaal van de organisatie.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Accountmanager | Limburg

Jouw klanten zijn mensen met bouw- of verbouwplannen (geen particulieren, maar de grotere jongens). Je hebt dus best een netwerk in het wereldje van architecten, studiebureaus en projectontwikkelaars, of wil er de volgende jaren tegenaan gaan om dat uit te bouwen. Voorts ben je technisch geschoold of ervaren, kan je goed om met autonomie en functioneer je goed binnen een collegiaal ingesteld team.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Représentant empathique | Brux & Wall

Votre collègue du bureau programme pour vous les visites aux clients. Lorsque nous vous dirons que ce sont principalement des personnes âgées ou des personnes handicapées que vous visiterez, vous comprendrez pourquoi vous devez faire preuve d'une grande empathie. Vous leur vendez des solutions de confort pour lesquelles vous recevez une formation sur le tas. Vous travaillez en réseau dans le monde des soins de santé (mutuelles de santé, ergothérapie,...) et vous habitez de préférence dans le centre du pays.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Administratief-Commercieel Medewerker | Kortrijk

Je werkt 1 op 1 met de zaakvoerder, die de Europese klanten bewerkt en bezoekt. Jij bent er de interne spil in de organisatie. Je werkt je in het hele bedrijfsproces in en eigent je alle ins & outs toe, zodat je van werkelijk àlles op de hoogte bent. Je kan dus autonoom werken, denkt mee om efficiënter en beter te doen. Je neemt verantwoordelijkheid en verzorgt de klantenorders van A tot Z. Deze multifunctionele job in een kleine structuur vind je bij een handelsbedrijf in volle groei binnen een leuke en interessante nichemarkt.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Koperen Technische Accountmanager | België

Sales en technische interesse gaan bij deze hand in hand. Je klanten zijn lokale handelaren die naar de industrie of aannemers toeleveren. Uiteraard heb je een scherpe prijs onder de arm, en beschik je over de maturiteit en de nodige body om de concurrentie met zijn trucs aan te kunnen. Appelen met appelen, weet je wel. Binnen deze ambitieuze KMO werk je op een autonome manier en run je je business als een goeie huisvader. Je onderhoudt een prima klantenrelatie door je offertes kort op de bal op te volgen, en werkt in tandem samen met je binnendienst.  Een wekelijkse meeting op kantoor (W-Vl) om voeling met het team te behouden zie je niet als een last.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Recruiter JongeRaven/SterkeRaven/WijzeRaven

Ons kantoor breidt uit, want we gaan voor een extra recruiter!  Niet om op vacatures te werken dus (kan wel eens gebeuren als tussendoortje) maar wel om geduldig op zoek te gaan naar beweeglijke werknemers, met interesse in een nieuwe job. Voor sommige van die werknemers gaan we bovendien exclusief op zoek naar een passende nieuwe uitdaging (ja, van iets nieuws zijn we hier niet vies).

We zoeken een recruiter met ervaring en de nodige maturiteit, stabiel, doorzettend en bovenal positief ingesteld (lachen is nodig). Vanuit een grote interesse in mensen, moet selecteren en screenen (van vooral commerciële profielen) voor jou een bron van energie zijn.

We staan open voor zowel voltijds als 4/5e regime, met een contract van onbepaalde duur.

We vormen een klein hecht team, met ambities om te groeien, en bieden een vlakke structuur, een flexibel regime met mogelijkheid tot home office en een correcte op maat verloning.

Voel je je aangesproken, bezorg dan je cv en motivatie via mail tav Luc Deraedt, luc@jongeraven.be, of geef eerst een belletje 0478/919305.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Logistiek Technical Sales | A'pen

Als rechterhand van de accountmanager kom jij op de proppen eens het eerste zaadje al is gepland en de verkoop dus zo goed als rond is. Jij gaat bij de klant opmeten, vervolgens alles uittekenen en uitrekenen en werkt daarna af tot aan de ondertekening van het contract. Deze uitdagende functie kan de eerste stap zijn naar een functie als projectleider/accountmanager of andere, afhankelijk van jouw persoonlijke interesses en sterktes. Techniciteit binnen de wereld van logistiek boeit je? Meld je dan snel!

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Probleemoplossende Accountmanager | Br - Limb - Liège

Jij biedt je klanten een totaaloplossing, want je vertegenwoordigt een unieke speler op de markt die echt alles in eigen huis heeft. Je brengt een sterk verhaal: jouw producten en diensten zorgen steevast voor tijds-, kosten- én plaatsbesparingen op lange termijn. Je luistert, analyseert en komt navenant met een tailor-made oplossing. De organisatie met 75 jaar knowhow is jong van geest en hart. Een jong managementteam dat zijn mensen centraal zet. Je bent vlot in beide landstalen (NF) en houdt er van om nieuwe opportuniteiten te detecteren in de markt. Ben jij de ambassadeur die we zoeken?

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Coole Teamleader Internal Sales | Z-W Vl

Is jouw motto: beter een goeie collega dan een verre vriend? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant, een bedrijf in Zuid-West Vlaanderen met een vlakke structuur in snelle beslissingsmodus, actief in de bouwsector, zoeken we een gemotiveerde teamleader voor de customer service (15-tal medewerkers). Je bent hét aanspreekpunt binnen het team, je werpt een kritische blik op de interne systemen en neemt een actieve rol binnen verschillende werkgroepen. Je zorgt voor een vlotte werking, gaat dat moeilijk gesprek niet uit de weg en pampert de klanten.

Ben jij een echte hands-on People manager recht door zee en voor de vooruit?

Neem dan snel contact op!

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Natuurlijke Internal Sales | Z- Vl

Deze specialist en marktleider in zijn sector is nog steeds een familiale KMO, zij het al fors uit de kluiten gewassen. Als goedlachse gedreven interne medewerker onderhoudt je ook face-to-face klantencontact en denk je proactief met je klant mee. Binnen deze heel erg allroundjob communiceer je vlot intern. Er heerst een toffe werksfeer met aandacht voor de Mens: uitgeschreven opleidingstrajecten, geregeld een leuke activiteit, een interessant verloningspakket (incl. careerplan) kortom een beetje het gevoel van thuiskomen. Klinkt veelbelovend, toch? 

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Zonnige Internal Sales | Z-W Vl

Gepassioneerd: als dit een van je kwaliteiten is, dan ben jij misschien wel de Jonge Raaf die we zoeken. Geboeid door sales, door klanten, samenwerken met collega’s, opvolgen van administratie,  overleg met marketing & productie, behandelen van aftersales en nog zoveel meer… sta je dagdagelijks in connectie met Poolse en andere Oost-Europese accounts. Je beheerst dus zeer goed je Engels, een mondje Pools is mooi meegenomen. Je regelt alles van A tot Z, van order-en offerteverwerking tot het regelen van transport. Daarnaast word je bij alle facetten van de globale flow betrokken. Jouw werkgever staat aan de top in zijn branche, met duurzame technische producten voor innovatieve en decoratieve toepassingen.

 

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Accountmanager Interieur | Zuid O - of W-Vl

Affiniteit met interieur is een must, net als ambitie en durf, dit terwijl je best wel een teamspeler bent. Je bent ong. de helft van je tijd op baan, ook wel eens in het buitenland, bij de oplevering bij je klant. Je houdt niet zo van 9to5 denken, want voor je klant ga je graag all the way. Je presenteert en verdedigt mooi, stijlvol, functioneel, modern en duurzaam maatwerk, waarin de klant investeert. De lat ligt hoog, de projecten zijn hoogstaand, want jullie maken niet om het even wat.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Ongeduldige Accountmanager | Vlaanderen

Niets vervelender toch dan wachten aan een receptie? Wel, daar kan jij straks verandering in brengen! Je verkoopt oplossingen allerlei om het de bezoeker gezelliger, nuttiger, efficiënter te maken. Je doorkruist daarbij Vlaanderen (heel wat steden en gemeenten zitten nu al op je te wachten). Maar ook bv retailers, ziekenhuizen of andere overheidsinstanties zullen verbaasd zijn als je laat zien wat je allemaal in huis hebt. Nog dit: kennis van Nederlands en Engels is nodig want je komt bij een internationaal opererende speler terecht.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Teamleader Customer Service | Waasland

Is jouw motto: beter een goeie collega dan een verre vriend? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant, een bedrijf uit het Waasland actief in de bouwsector, zoeken we een gemotiveerde teamleader voor de customer service. Je stroomlijnt de werking van de customer service en je zorgt ervoor dat ook de klant jouw beste vriend wordt!

Klinkt deze job als op jouw buik geschreven?
Neem dan snel contact op!

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Vertegenwoordiger | A'pen

Na regen komt altijd zonneschijn, toch? Word jij de spreekwoordelijke zon zijn die met gericht advies de regen uit de gebouwen van je klanten houdt? Te dubbelzinnig, zeg je? Wel, we zoeken een Jonge Raaf voor de regio Antwerpen. Die dagelijks bestaande klanten opvolgt en bijstaat met raad en daad (en vooral producten, veel producten!), maar die ook zeer graag nieuwe klanten werft. Doe je dus graag prospectie, ben je niet te lui om te werken en kijk je niet op een uurtje meer of minder (je verloning is er dan ook naar), dan ben jij de geschikte kandidaat voor deze job!

Duidelijk zo? Laat dan als de bliksem van je horen.

 

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Commercieel Medewerker Binnendienst | Kempen

Een KMO mee met zijn tijd, modern gevoerd beleid, heel interessante extralegale voordelen, mooie package deal.  Enfin, het ligt allemaal op jou te wachten, als je tenminste aan de criteria van onze JongeRaaf beantwoordt (= super vlotte commerciële persoonlijkheid, met de juiste attitude).  je komt in een internationale omgeving terecht, dus op zijn minst beheers je prima je Frans en Engels.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Technical Sales Support Medewerker | W-Vl

Is jouw batterij voldoende opgeladen om een nieuwe uitdaging aan te gaan binnen deze KMO in volle expansie? Jij wordt hier de spilfiguur binnen het salesteam en krijgt een heel erg polyvalent takenpakket op je bureau.  Telefonie, offerte-opmaak, planning, after sales, ondersteuning op verschillende niveaus, eerstelijns technische support,… Ben je een allrounder en wil je graag je bijdrage leveren aan een groenere wereld, dan zit je hier goed.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Accountmanager verpakkingsmateriaal | A'pen -Limburg

E-commerce legde deze branche zeker geen windeieren. Want àlles moet worden verpakt én veilig bij de klant geraken. Je hebt met andere woorden een product in handen dat  zichzelf verkoopt. Je gaat langs bij de klanten om te zien wat hun specifieke noden zijn, vervolgens kan je als de beste onderhandelen om jouw offerte binnen te koppen. Je krijgt lauwe en warme leads aangereikt maar je gaat ook proactief op zoek naar nieuwe afneempunten, met wie je werkt aan een lange termijnrelatie. Toffe werksfeer, mooie verloning, wat wil een mens meer?

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Vendeur aux batteries chargés | Wallonie

Le future? Tout le monde électrique? Le secteur automobile prend déjà des mesures. Il ne reste plus qu'à faire en sorte que les applications techniques, telles que les stations de recharge, soient distribuées à grande échelle et de manière durable. Si tu t'intéresses à la technologie, tu es passionné par le secteur automobile et que tu es un véritable vendeur, ce poste pourrait être un beau défi pour toi. Tu as carte blanche, tu peux t'enfoncer dans ce dossier. Structure plate, communication directe, rémunération attractive et correcte.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Zoete Internationale Customer Service medeweker | O-Vl

Dit 3e generatie familiebedrijf met tonnen ambitie, zoekt een JR om de sales te ondersteunen. Niet zomaar opvolgen en uitvoeren, neen, jij wordt dé spilfiguur tussen klant, leverancier en je collega's van andere afdelingen. Je werkt in een internationale context (Europa maar ook ver daarbuiten) en wordt deel van een stabiel team met hoge anciënniteitsgraad en veel diversiteit. Een goede work-life balance in combinatie met een concurrentieel verloningssysteem gegarandeerd!

 

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Interne Spilfiguur Sportclub | W-Vl

BabyBallers, een nieuw concept met als missie om peuters & kleuters (1,5-5 jr) te laten sporten, is na een succesvolle start vorig jaar met een uitrol bezig over gans België. In deze rol ben je allround ondersteunend/verantwoordelijk op vlak van admin/marketing/logistiek/HR.  Heb je ervaring of opleiding binnen het domein van communicatie, de eventsector of de socioculturele sector, dan zit je allicht goed om deze job te pakken.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Interne Back-office medewerker | Waasland

Voor een sterk groeiende onderneming, een KMO die sinds enige tijd onder een grotere groep valt maar zijn eigen identiteit en aanpak heeft behouden, zoeken we een ondersteunende duizendpoot. Je komt terecht in een tof team, gehuisvest in een hippe, luxueuze werkomgeving. Mits de nodige interne begeleiding en externe opleiding ben je hét aanspreekpunt voor zowel klanten als leveranciers (vaak in het Nederlands maar kan ook in het Engels of Frans zijn). Stap voor stap word je wegwijs gemaakt in deze wondere wereld. Dankzij hun duidelijk SAP programma rollen jouw offertes vlotjes uit het systeem.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Hands-on Back-office | W-Vl

BabyBallers is een vernieuwend concept met als missie om  peuter & kleuters (1,5-5 jr) op zeer jonge leeftijd aan het sporten te brengen. Wil je mee bouwen aan de uitbouw van dit concept? Het sporten zelf laten we over aan de kids en hun ouders, jij staat in voor de ondersteuning.  Alles praktische planning, contact met ouders, lesgevers, studenten, sportdiensten en scholen… Verbeteringspunten aankaarten, meedenken omtrent marketing, ieder jaar groeien! Dan kan je zeker jouw ei kwijt in deze polyvalente functie.

 

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Customer Service - Onthaal | N-W-VL

Deze importeur/distributeur van allerlei professionele gereedschappen (onze klant verkoopt over de groothandel) zoekt versterking voor op kantoor. Een leuk bedrijf, ee, toffe sfeer, dynamische omgeving. Naast het onthaal van bezoekers/leveranciers zal je vooral telefonisch klantencontact (ook Frans) hebben. Ondersteuning bieden, bestellingen noteren maar ook eens een klacht naar tevredenheid oplossen. Elke dag weer wat nieuws dus. Iets voor jou??

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Loyale & smaakvolle sales | Europa

Jij bent verantwoordelijk om allerhande “spaaracties” in verschillende winkels, tankstations, etc te onderhandelen en lanceren over gans (West-) Europa. Het uitdenken van de campagne, prijszetting, distributie van de producten, marketing, etc. Een boeiende job binnen een smaakmakend Belgisch bedrijf met internationale activiteiten. Een stimulerende werkomgeving, extra opleidingen, modern leiderschap en een goede work-lifebalans. Voor deze job hoort reizen er natuurlijk wel bij.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Smaakvolle Keyaccount | Frankrijk

Het is jouw verantwoordelijkheid om dit smakelijk productgamma in de Franse winkelrekken te krijgen. Onderhandelen met grote retailers en onderzoeken hoe je de deur kan openen, is helemaal jouw ding. Il est évident que tu parles très bien le Français! Je hebt ervaring in een internationale werkomgeving en hebt een neus voor commerciële opportuniteiten. Je wordt intern gestimuleerd om verder te denken en het onderste uit de pan te halen.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Zwoele Internal Sales | W-Vl

Als zwoele sales beheers je naast het Nederlands, Frans en Engels ook het Spaans. Je bent hét centrale aanspreekpunt voor de export managers, de klanten, de transporteurs, de productie, design, …

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Inside Technical Sales | Waasland

Voor een sterk groeiende onderneming, een KMO die sinds enige tijd onder een grotere groep valt maar zijn eigen identiteit en aanpak heeft behouden, zoeken we een technisch/commerciële duizendpoot. Je komt terecht in een tof team, gehuisvest in een hippe, luxueuze werkomgeving. Mits de nodige interne begeleiding en externe opleiding ben je hét aanspreekpunt voor zowel klanten als leveranciers (vaak in het Engels maar kan ook in het Frans). Je hebt een technische feeling met alles rond telecom, IT, netwerken, kabels, etc… Je schrikt er niet voor terug om jouw tanden te zetten in aanbestedingsdossiers en dit volledig van A tot Z op te volgen.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Gebetonneerde Accountmanager | Vlaanderen

Hier ga je met topmerken aan de slag, alom gekend, voor zowel het bedrijf als de particulier. Jouw productgamma vindt zijn weg richting elke vakman of bedrijf die met betonconstructies te maken heeft. Je hebt dus technische interesse, en je beheerst ook je Frans heel goed. Engels is hier internationaal de voertaal, zoals in alle multi’s zeker? Mooie job, goeie condities, al zeggen we ’t zelf..

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Inside Sales | Z O Vl

Een naam als een klok, een uniek product ook dat zijn toepassingen vindt in ontzettend veel maak- en handelsbedrijven. Je gaat aan de slag bij de Belgische poot, je regio is dan ook gans België. Met andere internationale vestigingen is de voertaal Engels, logisch. Als inside sales beschik je over de nodige skills om klanten te zoeken, opnieuw te winnen, te soigneren, partnerships op te zetten, marketingacties te bedenken etc… Tout court jij haalt het maximum uit jouw doelgroep.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Sales Manager Assistant |Z-O-Vl

Als rechterhand van de Sales Manager verlicht je zijn takenpakket door jouw hands-on-aanpak. Een variabel takenpakket lacht u toe: offertes maken, opleidingen inplannen, verwerken data, voorbereidingen vergaderingen meetings treffen.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Vertegenwoordiger Bouw | N-W Vl

Je gaat actief de baan op bij bestaande klanten (70%) en nieuwe prospecten (30%). Jouw doelpubliek zijn alle bedrijven gerelateerd aan “Den Bouw”. Werfbezoeken wisselen af met afspraken bij een aankoopdienst van een internationaal bedrijf. Een echte hands-on mentaliteit is hier noodzakelijk en je schrikt er niet voor terug om zelf eens een demo van de producten te geven aan potentiële afnemers. Loon naar werken is jouw drijfveer.

 

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Customer Service Medewerker | W Vl

Klanten adviseren en helpen is jouw passie. Je staat in rechtstreeks contact (en dat mag je letterlijk nemen) met voornamelijk schrijnwerkers die met al hun orders en vragen bij jou terecht kunnen. Je krijgt gegarandeerd een gedegen interne opleiding zodat je geleidelijk aan een echte productspecialist wordt. Op die manier krijg je er ook kansen om verder door te groeien. Korte communicatielijnen, veel verantwoordelijkheid, een toffe drukke werksfeer: geknipt voor jou?

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Jr Sales Engineer Testapparatuur | Aalst

Nieuwe testapparatuur, veelal op maat gemaakt, vindt via Weiss Technik zijn weg naar de maakindustrie over geheel België. Een sterk team en een familiaire no nonsense sfeer, waar Service met een hoofdletter wordt geschreven, vormt de basis van hun succes. Minimaal een bachelor in electrotechniek is nodig, enkele jaren ervaring op de teller is een plus. Uiteraard haal je energie uit het omgaan met klanten, maar evenzeer kan je, geboeid door techniek, je een heel eind in de materie verdiepen. Is je kennis van Frans ondermaats, dan moet je bereid zijn het te leren, want de helft van de klanten zit in het Franstalig landsgedeelte. Je krijgt een mooie verloning en een mooie wagen, maar je woont wel niet te ver uit de buurt van Aalst. Ps: Heb je een frisse kijk op klantenwerving via de social media, dan heb je meteen nog een extra plus op zak.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Dit is een job bij het bedrijf:

weiss

Commerciële Binnendienstmedewerker | Vlaanderen

Deze klant in het Waasland is in het kader van de groei op zoek naar twee nieuwe commerciële binnendienstmedewerkers. Je moet hiervoor vertrouwd zijn met een technische omgeving, goed met courante programma’s om kunnen gaan, goed je Frans kennen en vooral communicatief en commercieel sterk zijn, gezien je bij je klanten ook aan up- & cross-selling gaat doen. Je komt terecht in een KMO deel uitmakend van een sterke internationale groep.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Accountmanager om mee te bouwen | A'pen & Vl-Br

Bouwhandelaren, aannemers en architecten zijn je dagdagelijkse contacten, je werkt en denkt op lange termijn je relaties uit en je houdt van netwerken. Je verkoopt de output van een state of the art productieapparaat van –in zijn markt- een kleinere Vlaamse speler/kuitenbijter die gestaag zijn marktaandeel aan het opbouwen is. Autonoom werken binnen een klein salesteam gaat je goed af.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Accountmanager Domotica | O-Vl + Brab

JongeRaaf gezocht voor een leuk en dynamisch team actief in de wereld van de domotica. Je werkt zowel op de B2B als de B2C markt, verkopen in het Frans is geen probleem en hard werken evenmin. Want je krijgt de kans om door te groeien tot de commerciële spil van de organisatie, nu toch al zo’n 20 man sterk.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Accountmanager | A'pen - L'burg - Br

Je hebt een mooi diploma op zak, je bent zo goed als Jonge Raaf af en je woont rond Leuven. Sales is duidelijk je ding, en je Frans is prima om zo ook Brussel en het Luikse mee te pakken. Je klanten helpen bij het optimaliseren van hun magazijn- en productieprocessen wordt je lang leven. Diversiteit en autonomie troef, kortom een droomjob.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Internal technical sales | A'pen

Zoek je een niet al te grote omgeving? Internationaal actief, waar je je Frans en Engels dagelijks kan gebruiken? Het mag wat technisch zijn van inslag (je valt niet achterover als je een technische tekening leest) en je houdt ervan om zowel de leveranciers- als de klantenkant te bewerken? De dynamiek van een succesvolle handelsomgeving bezorgt jou energie?

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Digitale Accountmanagers | W- & O-Vl

Ben jij gefascineerd door wat technologie allemaal kan verbeteren (ook al ben je geen informaticus van opleiding)? Heb je inzicht in hoe bedrijfsprocessen lopen en welke meerwaarde slimme digitale oplossingen kunnen opleveren? Kan je netwerken als de beste in kringen van zaakvoerders en hoger management? Is consultative selling voor jou een tweede natuur? En… stoort het je niet om met een mooie wagen op pad te gaan?

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Assistant Sales Manager | Z-O-Vl

Als rechterhand van de sales manager kom je in een sterk groeiend verhaal binnengestapt. Je wordt er al snel een spilfiguur tussen de commerciële buiten-en binnendienst. Zoek jij een (nieuwe) plek en een job waar je ontzettend veel van commerce en van het bedrijfsleven in het algemeen kan leren? Waar je wordt ondergedompeld in de wereld van magazijnen en techniek? Waar je initiatief kan nemen en waar je verantwoordelijkheid krijgt?  Waar je met je jeugdige kijk nieuwe inzichten mag brengen?

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

B2B showroomverantwoordelijke | Z-W-Vl

Een zeer stabiel bedrijf zoekt een zeer stabiel persoon ter opvolging van een zeer stabiel pensionerende. Ben jij op zoek naar een vaste stek voor vele jaren, waar je het dagelijks gezicht wordt van je Klanten, waar je eerstelijns technisch advies geeft en informeert omtrent de nieuwigheden in het gamma? Je krijgt een heel ruime opleidings(periode), klantvriendelijkheid en ownership zijn essentieel in deze functie.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Elektro Sales | W & O-Vl

Je hebt topkwaliteit in huis, niet het goedkoopste spul dus, en dat zoekt zijn weg richting de industriële eindklant (over de groothandel en/of installateur). Je bewerkt niet alleen deze kanalen maar ook de voorschrijvers en de tussenkanalen. Lobbyen, adviseren, ondersteunen, opleiden en vooral veel onder de mensen zijn, dat is je tweede natuur. Het helpt als je de taal van de installateur spreekt (lees: je hebt kennis van de electrobranche). Het helpt ook als je een aanhouder bent, gedreven en met een lange termijn visie, afijn, een echte Sterke Raaf dus.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Accountmanager Bouwchemie | W-Vl

Binnen je provincieregio zal je alle actoren binnen de ruime wereld van de bouw bewerken. Je beschikt over een breed gamma kwalitatief hoogwaardige producten maar bovenal ook over enkele topproducten waarmee je in de kijker loopt, want innovatief qua toepassing. Je verkoopt dus niet enkel producten maar ook een systeemoplossing, waarbij je je technische kennis vakkundig overbrengt aan je klanten (aannemers, bouwheer, architect, vakmannen).

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Accountmanager Bouwchemie | O-Vl

Binnen je provincieregio zal je alle actoren binnen de ruime wereld van de bouw bewerken. Je beschikt over een breed gamma kwalitatief hoogwaardige producten maar bovenal ook over enkele topproducten waarmee je in de kijker loopt, want innovatief qua toepassing. Je verkoopt dus niet enkel producten maar ook een systeemoplossing, waarbij je je technische kennis vakkundig overbrengt aan je klanten (aannemers, bouwheer, architect, vakmannen).

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Customer Service | middenkust

Een sterk bedrijf in een groeimarkt is op zoek naar versterking voor zijn binnendienst. Klanten zijn bouw- en installatiebedrijven, je hebt dus raakvlakken met de bouw vanuit je studies of eerdere ervaring. Bouwplannen lezen, offertes opstellen, projecten opvolgen, en zo je klanten tevreden houden, daarvan moet je happy kunnen worden!

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Sales ingenieur | Z-W-Vl

Geen enkele dag is gelijk, geen enkele opdracht dezelfde, want je verkoopt enkel maatwerk. Elke aanvraag verwerk je na een grondige analyse in een oplossing, die je samen met het team uitwerkt, becijfert, en uiteraard weet aan de m/v te brengen. Enkel weggelegd voor electromechanici, kennis van Frans en Engels is wenselijk.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Klantendienst | Brugge

Technische productomgeving, bouwgerelateerd ; Nederlands/Frans vereist ; BeLux tak van een Duits moederbedrijf

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Klantendienst-ingenieur | Waregem

Sterke Belgische grote KMO, kennis Engels en Frans, ondersteuning sales op vlak van opmetingen, calculatie en offerte etc.. voor industriële projecten 

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Zwevende Accountmanager | Brussel

Het zijn vooral grote bedrijven met veel installaties die je als accountmanager beheert of bewerkt. Je komt terecht in een multinationale groep met een stevige poot in België. Je kan werken vanop diverse kantoren of van thuis uit, je hebt minstens bachelorniveau in een technische richting, en uiteraard is je Frans even goed (of zo goed als) als je Nederlands (of vice versa).

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Commerciële Binnendienst | Z-W-Vl

NFE check - Office + SAP check - team- + solowerk check - orders + logistics check - docs + payments check - customers ext. en int. check – drive & spirit check

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Accountmanager Schrijnwerkerij | Z-W-Vl

Als je ‘interieurbeslag’ een intrigerend woord vindt maar dat bij jou voor de rest geen belletje doet rinkelen, dan zal deze niet voor jou zijn weggelegd. Want je moet ervaring hebben met deze producten en/of deze branche. Je regio loopt vanaf de Westkust tot in Zuid-Oost-Vlaanderen. Je krijgt een groot klantenportfolio in handen, met navenante verantwoordelijkheid.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Accountmanager met groene vingers | Z-W-Vl

Nooit was er zoveel aandacht voor (openbaar) groen als nu. Laat ons hopen dat het een blijver wordt. Het zal in elk geval niet aan je klanten gelegen hebben, want zij zijn heelder dagen in de weer om het ons allemaal -zowel privé als publiek- zo aangenaam mogelijk te maken buiten. Je helpt hen hierbij met een zeer breed productaanbod. Je kan je daarbij zowel technisch als commercieel onderscheiden door gepast advies en een verregaande dienstverlening. Je komt terecht in een tof team waarin kennisdeling  core en ook een continu proces is.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Accountmanager IT | W- & O-Vl

Weet je hoe je software en hardware het best kan verkopen? Door er veel van te kennen, natuurlijk, heel veel, passie voor het vak, weet je wel. Maar ook door vlot goeie relaties te kunnen leggen natuurlijk. Twee maal check bij jou? Op zoek naar een nieuwe uitdaging, een nieuwe dynamiek, een nieuwe werkgever voor na de zomer? Laat maar horen wat je in je mars hebt!!

 

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Accountmanager Industrielakken | O-Vl

Je krijgt een topgamma industriële coatings in handen, en nog wel als masterdealer voor België. Daarbij zal je in eerste instantie de Oost-Vlaamse markt (industrie en marine) bewerken, en op latere termijn uitbreiden richting de andere provincies.  We zoeken bovenal een commercieel talent, maar je gesprekspartners zijn vooral zaakvoerders of productie- en onderhoudsverantwoordelijken dus wat engineering feeling of opleiding staat niet verkeerd. Een uitdagende job alweer binnen een sterk groeiend bedrijf met meerdere distributiepunten binnen de regio. 

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

WIE ZIJN WE?

Luc Deraedt

Luc Deraedt

Luc Deraedt

Luc heeft meer dan 30 jaar ervaring in KMO-land: trading, sales, marketing, product management, én.. HR: dat is zijn ding. Hij houdt van business bouwen, en daarvoor het juiste team neerzetten.

 

Luc
30 jaar KMO-ervaring

Lieve Devlies

Lieve Devlies

Lieve Devlies

Lieve mixt een ruime commerciële ervaring in verschillende sectoren met de non-profit. Haar coachingsskills zijn subliem, haar doortastend menselijk inzicht komt van haar 6e en 7e zintuig..

 

Lieve
Ademt HR

Dignum Bossuyt

Dignum Bossuyt

Dignum Bossuyt

Dignum heeft niet alleen de sales maar ook het ondernemen in het bloed. Steeds opgewekt, steeds strijdlustig, gaat hij geen enkele uitdaging uit de weg.

 

Dignum
ex Jonge Raaf

Marlies Deketele

Marlies Deketele

Marlies Deketele

Marlies heeft meer dan 10 jaar ervaring in werving en selectie. Altijd goedgezind, altijd luisterbereid, gaat Marlies graag voor je op zoek naar jouw perfect match!

 

Marlies
de blik vooruit

JONGE RAVEN IN CIJFERS

2012

Opgericht in

8133

Aanmeldingen

65

Aantal jaren recruitmentervaring

200+

Aantal succesverhalen

GoeieGrond bv

Warandestraat 244

8560 Moorsele

 

Email: info@jongeraven.be

Tel: 0478 91 93 05 (er wordt telefonisch geen info verstrekt omtrent gepubliceerde jobs)

Onze gloednieuwe kantoren vind je in de Kortrijkstraat 145 in B - 8560 Wevelgem, je bent welkom!