Logo
Logo

Jobs voor commercieel talent

Beste partner voor je salesprofielen

War for talent

Voor kandidaten

 

De arbeidsmarkt heeft voor werkzoekenden, zeker aan het begin van hun carrière, veel mee van een jungle. Enkele bedrijven met een sterk merk zijn gekend, of althans hun naam of imago. Maar wat doen die andere tienduizenden onbekende bedrijven? Wat bestaat er zoal in de markt? En hoe bereik je die?

 

Wij van JongeRaven begeleiden jou graag en gaan samen met jou op zoektocht naar de ideale match. Onze jarenlange ervaring komt daarbij erg van pas. 

Kom je pas op de arbeidsmarkt, of ben je al langere tijd actief? Ons maakt het niet uit zolang je maar commercieel talent hebt. Wil je rustig uitkijken naar een nieuwe opportuniteit, of ben je dringend op zoek? Ook prima, zolang je maar het Jonge Raaf profiel hebt (lees vooral verder), meld je je maar bij ons aan!

 

 

Voor bedrijven

 

Bedrijven hebben geregeld vers bloed nodig, maar blijven altijd wat op hun hoede. Aanwerven kost geld, en zeker als dat verkeerd uitdraait.

 

Bovendien, hoe jonger je nieuwe werknemers zijn: eens goed en wel opgeleid, zien ze mooier gras aan de andere kant, toch?

 

Dat cliché hoeft gelukkig niet altijd waarheid te zijn: onze Jonge Raven zijn geen jonge wolven, en zijn dus uit het goede hout gesneden. Werkethiek en respect zijn elementen waarmee een Jonge Raaf zich onderscheidt in het arbeidsveld. Echte Witte Raven dus.

 

Wij brengen ze tot bij u.  Zowel minder als meer ervaren commerciëlen, tot en met sales management: daarvoor kan u bij ons terecht (zie ook onder SterkeRaven en WijzeRaven).

Een selectiekantoor als geen ander

Wij selecteren continu commerciële profielen, los van jobs. Het startpunt is onze kandidaat, en we gaan met hem/haar op zoek naar die job die het beste aansluit bij zijn/haar competenties en interesses. Streng maar rechtvaardig selecteren wij commercieel toptalent met drive, goesting, een gezonde portie lef en een positieve ingesteldheid. Inderdaad: ook werkattitude, maturiteit, inborst en motivatie worden mee in de balans gelegd. Op zoek naar de commerciële Witte Raaf dus.

 

Wij werken zowel op buitendienst- als op binnendienstfuncties, hoofdzakelijk B2B gericht. Elke functie die een vlot en frequent klantencontact vereist, daarvoor bent u bij ons aan het goede adres. Dus ook voor commercieel gericht projectmanagement of voor sales management zit u met onze Raven juist (zie SterkeRaven en WijzeRaven).

 

Wij zijn geen interimkantoor en werken met een finding fee, marktconform.

Discretie gewaarborgd

Voor kandidaten

 

Je zit nog in een job, maar dreigt al een poosje je drive te gaan verliezen? Misschien ben je dus toe aan een nieuwe uitdaging? Alleen, "zie eens dat het uitkomt"...  Toch moet je in zo'n geval de stap nemen, tenminste voorzover je bij je huidige werkgever alles goed en wel hebt overwogen, overlegd of doorgepraat.

 

Want 'blijven hangen' brengt noch jezelf noch je werkgever de oplossing. Welnu, bij ons kan je je risicoloos melden. We garanderen je volle discretie en gaan samen met jou op zoek naar die nieuwe uitdaging.

 

Voor je het weet, zit je weer kiplekker in je vel. Wedden?

 

 

Voor bedrijven

 

De ketting is maar zo sterk als zijn zwakste schakel. En als die dus moet worden vervangen, dan is het tijd voor u om een Jonge Raaf in huis te halen.

 

Wij garanderen u de grootste discretie: uw vacature wordt niét, of althans niet herkenbaar, bekend gemaakt (tenzij dit niet hoeft voor u en we op exclusieve basis gaan samenwerken). Gezien wij continu selecteren, los van jobs, is de kans reëel dat wij uw nieuwe sterke schakel in ons JR-nest zitten hebben.

 

Geef ons wat tijd en voor u het weet, draait die ketting weer als nooit tevoren!

Mag er een hoek af zijn?

Perfectie bestaat niet. Dus ook bij commerciële profielen en onze Jonge Raven kan er wel eens een hoek af zijn. Niet erg!

 

Misschien heb je dus geen masterdiploma, of heb je zelfs je bachelor niet afgemaakt... dat helpt al. Alle gekheid op een stokje: we hebben niets tegen masters, integendeel: vooral grote bedrijven met complexere werkprocessen vereisen voor zowel commerciële binnen- als buitendienstfuncties zo'n papiertje. Maar voor veel KMO's is dat niet het geval, toch niet als het over commerciële functies gaat.

 

Het zit namelijk zo: basically primeert gezond verstand bij JongeRaven op academische studies. Klanten zoeken dikwijls meer het doe-type dan het denk-type, zie je? Talent, goesting en drive, daar draait het om. Of ook, die éne Witte Raaf, weet je wel?

 

Misschien probeerde je dus wel een master, of een bachelor, maar waren die schoolbanken niet aan jou besteed, was studeren (toen) gewoon je ding niet, of maakte je een foute (studie)keuze... Er zijn zoveel redenen waarom iemand het diploma niet haalde, én... jij bent heus niet de enige. Dus no worries, als je goed bent, écht goed, dan kom je er wel. Ben je overtuigd van je JR-gehalte? Meld je dan nu aan! 

 

Waar komt JongeRaven vandaan?

Onze tientallen jaren praktijkervaring in de bedrijfswereld, en met name de commerciële kant van het verhaal, is één: wij kennen alle aspecten van 'business doen', ondernemen vs. managen, we stonden en staan nog steeds in dezelfde dagelijkse praktijk van elke ondernemer of zaakvoerder.

 

Ook op het vlak van rekruteren en selecteren van geschikte kandidaten, hebben wij jarenlange ervaring, aan dezelfde kant als u: de werkgever. Deze ervaring willen wij delen, in een poging om beter te doen dan wat u nu in de markt vindt. De HR-markt is geen eenvoudige markt, met een ietwat hard imago voor wat toch softe materie is.

 

JongeRaven (inderdaad, de Jonge maar ook Witte Raven dus) wil terug naar de authenticiteit, waarbij de persoon centraal staat, in een open en eerlijke benadering met aandacht voor het individu, in wederzijds respect en overleg. En dan hebben we het over zowel de werkgever als de werknemer. Want eerlijk duurt het langst, en als het over talent gaat, dan willen we dat toch niet verspillen? 

testimonial_7

INSCHRIJVEN

Voor kandidaten

Ontdek hier of je een Jonge Raaf bent

Vink je even met ons af?

 

- je bent jong van geest

 

- je behaalde je bachelor, of zelfs meer dan dat, of.. ook niet:)

 

- je bent op zoek naar een job voor de lange termijn

 

- sales en marketing is jouw ding

 

- je hoort thuis in een commerciële omgeving

 

- je bent een doorzetter en geeft niet op (het "moeilijk gaat

ook"-type)

 

- je hebt high potential

 

 

7 keer CHECK? Schrijf je hieronder in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Wat krijg je als Jonge Raaf van ons?

1. Een job

 

Uiteraard kan je via JongeRaven een uitdagende en toffe job te pakken krijgen. Als je écht goed bent, krijg je inzicht en toegang tot misschien wel meerdere vacatures die binnen jouw interesses, passies en kunde vallen. Soms kan dit dus best snel gaan, afhankelijk van het aantal vacatures van dat moment. Is er niet direct een job bij die jou past, dan is wat geduld de boodschap.

 

2. Onze ervaring

 

JongeRaven doet meer dan een job aanbieden. Onze ervaring krijg je er bovenop. Wij zaten ook jarenlang op de stoel van de werkgever en wij kunnen je begeleiden tijdens je sollicitatieproces.

 

3. Een rechtstreeks contract

 

JongeRaven is geen interimkantoor. Je komt dus rechtstreeks in dienst bij onze klant. Dat kan overigens vrij snel gaan, want wij hebben steeds zicht op jobs binnen de meest diverse sectoren. En hebben we niet direct iets gepasts, dan gaan we samen met jou op zoek!

 

4. Coaching

 

Je handje vasthouden doen we niet, we coachen jou wel het veld in, tenminste als jij daar behoefte aan hebt. Bekijk de mogelijkheden op www.coachee.be.

 

Hoe word je geselecteerd? Inschrijven

Heb je de vorige pagina's gelezen en herken je jezelf in het profiel van de Jonge Raaf?

 

1. Inschrijven

 

Inschrijven kan je hieronder, en je hebt best al je cv bij de hand om up te loaden. Met een professionele foto en een motivatiebrief zet je bovendien je inschrijving kracht bij (ben jij een 'echte'?). Je bekijkt best hieronder de procedure. 

 

2. Screenen

 

Zodra je ingeschreven bent, geef je ons even de tijd om jouw dossier door te nemen. Vinden wij jouw kandidatuur positief en relevant, dit wil zeggen kans makend om een Jonge Raaf te worden? Dan nemen we contact om een belmoment af te stemmen. Leer of hoor je ons niet, dan kan het voor later zijn. Het heeft dus geen zin om verschillende keren in te schrijven of voor elke job apart in te schrijven. Wij vertrekken altijd vanuit de kandidaat en niet vanuit de job.
 

3. Elkaar ontmoeten

 

Na dit eerste telefonisch contact beslissen we of we elkaar zullen zien voor een diepgaander vervolggesprek (video of live op kantoor). Vaak doen we tijdens dit gesprek een aantal oefeningen (zonder dat je dit door hebt) om jouw skills zo goed mogelijk in te schatten. 

 

4. Toegang tot vacatures

 

Eens dit gesprek achter de rug is en je gevalideerd bent als Jonge Raaf, schotelen we je mogelijke vacatures voor. Jij meldt ons welke jobs je sterk interesseren en vervolgens ga je op gesprek bij onze klant. Vanaf hier is het aan jou om die droomjob echt te pakken!

 

Succes!

Welke functies kan JR jou aanbieden?

Bij ons kan je terecht voor alle functies waarbij een vlot en frequent direct contact met de klant vereist is.

 

Commerciële buitendienstfuncties (accountmanager, key accountmanager, business development manager, sales engineer, business consultant, commercieel adviseur, vertegenwoordiger, verkoopafgevaardigde, …)

 

Leidinggevende functies ( sales manager, regiomanager, district manager, retail manager, area manager, commercieel directeur, shopmanager, office manager, …)

 

Commerciële binnendienstfuncties (internal sales, technisch-commercieel adviseur, marketingmedewerker, product manager,..)

Carrièrebegeleiding

Loopbaanbegeleiding

 

Onze selectie gebeurt ‘streng’, maar ook rechtvaardig. Wij willen iedereen zo goed mogelijk helpen, adviseren en ondersteunen. Ieder heeft recht op zijn loopbaangeluk.

 

Of je nu een Jonge Raaf bent al dan niet, je kan altijd bij ons terecht in ons Loopbaancentrum (zie www.coachee.be):

• Misschien is het commerciële toch niet ‘de’ piste van je dromen?

• Misschien ben je gewoon nog zoekend naar je eigen sterktes, naar je ideale job?

• Of misschien geraak je door je voortraject niet op het spoor van je dromen? 

• Het kan ook dat je cv gewoon niet overtuigend genoeg is opgesteld...

• En misschien sloeg de twijfel al wel toe bij je, en kom je daardoor niet zelfverzekerd genoeg over. 

• Of je komt uit een (diep) dal en moet er weer tegenaan, met loden schoenen. Enz…

 

Zoveel verschillende redenen waarom het voor jou interessant kan zijn om eens een loopbaanbegeleidingstraject met ons op te starten. Wacht er niet langer mee, je zal achteraf zeker zeggen ‘dit had ik al veel eerder moeten doen’.

Voor bedrijven

Ontdek hier waarom een JR in uw bedrijf past

Checkt u even met ons af?

 

- u wil met uw bedrijf vooruit
- u hebt een commercieel project voor ogen, maar mankeert iemand die het kan trekken
- u hebt een zwakke schakel in de organisatie en wenst (discreet) te vervangen
- u zoekt extra vitamines voor uw bedrijf
- u wil graag een snelle ROI
- uw filosofie met nieuwe werkkrachten is: eerst bewijzen wat je kan vooraleer er extra boter bij de vis komt
- diploma is voor u in een job van ondergeschikt belang in vergelijking met zijn of haar competenties
- u komt al een heel eind met nuchter en gezond boerenverstand in combinatie met voornaamheid, resultaatgerichtheid en een nette presentatie.

 

Meld u met uw project dan gerust aan bij JongeRaven.

Wat krijgt u als bedrijf van ons?

1. Een kandidaat

 

Uiteraard schotelen wij u enkel een super gemotiveerde kandidaat voor. Maar u krijgt van ons niet alleen dat.

 

2. Onze ervaring

 

Onze ervaring krijgt u er bovenop. Wij zijn graag gesprekspartner voor uw commerciële strategie en invulling én wij kunnen u adviseren op vlak van HR en organisatie-ontwikkeling.

 

3. Discretie

 

Wij garanderen u discretie waar en wanneer nodig aangezien wij uw vacatures anoniem en beperkt publiceren op onze website (tenzij u voor een exclusieve samenwerking opteert).

 

4. Snel en efficiënt

 

Wij vermijden zoveel mogelijk extra betalende wervingscampagnes en kunnen in veel gevallen uw rekruteringsbehoefte al invullen vanuit ons op voorhand geselecteerde JR-nest.
Wij werken dus snel en efficiënt en garanderen u geen onnodig tijdverlies. We houden onze communicatie bovendien to the point.

 

5. Voordelig

 

De kandidaat komt direct op uw payroll, dus bij ons krijgt u geen interimtoeslag.
Wij werken zowel op 'no cure no pay' principe ( zolang onze kandidaat niet door u is gecontracteerd, bent u ons niets verschuldigd) als op exclusieve basis.
Wij bieden u een uiterst marktconforme formule aan, helder en transparant: bij ons komt u sowieso nooit bedrogen uit!

 

6. Ongebonden

 

Bij ons behoudt u ten allen tijde uw vrijheid. Ook in geval van exclusiviteit bent u niet onbeperkt aan ons 'gebonden'. Wij werken met andere woorden naast of samen met uw eigen kanalen/website om voor u de passende kandidaat te vinden. 

Werkwijze voor bedrijf - Inschrijven

1. Inschrijven

 

Inschrijven kan hieronder via het inschrijvingsformulier. U vult uw gegevens en de openstaande functie in (enkele zinnen volstaan).  U kan ons ook mailen of bellen, en dan doen wij dat voor u.

 

2. Elkaar ontmoeten

 

Wij komen de vacante functie graag met u doornemen. Persoonlijke kennismaking met u en uw bedrijf is belangrijk om u zo de geschikte Jonge Raven te kunnen voorstellen. We capteren er uw behoeften en gaan vervolgens op zoek naar de juiste, in uw bedrijf en job geïnteresseerde Jonge Raven.

 

3. Kandidaten voorstellen

 

JongeRaven is op continue basis op zoek naar nieuwe kandidaten om het nest te vervoegen, los van de openstaande functies. Hebben we niet meteen een geschikt iemand voor u in ons nest? Geen nood, in dat geval gaan we aan de slag net als een ander, toch? U krijgt van ons zeer snel het profiel, cv, eventueel testrapport en motivatiebrief van één of meerdere kandidaten, waaruit u vervolgens uw finale selectie kan maken.

Schrijf u in via onderstaand inschrijvingsformulier.

Welke functies kan JR voor u invullen?

Bij ons kan u terecht voor al uw vacatures waarbij de job een vlot en frequent direct contact met de klant vereist.

 

Commerciële buitendienstfuncties (accountmanager, key accountmanager, business development manager, sales engineer, business consultant, commercieel adviseur, vertegenwoordiger, verkoopafgevaardigde, …)

 

Leidinggevende functies ( sales manager, regiomanager, district manager, retail manager, area manager, commercieel directeur, shopmanager, office manager, …)

 

Commerciële binnendienstfuncties (internal sales, technisch-commercieel adviseur, marketingmedewerker, product manager,..)

Quanta costa?

Selectie en rekrutering, wat kost dat me eigenlijk?  Geen spek voor mijn bek, denkt u wel eens?  Alleen voor de “grote jongens” weggelegd? Of ook: wat je zelf doet, doe je beter? Mmm...

 

Berekende u al eens de totale kost van een mislukte aanwerving (loonkost, opleidingskost, ontslagvergoeding, om nog niet van de mentale lasten te spreken)? Of ook, wat u van omzet en marge verliest in al die tijd dat u nog geen saleskracht vond?

 

Hulp bij de werving en selectie van JongeRaven biedt u niet alleen meer zekerheid, maar ook een veel ruimere kandidatenkeuze.

 

Ons tarief is helder en volledig marktconform. Geen adders onder het gras. Geef ons een belletje of stuur ons een mailtje en we bezorgen het u.

testimonial_8

JOBS

Zonnige Customer Service Medewerker | Waasland

“Laat de zon in jouw hart”… maar soms is de zon er teveel aan. Je voelt al waar we naartoe willen,  en wat voor klanten jij zoal zult gaan bedienen. Zonwerende klanten dus, een markt die boomt. Je moet je Engels goed beheersen, uitermate service minded zijn, en gemotiveerd, dat spreekt.

 

Dus ben jij het zonnetje in huis die we zoeken (haha), neem dan snel contact!

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Teamleader Customer Service | Waasland

Is jouw motto: beter een goeie collega dan een verre vriend? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant, een bedrijf uit het Waasland actief in de bouwsector, zoeken we een gemotiveerde teamleader voor de customer service. Je stroomlijnt de werking van de customer service en je zorgt ervoor dat ook de klant jouw beste vriend wordt!

Klinkt deze job als op jouw buik geschreven?
Neem dan snel contact op!

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Vertegenwoordiger | A'pen

Na regen komt altijd zonneschijn, toch? Word jij de spreekwoordelijke zon zijn die met gericht advies de regen uit de gebouwen van je klanten houdt? Te dubbelzinnig, zeg je? Wel, we zoeken een Jonge Raaf voor de regio Antwerpen. Die dagelijks bestaande klanten opvolgt en bijstaat met raad en daad (en vooral producten, veel producten!), maar die ook zeer graag nieuwe klanten werft. Doe je dus graag prospectie, ben je niet te lui om te werken en kijk je niet op een uurtje meer of minder (je verloning is er dan ook naar), dan ben jij de geschikte kandidaat voor deze job!

Duidelijk zo? Laat dan als de bliksem van je horen.

 

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Commercieel Medewerker Binnendienst | Kempen

Een KMO mee met zijn tijd, modern gevoerd beleid, heel interessante extralegale voordelen, mooie package deal.  Enfin, het ligt allemaal op jou te wachten, als je tenminste aan de criteria van onze JongeRaaf beantwoordt (= super vlotte commerciële persoonlijkheid, met de juiste attitude).  je komt in een internationale omgeving terecht, dus op zijn minst beheers je prima je Frans en Engels.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Technical Sales Support Medewerker | W-Vl

Is jouw batterij voldoende opgeladen om een nieuwe uitdaging aan te gaan binnen deze KMO in volle expansie? Jij wordt hier de spilfiguur binnen het salesteam en krijgt een heel erg polyvalent takenpakket op je bureau.  Telefonie, offerte-opmaak, planning, after sales, ondersteuning op verschillende niveaus, eerstelijns technische support,… Ben je een allrounder en wil je graag je bijdrage leveren aan een groenere wereld, dan zit je hier goed.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Accountmanager verpakkingsmateriaal | A'pen -Limburg

E-commerce legde deze branche zeker geen windeieren. Want àlles moet worden verpakt én veilig bij de klant geraken. Je hebt met andere woorden een product in handen dat  zichzelf verkoopt. Je gaat langs bij de klanten om te zien wat hun specifieke noden zijn, vervolgens kan je als de beste onderhandelen om jouw offerte binnen te koppen. Je krijgt lauwe en warme leads aangereikt maar je gaat ook proactief op zoek naar nieuwe afneempunten, met wie je werkt aan een lange termijnrelatie. Toffe werksfeer, mooie verloning, wat wil een mens meer?

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Vendeur aux batteries chargés | Wallonie

Le future? Tout le monde électrique? Le secteur automobile prend déjà des mesures. Il ne reste plus qu'à faire en sorte que les applications techniques, telles que les stations de recharge, soient distribuées à grande échelle et de manière durable. Si tu t'intéresses à la technologie, tu es passionné par le secteur automobile et que tu es un véritable vendeur, ce poste pourrait être un beau défi pour toi. Tu as carte blanche, tu peux t'enfoncer dans ce dossier. Structure plate, communication directe, rémunération attractive et correcte.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Zuiver(end)e Accountmanager | België

Vlint is producent van en leverancier voor filtratie, ontstoffing en LBK-optimalisatie  De Jonge Raaf die we voor hen zoeken, zal zijn klanten vinden in de industrie en bij installateurs. Je wordt prima ondersteund door de binnendienst en door technische adviseurs. Je onderhoudt je relaties maar gaat ook even graag op zoek naar nieuwe klanten. Contacteer ons nu voor een volledige functieomschrijving!

 

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Dit is een job bij het bedrijf:

Logo_Vlint_FC (002)

Zoete Internationale Customer Service medeweker | O-Vl

Dit 3e generatie familiebedrijf met tonnen ambitie, zoekt een JR om de sales te ondersteunen. Niet zomaar opvolgen en uitvoeren, neen, jij wordt dé spilfiguur tussen klant, leverancier en je collega's van andere afdelingen. Je werkt in een internationale context (Europa maar ook ver daarbuiten) en wordt deel van een stabiel team met hoge anciënniteitsgraad en veel diversiteit. Een goede work-life balance in combinatie met een concurrentieel verloningssysteem gegarandeerd!

 

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Interne Spilfiguur Sportclub | W-Vl

BabyBallers, een nieuw concept met als missie om peuters & kleuters (1,5-5 jr) te laten sporten, is na een succesvolle start vorig jaar met een uitrol bezig over gans België. In deze rol ben je allround ondersteunend/verantwoordelijk op vlak van admin/marketing/logistiek/HR.  Heb je ervaring of opleiding binnen het domein van communicatie, de eventsector of de socioculturele sector, dan zit je allicht goed om deze job te pakken.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Interne Back-office medewerker | Waasland

Voor een sterk groeiende onderneming, een KMO die sinds enige tijd onder een grotere groep valt maar zijn eigen identiteit en aanpak heeft behouden, zoeken we een ondersteunende duizendpoot. Je komt terecht in een tof team, gehuisvest in een hippe, luxueuze werkomgeving. Mits de nodige interne begeleiding en externe opleiding ben je hét aanspreekpunt voor zowel klanten als leveranciers (vaak in het Nederlands maar kan ook in het Engels of Frans zijn). Stap voor stap word je wegwijs gemaakt in deze wondere wereld. Dankzij hun duidelijk SAP programma rollen jouw offertes vlotjes uit het systeem.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Hands-on Back-office | W-Vl

BabyBallers is een vernieuwend concept met als missie om  peuter & kleuters (1,5-5 jr) op zeer jonge leeftijd aan het sporten te brengen. Wil je mee bouwen aan de uitbouw van dit concept? Het sporten zelf laten we over aan de kids en hun ouders, jij staat in voor de ondersteuning.  Alles praktische planning, contact met ouders, lesgevers, studenten, sportdiensten en scholen… Verbeteringspunten aankaarten, meedenken omtrent marketing, ieder jaar groeien! Dan kan je zeker jouw ei kwijt in deze polyvalente functie.

 

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Geladen accountmanager | A'pen & Limburg

De toekomst? Allemaal elektrisch? De automobielsector onderneemt alvast actie. Nu nog de technische applicaties zoals de laadpalen massaal, degelijk en duurzaam verspreid krijgen. Heb jij interesse in techniek, een passie voor de automobielsector en ben je een echte verkoper, dan kan dit wel een leuke uitdaging zijn voor jou. Je krijgt carte blanche, mag uw tanden zetten in dit dossier. Vlakke structuur, rechtstreeks communicatie, mooie en correcte verloning.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Customer Service - Onthaal | N-W-VL

Deze importeur/distributeur van allerlei professionele gereedschappen (onze klant verkoopt over de groothandel) zoekt versterking voor op kantoor. Een leuk bedrijf, ee, toffe sfeer, dynamische omgeving. Naast het onthaal van bezoekers/leveranciers zal je vooral telefonisch klantencontact (ook Frans) hebben. Ondersteuning bieden, bestellingen noteren maar ook eens een klacht naar tevredenheid oplossen. Elke dag weer wat nieuws dus. Iets voor jou??

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Loyale & smaakvolle sales | Europa

Jij bent verantwoordelijk om allerhande “spaaracties” in verschillende winkels, tankstations, etc te onderhandelen en lanceren over gans (West-) Europa. Het uitdenken van de campagne, prijszetting, distributie van de producten, marketing, etc. Een boeiende job binnen een smaakmakend Belgisch bedrijf met internationale activiteiten. Een stimulerende werkomgeving, extra opleidingen, modern leiderschap en een goede work-lifebalans. Voor deze job hoort reizen er natuurlijk wel bij.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Smaakvolle Keyaccount | Frankrijk

Het is jouw verantwoordelijkheid om dit smakelijk productgamma in de Franse winkelrekken te krijgen. Onderhandelen met grote retailers en onderzoeken hoe je de deur kan openen, is helemaal jouw ding. Il est évident que tu parles très bien le Français! Je hebt ervaring in een internationale werkomgeving en hebt een neus voor commerciële opportuniteiten. Je wordt intern gestimuleerd om verder te denken en het onderste uit de pan te halen.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Zwoele Internal Sales | W-Vl

Als zwoele sales beheers je naast het Nederlands, Frans en Engels ook het Spaans. Je bent hét centrale aanspreekpunt voor de export managers, de klanten, de transporteurs, de productie, design, …

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Inside Technical Sales | Waasland

Voor een sterk groeiende onderneming, een KMO die sinds enige tijd onder een grotere groep valt maar zijn eigen identiteit en aanpak heeft behouden, zoeken we een technisch/commerciële duizendpoot. Je komt terecht in een tof team, gehuisvest in een hippe, luxueuze werkomgeving. Mits de nodige interne begeleiding en externe opleiding ben je hét aanspreekpunt voor zowel klanten als leveranciers (vaak in het Engels maar kan ook in het Frans). Je hebt een technische feeling met alles rond telecom, IT, netwerken, kabels, etc… Je schrikt er niet voor terug om jouw tanden te zetten in aanbestedingsdossiers en dit volledig van A tot Z op te volgen.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Sales Officer Spaanse & Franse markt | O-Vl

We zijn op zoek naar een sterke onderhandelaar. U gaat immers een vastgoed belegging verkopen die essentieel is voor uw klant. Je krijgt leads en met de combinatie van jouw talent en de technologische hulpmiddelen die ons leven vandaag gemakkelijker maken, slaag je erin om snel het vertrouwen van uw prospect te winnen en een goede deal met de klant te sluiten waar beide partijen zich kunnen in vinden. Het vereist gezond verstand, een juiste houding en vooral een juiste interesse in het bedrijfsleven. Waar jouw klanten meestal one-shots zijn, zijn wij op zoek naar iemand die deze functie nog vele jaren met plezier zal vervullen (grote verdienste mogelijk). In deze functie is een goeie kennis van zowel het Spaans als het Frans essentieel.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Accountmanager France | O-Vl

Nous recherchons un négociateur solide. Après tout, vous allez vendre un bien d'investissement qui est indispensable pour votre client. Vous obtiendrez vos leads, et votre talent consiste à gagner rapidement la confiance de votre prospet et, grâce aux outils technologiques qui nous facilitent la vie aujourd'hui, à conclure une bonne affaire avec votre client. Cela nécessite du bon sens, une attitude correcte et, surtout, un intérêt approprié pour les affaires. Là où vos clients sont généralement des one shots, nous recherchons quelqu'un qui exercera cette fonction avec plaisir pendant de nombreuses années (beau mérite possible). Dans cette fonction le français comme langue maternelle est indispensable.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Accountmanager Espagna | O-Vl

Estamos buscando un negociador fuerte. Después de todo, usted está vendiendo un bien de inversión, necesario para las operaciones comerciales de su cliente. Obtendrá sus pistas y su talento será ganar rápidamente la confianza y cerrar un buen trato con su cliente a través de las herramientas tecnológicas que tenemos a nuestro alrededor. Esto requiere sentido común, una actitud correcta y sobre todo un sano apetito por los negocios. Donde sus clientes suelen ser de una sola vez, buscamos a alguien que pueda disfrutar de esto durante muchos años. Es posible un buen mérito. Los nativos españoles son imprescindibles.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Tuinierende Accountmanager | Br

Als jij je gazon tot boven het dak laat groeien, dan zal deze niet voor jou zijn weggelegd.  Want je vertegenwoordigt hier topmerken binnen het onderhoud van tuinen en parken. En dan kan je er beter maar goed van op de hoogte zijn. Technisch? Ja, maar niet té.  Je weet hoe om te gaan met dealers die jouw producten naar particulier en professional verkopen. Frans en Engels beheers je goed genoeg om commercieel je mannetje te staan.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Gebetonneerde Accountmanager | Vlaanderen

Hier ga je met topmerken aan de slag, alom gekend, voor zowel het bedrijf als de particulier. Jouw productgamma vindt zijn weg richting elke vakman of bedrijf die met betonconstructies te maken heeft. Je hebt dus technische interesse, en je beheerst ook je Frans heel goed. Engels is hier internationaal de voertaal, zoals in alle multi’s zeker? Mooie job, goeie condities, al zeggen we ’t zelf..

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Customer Service Medewerker | O-Vl

Vind jij klantencontact belangrijk? Werk je graag klantgericht en probleemoplossend? Niks vervelender dan een van het kastje naar de muur gestuurd worden, toch. Jij bent er persoonlijk verantwoordelijk voor dat jouw klanten correct geïnformeerd worden en met een goed gevoel een juiste beslissing nemen en een bestelling plaatsen. Je springt bij waar nodig en helpt mee met het onthaal van bezoekers.

 

 

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Inside Sales | Z O Vl

Een naam als een klok, een uniek product ook dat zijn toepassingen vindt in ontzettend veel maak- en handelsbedrijven. Je gaat aan de slag bij de Belgische poot, je regio is dan ook gans België. Met andere internationale vestigingen is de voertaal Engels, logisch. Als inside sales beschik je over de nodige skills om klanten te zoeken, opnieuw te winnen, te soigneren, partnerships op te zetten, marketingacties te bedenken etc… Tout court jij haalt het maximum uit jouw doelgroep.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Accountmanager | Belux

Je komt terecht bij de Belgische poot van een multinational. Je producten vinden hun weg naar allerlei maakbedrijven voor de meeste diverse toepassingen. Het betreft een unieke techniciteit met een alomgekende merknaam. Je bouwt een langetermijnrelatie op met je klanten, je adviseert hen over de verschillende toepassingen van jouw product en stelt eventuele alternatieven voor. De bestaande klantenportefeuille soigneer je en je bouwt actief nieuwe partnerships op. Jouw regio bestaat uit gans België (Vl + W) en Luxemburg. Aangezien je werkzaam bent in een internationale werkomgeving spreek je naast het Nederlands en Frans om je regio te bewerken ook vlot Engels.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Technische sales | A'pen & Limburg

Je bent stellig op zoek naar een commerciële  functie in de bouwwereld. Je klanten variëren van kleine zelfstandigen tot grote bouwbedrijven en multinationals. Jouw technisch inzicht en affiniteit met de bouw zorgen ervoor dat je de klant verder kan adviseren en ondersteunen. Je biedt een oplossing op maat en informeert over de verschillende aanschaffingsmogelijkheden (huur, koop, leasing, ...)

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Accountmanager/Farmer | Vlaanderen

Banden smeden met jouw cliënteel (agrariërs) om jouw product aan de man/boer te brengen. Je  hebt ervaring in een aanverwante sector (landbouw of garage) en kan vlot in beide landstalen (Ned/Fr) communiceren. Je bent pragmatisch en bezit het nodige charisma om een lange termijnrelatie uit te bouwen.

 

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Sales Manager Assistant |Z-O-Vl

Als rechterhand van de Sales Manager verlicht je zijn takenpakket door jouw hands-on-aanpak. Een variabel takenpakket lacht u toe: offertes maken, opleidingen inplannen, verwerken data, voorbereidingen vergaderingen meetings treffen.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Vertegenwoordiger Bouw | N-W Vl

Je gaat actief de baan op bij bestaande klanten (70%) en nieuwe prospecten (30%). Jouw doelpubliek zijn alle bedrijven gerelateerd aan “Den Bouw”. Werfbezoeken wisselen af met afspraken bij een aankoopdienst van een internationaal bedrijf. Een echte hands-on mentaliteit is hier noodzakelijk en je schrikt er niet voor terug om zelf eens een demo van de producten te geven aan potentiële afnemers. Loon naar werken is jouw drijfveer.

 

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Customer Service Medewerker | W Vl

Klanten adviseren en helpen is jouw passie. Je staat in rechtstreeks contact (en dat mag je letterlijk nemen) met voornamelijk schrijnwerkers die met al hun orders en vragen bij jou terecht kunnen. Je krijgt gegarandeerd een gedegen interne opleiding zodat je geleidelijk aan een echte productspecialist wordt. Op die manier krijg je er ook kansen om verder door te groeien. Korte communicatielijnen, veel verantwoordelijkheid, een toffe drukke werksfeer: geknipt voor jou?

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Jr Sales Engineer Testapparatuur | Aalst

Nieuwe testapparatuur, veelal op maat gemaakt, vindt via Weiss Technik zijn weg naar de maakindustrie over geheel België. Een sterk team en een familiaire no nonsense sfeer, waar Service met een hoofdletter wordt geschreven, vormt de basis van hun succes. Minimaal een bachelor in electrotechniek is nodig, enkele jaren ervaring op de teller is een plus. Uiteraard haal je energie uit het omgaan met klanten, maar evenzeer kan je, geboeid door techniek, je een heel eind in de materie verdiepen. Is je kennis van Frans ondermaats, dan moet je bereid zijn het te leren, want de helft van de klanten zit in het Franstalig landsgedeelte. Je krijgt een mooie verloning en een mooie wagen, maar je woont wel niet te ver uit de buurt van Aalst. Ps: Heb je een frisse kijk op klantenwerving via de social media, dan heb je meteen nog een extra plus op zak.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Dit is een job bij het bedrijf:

weiss

Commerciële Binnendienstmedewerker | Vlaanderen

Deze klant in het Waasland is in het kader van de groei op zoek naar twee nieuwe commerciële binnendienstmedewerkers. Je moet hiervoor vertrouwd zijn met een technische omgeving, goed met courante programma’s om kunnen gaan, goed je Frans kennen en vooral communicatief en commercieel sterk zijn, gezien je bij je klanten ook aan up- & cross-selling gaat doen. Je komt terecht in een KMO deel uitmakend van een sterke internationale groep.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Accountmanager om mee te bouwen | A'pen & Vl-Br

Bouwhandelaren, aannemers en architecten zijn je dagdagelijkse contacten, je werkt en denkt op lange termijn je relaties uit en je houdt van netwerken. Je verkoopt de output van een state of the art productieapparaat van –in zijn markt- een kleinere Vlaamse speler/kuitenbijter die gestaag zijn marktaandeel aan het opbouwen is. Autonoom werken binnen een klein salesteam gaat je goed af.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Accountmanager Domotica | O-Vl + Brab

JongeRaaf gezocht voor een leuk en dynamisch team actief in de wereld van de domotica. Je werkt zowel op de B2B als de B2C markt, verkopen in het Frans is geen probleem en hard werken evenmin. Want je krijgt de kans om door te groeien tot de commerciële spil van de organisatie, nu toch al zo’n 20 man sterk.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Accountmanager | A'pen - L'burg - Br

Je hebt een mooi diploma op zak, je bent zo goed als Jonge Raaf af en je woont rond Leuven. Sales is duidelijk je ding, en je Frans is prima om zo ook Brussel en het Luikse mee te pakken. Je klanten helpen bij het optimaliseren van hun magazijn- en productieprocessen wordt je lang leven. Diversiteit en autonomie troef, kortom een droomjob.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Internal technical sales | A'pen

Zoek je een niet al te grote omgeving? Internationaal actief, waar je je Frans en Engels dagelijks kan gebruiken? Het mag wat technisch zijn van inslag (je valt niet achterover als je een technische tekening leest) en je houdt ervan om zowel de leveranciers- als de klantenkant te bewerken? De dynamiek van een succesvolle handelsomgeving bezorgt jou energie?

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Digitale Accountmanagers | W- & O-Vl

Ben jij gefascineerd door wat technologie allemaal kan verbeteren (ook al ben je geen informaticus van opleiding)? Heb je inzicht in hoe bedrijfsprocessen lopen en welke meerwaarde slimme digitale oplossingen kunnen opleveren? Kan je netwerken als de beste in kringen van zaakvoerders en hoger management? Is consultative selling voor jou een tweede natuur? En… stoort het je niet om met een mooie wagen op pad te gaan?

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Assistant Sales Manager | Z-O-Vl

Als rechterhand van de sales manager kom je in een sterk groeiend verhaal binnengestapt. Je wordt er al snel een spilfiguur tussen de commerciële buiten-en binnendienst. Zoek jij een (nieuwe) plek en een job waar je ontzettend veel van commerce en van het bedrijfsleven in het algemeen kan leren? Waar je wordt ondergedompeld in de wereld van magazijnen en techniek? Waar je initiatief kan nemen en waar je verantwoordelijkheid krijgt?  Waar je met je jeugdige kijk nieuwe inzichten mag brengen?

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

B2B showroomverantwoordelijke | Z-W-Vl

Een zeer stabiel bedrijf zoekt een zeer stabiel persoon ter opvolging van een zeer stabiel pensionerende. Ben jij op zoek naar een vaste stek voor vele jaren, waar je het dagelijks gezicht wordt van je Klanten, waar je eerstelijns technisch advies geeft en informeert omtrent de nieuwigheden in het gamma? Je krijgt een heel ruime opleidings(periode), klantvriendelijkheid en ownership zijn essentieel in deze functie.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Elektro Sales | W & O-Vl

Je hebt topkwaliteit in huis, niet het goedkoopste spul dus, en dat zoekt zijn weg richting de industriële eindklant (over de groothandel en/of installateur). Je bewerkt niet alleen deze kanalen maar ook de voorschrijvers en de tussenkanalen. Lobbyen, adviseren, ondersteunen, opleiden en vooral veel onder de mensen zijn, dat is je tweede natuur. Het helpt als je de taal van de installateur spreekt (lees: je hebt kennis van de electrobranche). Het helpt ook als je een aanhouder bent, gedreven en met een lange termijn visie, afijn, een echte Sterke Raaf dus.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Accountmanager Bouwchemie | W-Vl

Binnen je provincieregio zal je alle actoren binnen de ruime wereld van de bouw bewerken. Je beschikt over een breed gamma kwalitatief hoogwaardige producten maar bovenal ook over enkele topproducten waarmee je in de kijker loopt, want innovatief qua toepassing. Je verkoopt dus niet enkel producten maar ook een systeemoplossing, waarbij je je technische kennis vakkundig overbrengt aan je klanten (aannemers, bouwheer, architect, vakmannen).

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Accountmanager Bouwchemie | O-Vl

Binnen je provincieregio zal je alle actoren binnen de ruime wereld van de bouw bewerken. Je beschikt over een breed gamma kwalitatief hoogwaardige producten maar bovenal ook over enkele topproducten waarmee je in de kijker loopt, want innovatief qua toepassing. Je verkoopt dus niet enkel producten maar ook een systeemoplossing, waarbij je je technische kennis vakkundig overbrengt aan je klanten (aannemers, bouwheer, architect, vakmannen).

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Customer Service | middenkust

Een sterk bedrijf in een groeimarkt is op zoek naar versterking voor zijn binnendienst. Klanten zijn bouw- en installatiebedrijven, je hebt dus raakvlakken met de bouw vanuit je studies of eerdere ervaring. Bouwplannen lezen, offertes opstellen, projecten opvolgen, en zo je klanten tevreden houden, daarvan moet je happy kunnen worden!

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Receptieve Accountmanager | Wall + Brux

Niets vervelender toch dan wachten aan een receptie? Wel, daar kan jij straks verandering in brengen! Je verkoopt oplossingen allerlei om het de bezoeker gezelliger, nuttiger, efficiënter te maken. Je doorkruist daarbij franstalig België (heel wat steden en gemeenten zitten nu al op je te wachten). Maar ook bv retailers, ziekenhuizen of andere overheidsinstanties zullen verbaasd zijn als je laat zien wat je allemaal in huis hebt. Nog dit: kennis van Nederlands en Engels is nodig want je komt bij een internationaal opererende speler terecht.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Sales ingenieur | Z-W-Vl

Geen enkele dag is gelijk, geen enkele opdracht dezelfde, want je verkoopt enkel maatwerk. Elke aanvraag verwerk je na een grondige analyse in een oplossing, die je samen met het team uitwerkt, becijfert, en uiteraard weet aan de m/v te brengen. Enkel weggelegd voor electromechanici, kennis van Frans en Engels is wenselijk.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Klantendienst | Brugge

Technische productomgeving, bouwgerelateerd ; Nederlands/Frans vereist ; BeLux tak van een Duits moederbedrijf

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Klantendienst-ingenieur | Waregem

Sterke Belgische grote KMO, kennis Engels en Frans, ondersteuning sales op vlak van opmetingen, calculatie en offerte etc.. voor industriële projecten 

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Zwevende Accountmanager | Brussel

Het zijn vooral grote bedrijven met veel installaties die je als accountmanager beheert of bewerkt. Je komt terecht in een multinationale groep met een stevige poot in België. Je kan werken vanop diverse kantoren of van thuis uit, je hebt minstens bachelorniveau in een technische richting, en uiteraard is je Frans even goed (of zo goed als) als je Nederlands (of vice versa).

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Commerciële Binnendienst | Z-W-Vl

NFE check - Office + SAP check - team- + solowerk check - orders + logistics check - docs + payments check - customers ext. en int. check – drive & spirit check

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Vertegenwoordiger HVAC | Groot-Gent

Peter Toch runt in het Gentse het familiebedrijf TOCH bv, al meer dan 75 jaar een begrip in de ruime regio als groothandel voor zowel sanitair, verwarming, badkamers, installatiematerialen, alternatieve energie, waterbehandeling, waterverwarming en keukens. Steeds mee met de laatste nieuwigheden, met de glimlach en een excellente service, elke dag opnieuw, daarmee houden ze hun installateurs, particulieren, architecten en studiebureaus tevreden. Momenteel is Peter op zoek naar een vertegenwoordiger. Hét allerbelangrijkste in deze functie is je persoonlijkheid en je positieve ingesteldheid. 

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Dit is een job bij het bedrijf:

toch

Accountmanager Schrijnwerkerij | Z-W-Vl

Als je ‘interieurbeslag’ een intrigerend woord vindt maar dat bij jou voor de rest geen belletje doet rinkelen, dan zal deze niet voor jou zijn weggelegd. Want je moet ervaring hebben met deze producten en/of deze branche. Je regio loopt vanaf de Westkust tot in Zuid-Oost-Vlaanderen. Je krijgt een groot klantenportfolio in handen, met navenante verantwoordelijkheid.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Accountmanager met groene vingers | Z-W-Vl

Nooit was er zoveel aandacht voor (openbaar) groen als nu. Laat ons hopen dat het een blijver wordt. Het zal in elk geval niet aan je klanten gelegen hebben, want zij zijn heelder dagen in de weer om het ons allemaal -zowel privé als publiek- zo aangenaam mogelijk te maken buiten. Je helpt hen hierbij met een zeer breed productaanbod. Je kan je daarbij zowel technisch als commercieel onderscheiden door gepast advies en een verregaande dienstverlening. Je komt terecht in een tof team waarin kennisdeling  core en ook een continu proces is.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Accountmanager IT | W- & O-Vl

Weet je hoe je software en hardware het best kan verkopen? Door er veel van te kennen, natuurlijk, heel veel, passie voor het vak, weet je wel. Maar ook door vlot goeie relaties te kunnen leggen natuurlijk. Twee maal check bij jou? Op zoek naar een nieuwe uitdaging, een nieuwe dynamiek, een nieuwe werkgever voor na de zomer? Laat maar horen wat je in je mars hebt!!

 

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Accountmanager Industrielakken | O-Vl

Je krijgt een topgamma industriële coatings in handen, en nog wel als masterdealer voor België. Daarbij zal je in eerste instantie de Oost-Vlaamse markt (industrie en marine) bewerken, en op latere termijn uitbreiden richting de andere provincies.  We zoeken bovenal een commercieel talent, maar je gesprekspartners zijn vooral zaakvoerders of productie- en onderhoudsverantwoordelijken dus wat engineering feeling of opleiding staat niet verkeerd. Een uitdagende job alweer binnen een sterk groeiend bedrijf met meerdere distributiepunten binnen de regio. 

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

WIE ZIJN WE?

Luc Deraedt

Luc Deraedt

Luc Deraedt

Luc heeft 25 jaar ervaring in KMO-land: trading, sales, marketing, product management, én.. HR: dat is zijn ding. Hij houdt van business bouwen, en daarvoor het juiste team neerzetten.

 

Luc
25 jaar ervaring met KMO's.

Lieve Devlies

Lieve Devlies

Lieve Devlies

Lieve mixt een ruime commerciële ervaring in verschillende sectoren met de non-profit. Haar coachingsskills zijn subliem, haar doortastend menselijk inzicht komt van haar 6e en 7e zintuig..

 

Lieve
Ruime commerciële ervaring.

Dignum Bossuyt

Dignum Bossuyt

Dignum Bossuyt

Dignum heeft niet alleen de sales maar ook het ondernemen in het bloed. Steeds opgewekt, steeds strijdlustig, gaat hij geen enkele uitdaging uit de weg.

 

Dignum
ex Jonge Raaf

Robbe Decrock

Robbe Decrock

Robbe Decrock

Robbe bedient elke klant met zijn eigen flair, en uitermate voornaam. Steeds met de glimlach maakt hij van elk contact een aangenaam moment.

 

Robbe
onze interne spil

JONGE RAVEN IN CIJFERS

2012

Opgericht in

5689

Aanmeldingen

50

Aantal jaren recruitmentervaring

14%

Selectiegraad

BOEK

Voor u als werkgever

Met onze Werk-Wijze(R) willen wij u als recruiter of werkgever tips en nieuwe inzichten geven bij een sollicitatieproces, of, zo u wilt, deze even opfrissen. We vertrekken daarbij vanuit een aantal essentiële waarden, die naar onze mening bij een gezond HR-beleid van toepassing zijn. Bovendien breidden we onze stelling en advies uit tot het domein van retentie: eens de juiste m/v in huis gehaald, is het ook kwestie van die zolang mogelijk aan boord te kunnen houden, tot tevredenheid van beide partijen.

Voor jou als sollicitant

Met onze Werk-Wijze(R) willen we jou als kandidaat werkzoekende wegwijs en ook wijzer (slimmer) maken bij je sollicitaties. Je vindt er alle essentiële informatie zowel wat betreft de opbouw van je cv en brief of mail, het sollicitatiegesprek alsook een kijk achter de schermen van ‘de overkant'. We proberen vanuit onze ervaring jouw inzicht te verruimen zodat je beter gewapend voor de dag kan komen. Dit boek is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe wending in zijn carrière, dus niet alleen voor de commerciële profielen waarop we met JongeRaven en SterkeRaven op vandaag actief zijn.

"Selecteren en solliciteren wordt voor iedereen een opbouwende en leerrijke ervaring, dankzij de wijze en doorleefde raadgevingen in dit boek. Bedankt Luc!"

Ronny Leyman, founding partner Co-Vibes

"Prachtig werk, vlot leesbaar, direct toepasbare tips, tijdloos en nuttig voor iedereen die de sollicitatiemarkt betreedt of in HR is geïnteresseerd: een echte aanrader."

Fons Leroy, gedelegeerd bestuurder VDAB

"Dankzij dit boek ontdek je als lezer ook eens de andere kant van het verhaal. Boeiende stijl, originele invalshoek, verrijkend voor zowel werkgever als sollicitant en recruiter: TOP!"

Barbara Torfs, partner bij Springbok/Marcom, directeur Schoenen Torfs

GoeieGrond bv

Warandestraat 244

8560 Moorsele

 

Email: info@jongeraven.be

Tel: 0478 91 93 05 (er wordt telefonisch geen info verstrekt omtrent gepubliceerde jobs)

Onze gloednieuwe kantoren vind je in de Kortrijkstraat 145 in B - 8560 Wevelgem, je bent welkom!