Logo
Logo

Jobs voor commercieel talent

Beste partner voor je salesprofielen

War for talent

Voor kandidaten

 

De arbeidsmarkt heeft voor werkzoekenden, zeker aan het begin van hun carrière, veel mee van een jungle. Enkele bedrijven met een sterk merk zijn gekend, of althans hun naam of imago. Maar wat doen die andere tienduizenden onbekende bedrijven? Wat bestaat er zoal in de markt? En hoe bereik je die?

 

Wij van JongeRaven begeleiden jou graag en gaan samen met jou op zoektocht naar de ideale match. Onze jarenlange ervaring komt daarbij erg van pas. 

Kom je pas op de arbeidsmarkt, of ben je al langere tijd actief? Ons maakt het niet uit zolang je maar commercieel talent hebt. Wil je rustig uitkijken naar een nieuwe opportuniteit, of ben je dringend op zoek? Ook prima, zolang je maar het Jonge Raaf profiel hebt (lees vooral verder), meld je je maar bij ons aan!

 

 

Voor bedrijven

 

Bedrijven hebben geregeld vers bloed nodig, maar blijven altijd wat op hun hoede. Aanwerven kost geld, en zeker als dat verkeerd uitdraait.

 

Bovendien, hoe jonger je nieuwe werknemers zijn: eens goed en wel opgeleid, zien ze mooier gras aan de andere kant, toch?

 

Dat cliché hoeft gelukkig niet altijd waarheid te zijn: onze Jonge Raven zijn geen jonge wolven, en zijn dus uit het goede hout gesneden. Werkethiek en respect zijn elementen waarmee een Jonge Raaf zich onderscheidt in het arbeidsveld. Echte Witte Raven dus.

 

Wij brengen ze tot bij u.  Zowel minder als meer ervaren commerciëlen, tot en met sales management: daarvoor kan u bij ons terecht (zie ook onder SterkeRaven en WijzeRaven).

Een selectiekantoor als geen ander

Wij selecteren continu commerciële profielen, los van jobs. Het startpunt is onze kandidaat, en we gaan met hem/haar op zoek naar die job die het beste aansluit bij zijn/haar competenties en interesses. Streng maar rechtvaardig selecteren wij commercieel toptalent met drive, goesting, een gezonde portie lef en een positieve ingesteldheid. Inderdaad: ook werkattitude, maturiteit, inborst en motivatie worden mee in de balans gelegd. Op zoek naar de commerciële Witte Raaf dus.

 

Wij werken zowel op buitendienst- als op binnendienstfuncties, hoofdzakelijk B2B gericht. Elke functie die een vlot en frequent klantencontact vereist, daarvoor bent u bij ons aan het goede adres. Dus ook voor commercieel gericht projectmanagement of voor sales management zit u met onze Raven juist (zie SterkeRaven en WijzeRaven).

 

Wij zijn geen interimkantoor en werken met een finding fee, marktconform.

Discretie gewaarborgd

Voor kandidaten

 

Je zit nog in een job, maar dreigt al een poosje je drive te gaan verliezen? Misschien ben je dus toe aan een nieuwe uitdaging? Alleen, "zie eens dat het uitkomt"...  Toch moet je in zo'n geval de stap nemen, tenminste voorzover je bij je huidige werkgever alles goed en wel hebt overwogen, overlegd of doorgepraat.

 

Want 'blijven hangen' brengt noch jezelf noch je werkgever de oplossing. Welnu, bij ons kan je je risicoloos melden. We garanderen je volle discretie en gaan samen met jou op zoek naar die nieuwe uitdaging.

 

Voor je het weet, zit je weer kiplekker in je vel. Wedden?

 

 

Voor bedrijven

 

De ketting is maar zo sterk als zijn zwakste schakel. En als die dus moet worden vervangen, dan is het tijd voor u om een Jonge Raaf in huis te halen.

 

Wij garanderen u de grootste discretie: uw vacature wordt niét, of althans niet herkenbaar, bekend gemaakt (tenzij dit niet hoeft voor u en we op exclusieve basis gaan samenwerken). Gezien wij continu selecteren, los van jobs, is de kans reëel dat wij uw nieuwe sterke schakel in ons JR-nest zitten hebben.

 

Geef ons wat tijd en voor u het weet, draait die ketting weer als nooit tevoren!

Mag er een hoek af zijn?

Perfectie bestaat niet. Dus ook bij commerciële profielen en onze Jonge Raven kan er wel eens een hoek af zijn. Niet erg!

 

Misschien heb je dus geen masterdiploma, of heb je zelfs je bachelor niet afgemaakt... dat helpt al. Alle gekheid op een stokje: we hebben niets tegen masters, integendeel: vooral grote bedrijven met complexere werkprocessen vereisen voor zowel commerciële binnen- als buitendienstfuncties zo'n papiertje. Maar voor veel KMO's is dat niet het geval, toch niet als het over commerciële functies gaat.

 

Het zit namelijk zo: basically primeert gezond verstand bij JongeRaven op academische studies. Klanten zoeken dikwijls meer het doe-type dan het denk-type, zie je? Talent, goesting en drive, daar draait het om. Of ook, die éne Witte Raaf, weet je wel?

 

Misschien probeerde je dus wel een master, of een bachelor, maar waren die schoolbanken niet aan jou besteed, was studeren (toen) gewoon je ding niet, of maakte je een foute (studie)keuze... Er zijn zoveel redenen waarom iemand het diploma niet haalde, én... jij bent heus niet de enige. Dus no worries, als je goed bent, écht goed, dan kom je er wel. Ben je overtuigd van je JR-gehalte? Meld je dan nu aan! 

 

Waar komt JongeRaven vandaan?

Onze tientallen jaren praktijkervaring in de bedrijfswereld, en met name de commerciële kant van het verhaal, is één: wij kennen alle aspecten van 'business doen', ondernemen vs. managen, we stonden en staan nog steeds in dezelfde dagelijkse praktijk van elke ondernemer of zaakvoerder.

 

Ook op het vlak van rekruteren en selecteren van geschikte kandidaten, hebben wij jarenlange ervaring, aan dezelfde kant als u: de werkgever. Deze ervaring willen wij delen, in een poging om beter te doen dan wat u nu in de markt vindt. De HR-markt is geen eenvoudige markt, met een ietwat hard imago voor wat toch softe materie is.

 

JongeRaven (inderdaad, de Jonge maar ook Witte Raven dus) wil terug naar de authenticiteit, waarbij de persoon centraal staat, in een open en eerlijke benadering met aandacht voor het individu, in wederzijds respect en overleg. En dan hebben we het over zowel de werkgever als de werknemer. Want eerlijk duurt het langst, en als het over talent gaat, dan willen we dat toch niet verspillen? 

testimonial_7

INSCHRIJVEN

Voor kandidaten

Ontdek hier of je een Jonge Raaf bent

Vink je even met ons af?

 

- je bent jong van geest

 

- je behaalde je bachelor, of zelfs meer dan dat, of.. ook niet:)

 

- je bent op zoek naar een job voor de lange termijn

 

- sales en marketing is jouw ding

 

- je hoort thuis in een commerciële omgeving

 

- je bent een doorzetter en geeft niet op (het "moeilijk gaat

ook"-type)

 

- je hebt high potential

 

 

7 keer CHECK? Schrijf je hieronder in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Wat krijg je als Jonge Raaf van ons?

1. Een job

 

Uiteraard kan je via JongeRaven een uitdagende en toffe job te pakken krijgen. Als je écht goed bent, krijg je inzicht en toegang tot misschien wel meerdere vacatures die binnen jouw interesses, passies en kunde vallen. Soms kan dit dus best snel gaan, afhankelijk van het aantal vacatures van dat moment. Is er niet direct een job bij die jou past, dan is wat geduld de boodschap.

 

2. Onze ervaring

 

JongeRaven doet meer dan een job aanbieden. Onze ervaring krijg je er bovenop. Wij zaten ook jarenlang op de stoel van de werkgever en wij kunnen je begeleiden tijdens je sollicitatieproces.

 

3. Een rechtstreeks contract

 

JongeRaven is geen interimkantoor. Je komt dus rechtstreeks in dienst bij onze klant. Dat kan overigens vrij snel gaan, want wij hebben steeds zicht op jobs binnen de meest diverse sectoren. En hebben we niet direct iets gepasts, dan gaan we samen met jou op zoek!

 

4. Coaching

 

Je handje vasthouden doen we niet, we coachen jou wel het veld in, tenminste als jij daar behoefte aan hebt. Bekijk de mogelijkheden op www.coachee.be.

 

Hoe word je geselecteerd? Inschrijven

Heb je de vorige pagina's gelezen en herken je jezelf in het profiel van de Jonge Raaf?

 

1. Inschrijven

 

Inschrijven kan je hieronder, en je hebt best al je cv bij de hand om up te loaden. Met een professionele foto en een motivatiebrief zet je bovendien je inschrijving kracht bij (ben jij een 'echte'?). Je bekijkt best hieronder de procedure. 

 

2. Screenen

 

Zodra je ingeschreven bent, geef je ons even de tijd om jouw dossier door te nemen. Vinden wij jouw kandidatuur positief en relevant, dit wil zeggen kans makend om een Jonge Raaf te worden? Dan nemen we contact om een belmoment af te stemmen. Leer of hoor je ons niet, dan kan het voor later zijn. Het heeft dus geen zin om verschillende keren in te schrijven of voor elke job apart in te schrijven. Wij vertrekken altijd vanuit de kandidaat en niet vanuit de job.
 

3. Elkaar ontmoeten

 

Na dit eerste telefonisch contact beslissen we of we elkaar zullen zien voor een diepgaander vervolggesprek (video of live op kantoor). Vaak doen we tijdens dit gesprek een aantal oefeningen (zonder dat je dit door hebt) om jouw skills zo goed mogelijk in te schatten. 

 

4. Toegang tot vacatures

 

Eens dit gesprek achter de rug is en je gevalideerd bent als Jonge Raaf, schotelen we je mogelijke vacatures voor. Jij meldt ons welke jobs je sterk interesseren en vervolgens ga je op gesprek bij onze klant. Vanaf hier is het aan jou om die droomjob echt te pakken!

 

Succes!

Welke functies kan JR jou aanbieden?

Bij ons kan je terecht voor alle functies waarbij een vlot en frequent direct contact met de klant vereist is.

 

Commerciële buitendienstfuncties (accountmanager, key accountmanager, business development manager, sales engineer, business consultant, commercieel adviseur, vertegenwoordiger, verkoopafgevaardigde, …)

 

Leidinggevende functies ( sales manager, regiomanager, district manager, retail manager, area manager, commercieel directeur, shopmanager, office manager, …)

 

Commerciële binnendienstfuncties (internal sales, technisch-commercieel adviseur, marketingmedewerker, product manager,..)

Carrièrebegeleiding

Loopbaanbegeleiding

 

Onze selectie gebeurt ‘streng’, maar ook rechtvaardig. Wij willen iedereen zo goed mogelijk helpen, adviseren en ondersteunen. Ieder heeft recht op zijn loopbaangeluk.

 

Of je nu een Jonge Raaf bent al dan niet, je kan altijd bij ons terecht in ons Loopbaancentrum (zie www.coachee.be):

• Misschien is het commerciële toch niet ‘de’ piste van je dromen?

• Misschien ben je gewoon nog zoekend naar je eigen sterktes, naar je ideale job?

• Of misschien geraak je door je voortraject niet op het spoor van je dromen? 

• Het kan ook dat je cv gewoon niet overtuigend genoeg is opgesteld...

• En misschien sloeg de twijfel al wel toe bij je, en kom je daardoor niet zelfverzekerd genoeg over. 

• Of je komt uit een (diep) dal en moet er weer tegenaan, met loden schoenen. Enz…

 

Zoveel verschillende redenen waarom het voor jou interessant kan zijn om eens een loopbaanbegeleidingstraject met ons op te starten. Wacht er niet langer mee, je zal achteraf zeker zeggen ‘dit had ik al veel eerder moeten doen’.

Voor bedrijven

Ontdek hier waarom een JR in uw bedrijf past

Checkt u even met ons af?

 

- u wil met uw bedrijf vooruit
- u hebt een commercieel project voor ogen, maar mankeert iemand die het kan trekken
- u hebt een zwakke schakel in de organisatie en wenst (discreet) te vervangen
- u zoekt extra vitamines voor uw bedrijf
- u wil graag een snelle ROI
- uw filosofie met nieuwe werkkrachten is: eerst bewijzen wat je kan vooraleer er extra boter bij de vis komt
- diploma is voor u in een job van ondergeschikt belang in vergelijking met zijn of haar competenties
- u komt al een heel eind met nuchter en gezond boerenverstand in combinatie met voornaamheid, resultaatgerichtheid en een nette presentatie.

 

Meld u met uw project dan gerust aan bij JongeRaven.

Wat krijgt u als bedrijf van ons?

1. Een kandidaat

 

Uiteraard schotelen wij u enkel een super gemotiveerde kandidaat voor. Maar u krijgt van ons niet alleen dat.

 

2. Onze ervaring

 

Onze ervaring krijgt u er bovenop. Wij zijn graag gesprekspartner voor uw commerciële strategie en invulling én wij kunnen u adviseren op vlak van HR en organisatie-ontwikkeling.

 

3. Discretie

 

Wij garanderen u discretie waar en wanneer nodig aangezien wij uw vacatures anoniem en beperkt publiceren op onze website (tenzij u voor een exclusieve samenwerking opteert).

 

4. Snel en efficiënt

 

Wij vermijden zoveel mogelijk extra betalende wervingscampagnes en kunnen in veel gevallen uw rekruteringsbehoefte al invullen vanuit ons op voorhand geselecteerde JR-nest.
Wij werken dus snel en efficiënt en garanderen u geen onnodig tijdverlies. We houden onze communicatie bovendien to the point.

 

5. Voordelig

 

De kandidaat komt direct op uw payroll, dus bij ons krijgt u geen interimtoeslag.
Wij werken zowel op 'no cure no pay' principe ( zolang onze kandidaat niet door u is gecontracteerd, bent u ons niets verschuldigd) als op exclusieve basis.
Wij bieden u een uiterst marktconforme formule aan, helder en transparant: bij ons komt u sowieso nooit bedrogen uit!

 

6. Ongebonden

 

Bij ons behoudt u ten allen tijde uw vrijheid. Ook in geval van exclusiviteit bent u niet onbeperkt aan ons 'gebonden'. Wij werken met andere woorden naast of samen met uw eigen kanalen/website om voor u de passende kandidaat te vinden. 

Werkwijze voor bedrijf - Inschrijven

1. Inschrijven

 

Inschrijven kan hieronder via het inschrijvingsformulier. U vult uw gegevens en de openstaande functie in (enkele zinnen volstaan).  U kan ons ook mailen of bellen, en dan doen wij dat voor u.

 

2. Elkaar ontmoeten

 

Wij komen de vacante functie graag met u doornemen. Persoonlijke kennismaking met u en uw bedrijf is belangrijk om u zo de geschikte Jonge Raven te kunnen voorstellen. We capteren er uw behoeften en gaan vervolgens op zoek naar de juiste, in uw bedrijf en job geïnteresseerde Jonge Raven.

 

3. Kandidaten voorstellen

 

JongeRaven is op continue basis op zoek naar nieuwe kandidaten om het nest te vervoegen, los van de openstaande functies. Hebben we niet meteen een geschikt iemand voor u in ons nest? Geen nood, in dat geval gaan we aan de slag net als een ander, toch? U krijgt van ons zeer snel het profiel, cv, eventueel testrapport en motivatiebrief van één of meerdere kandidaten, waaruit u vervolgens uw finale selectie kan maken.

Schrijf u in via onderstaand inschrijvingsformulier.

Welke functies kan JR voor u invullen?

Bij ons kan u terecht voor al uw vacatures waarbij de job een vlot en frequent direct contact met de klant vereist.

 

Commerciële buitendienstfuncties (accountmanager, key accountmanager, business development manager, sales engineer, business consultant, commercieel adviseur, vertegenwoordiger, verkoopafgevaardigde, …)

 

Leidinggevende functies ( sales manager, regiomanager, district manager, retail manager, area manager, commercieel directeur, shopmanager, office manager, …)

 

Commerciële binnendienstfuncties (internal sales, technisch-commercieel adviseur, marketingmedewerker, product manager,..)

Quanta costa?

Selectie en rekrutering, wat kost dat me eigenlijk?  Geen spek voor mijn bek, denkt u wel eens?  Alleen voor de “grote jongens” weggelegd? Of ook: wat je zelf doet, doe je beter? Mmm...

 

Berekende u al eens de totale kost van een mislukte aanwerving (loonkost, opleidingskost, ontslagvergoeding, om nog niet van de mentale lasten te spreken)? Of ook, wat u van omzet en marge verliest in al die tijd dat u nog geen saleskracht vond?

 

Hulp bij de werving en selectie van JongeRaven biedt u niet alleen meer zekerheid, maar ook een veel ruimere kandidatenkeuze.

 

Ons tarief is helder en volledig marktconform. Geen adders onder het gras. Geef ons een belletje of stuur ons een mailtje en we bezorgen het u.

testimonial_8

JOBS

Accountmanager snijgereedschappen | Vlaanderen

Je krijgt de exclusieve distributie in handen van het merk VIRAX, bestemd voor de vakman en de industrie. Bij C&K - Fivé is het supertof werken, het is een gevestigde waarde in de branche, de producten die ze verdelen vinden hun weg  over de groothandel. Samenwerken, integriteit, servicegerichtheid, gelijkwaardigheid, en geluk! staan bij C&K - Fivé hoog in het vaandel. We zoeken iemand die sterk relationeel ingesteld is, maar uiteraard ook clever genoeg om zijn concullegae voor te zijn.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Dit is een job bij het bedrijf:

Naamloos

Behulpzame talenknobbel | Z W VL

Charmant Waregems familiebedrijf zkt communicatieve customer service!
Je staat de klanten, zowel eindgebruikers als installateurs bij in al hun vragen over de installatie van het technische product. 
Telefonisch of per mail sta je in contact met mensen vanuit alle uithoeken van Europa. Het is dan ook een must dat je je mannetje staat in het NL, FR, ENG en D. Je komt terecht in een zeer tof team en kan op vrijdag om 15u30 het weekend al inzetten. Wat denk je?

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Vloeiende Customer Service Medewerker | O Vl

De Belgische hoofdzetel van dit internationaal actief bedrijf is gelegen te Drongen. Je kan er onmiddellijk de familiale uitstraling voelen en men hanteert er een vlakke structuur. Voor deze klant- en servicegerichte functie (Nederlands/Frans) heb je enige technische bagage of affiniteit nodig, hoewel veel kan aangeleerd worden (en dit ook zal gebeuren). Sterke merknaam, mooi product, mooie werkuren (8u-16u30 en op vrijdag 15u30), mooie verloning, mooie extralegale voordelen. En toch is dat allemaal niet te mooi om waar te zijn!

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Technisch Accountmanager | A'pen

Je kent de regio Antwerpen als je broekzak. Een technisch product ligt je wel, denk in termen van druk, vloeistoffen, hydraulica,… Je werkt nauw samen met de technische man in ons Antwerps filiaal en laat daar ook regelmatig je gezicht zien, net zoals bij je klanten uiteraard. Een mooie verdeling hunting/farming, al slaat de balans misschien iets meer over naar het farmen toe. Nood aan een nieuwe uitdaging? Laat dan zeker van je horen, binnen deze internationale speler voel je je zeker weten snel thuis.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Inside Sales | O-Vl

De leads worden voor jou gecreëerd door een gedreven marketingmachine. Enkel dus geïnteresseerde mensen (in het Nederlands en Frans) aan de lijn die jij nog warmer mag en kan maken. In dit eerste contact schep je vertrouwen en informeer je hen over de werking van de organisatie. Jij geeft de voorzet voor de salespersoon die de bal binnenkomt. Je hoeft geen hunter te zijn maar wel iemand die houdt van (telefonisch) klantencontact. Hier is ruimte om je te ontplooien, jouw inbreng is belangrijk en iedere dag brengt opportuniteiten met zich mee. Een leuke organisatie met doorgroeimogelijkheden heet je welkom.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Allround commercieel medewerker | Z W VL

Je komt terecht in een ervaren team van een 4 tal collega's. Jullie ondersteunen de buitendienst collega's bij het opmaken van offertes en opvolgen van verkoop orders. Daarnaast ben je het aanspreekpunt van de klanten, via mail en telefoon. Een veelzijdig takenpakket dus! Bezige bij 's avonds? Perfect, want in deze functie krijg je zeer mooie werkuren. We zoeken een echte teamplayer met technische interesse.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Labo-verantwoordelijke | Z O Vl

Jij wordt eindverantwoordelijke van het lab (3 medewerkers) en interpreteert as such ook de testresults. Kennis van test-, certificatie en kwaliteitssystemen is een must. Heb je bovendien ervaring in de textielbranche, dan ben jij de geknipte persoon voor deze job. De interne voertaal is Nederlands, met je leidinggevende (het betreft een bekende internationale groep) overleg je in het Engels.

 

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Propere Internal Sales | Z W Vl

Hygiëne is sinds Covid nog nooit zo belangrijk geweest. Niks leukers toch dan net in deze sector aan de slag te gaan van doekjes, detergenten, sponsjes, ontsmettingsmiddelen, … alles wat op het karretje van een onderhoudsmedewerker hoort. Jij ondersteunt de accountmanager en staat jouw klanten (65% Wallonië) te woord met raad en daad. Jouw klanten zijn eerder naar de zorg gericht (ziekenhuizen, rusthuizen, scholen, …). Je bezoekt op korte termijn ook zelf enkele klanten (à rato van een dag per week) en kan op langere termijn volledig doorschuiven naar de functie van accountmanager. Een vrolijk en stabiel team met een toffe bazin ondersteunen jou in alles! Hier is het echt leuk werken.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Accountmanager | Brussel - Wallonië

Jouw wereld is die van de interieurdecoratie, en je komt terecht bij een van de grootste spelers in de markt. Storch is met zijn professioneel materiaal al meer dan 30 jaar actief in België. Om in de komende jaren haar marktpositie te verstevigen zal je niet enkel teren op de bestaande klantenportefeuille maar zal je ook jouw hunterskills inzetten. Je bewerkt de regio Brussel-Wallonië en bezoekt actief de vakman met personeel (tussen 5 en 15 FTE). Je komt in een sterke structuur terecht binnen een hecht team, met een unieke manier van klantenbenadering. Als Duitse fabrikant staat Kwaliteit hier met hoofdletters geschreven, Enthousiasme en Gedrevenheid staan dan weer bovenaan jouw eigen lijstje.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Accountmanager | A'pen - Limburg

Jouw wereld is die van de interieurdecoratie, en je komt terecht bij een van de grootste spelers in de markt. Storch is met zijn professioneel materiaal al meer dan 30 jaar actief in België. Om in de komende jaren haar marktpositie te verstevigen zal je niet enkel teren op de bestaande klantenportefeuille maar zal je ook jouw hunterskills inzetten. Je bewerkt de regio Brussel-Wallonië en bezoekt actief de vakman met personeel (tussen 5 en 15 FTE). Je komt in een sterke structuur terecht binnen een hecht team, met een unieke manier van klantenbenadering. Als Duitse fabrikant staat Kwaliteit hier met hoofdletters geschreven, Enthousiasme en Gedrevenheid staan dan weer bovenaan jouw eigen lijstje.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

KANJER in marketing | Eeklo

Voor Hermie.com, de e-commerce afdeling van de Famiflora groep, zoeken we een ervaren marketing-klepper. Je bent de trekker van een gedreven marketing team en werkt verder de strategie uit. Termen SEO / SEA hebben voor jou geen geheimen, je bent analytisch en cijfermatig sterk maar daarnaast ook een creatieve duizendpoot. Dit alles omgeven door een prachtig veelzijdig productgamma! What's not to like?

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Dit is een job bij het bedrijf:

hermie

Technical service medewerker | Z W VL

Ben je een organisator, heb je technisch inzicht en ga je voluit voor klanttevredenheid? ZOEK NIET VERDER! Je staat de klant (B2B & B2C) dagelijks te woord bij hun vragen over het gebruik, de installatie en het onderhoud van de design apparatuur. Indien nodig bestel je een wisselstuk of stuur je de hersteldienst. Daarnaast voer je administratieve taken uit en rolt mee het nieuwe ERP pakket uit. Je werkt in een klein team binnen een internationale organisatie. 2 dagen per week van thuis werken? Check!

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Commercieel Multitasker | Z W VL

Ben jij een pro in meerdere ballen tegelijk de lucht in houden? Voor een familiebedrijf zoeken we een geboren multitasker. Je bent, samen met 2 toffe collega's, het eerste aanspreekpunt van klanten, leveranciers en interne collega's en neemt tegelijkertijd ook administratieve taken voor je rekening. Met je commerciële flair ga je op zoek naar het juiste product voor de klant. Technische kennis is geen must, interesse wel! Heb jij de ballen?

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Sticky binnendienstmedewerk(st)er | Z W Vl

Hoe digitaal we ook gaan, er worden nog heel veel zaken gedrukt en afgeprint! Werkzekerheid gegarandeerd binnen een financieel gezonde onderneming. Je wordt deel van dit 6-koppig team dat dagelijks het beste van zichzelf geeft. Iedereen helpt elkaar waar nodig. De druk kan soms hoog liggen maar dit wordt goedgemaakt door de sfeer die top zit en een grote flexibiliteit in werkuren. Voor als je houdt van administratief werk met klantencontact.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Communicatie- en marketingverantwoordelijke | Doornik

Deze snel groeiende KMO blijft niet bij de pakken zitten. Daarom ook dat ze een hands-on marketingverantwoordelijke zoeken om hen verder op de kaart te zetten. Meedenken maar ook doen! Jij bent creatief, neemt verantwoordelijkheid, werkt graag pro-actief en houdt van een uitdaging. Je werkt vanuit de filevrije omgeving Doornik. Wil jij verder mee bouwen aan deze organisatie? Just let us know!

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Kleurrijke Accountmanager | W & O VL

Paint it black is uw favo lied? Scroll dan maar verder, want we zoeken een kleurrijke saleskrak die op zoek gaat naar nieuwe business opportuniteiten binnen de verf-speciaalzaken. Deze wereldwijde speler is verdeler van topmerken in de branche, er is nog heel veel groeipotentieel in West & Oost Vlaanderen. Ga jij de uitdaging aan?

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Gebiologeerde Accountmanager | O- & W - Vl

Een achtergrond in de labo- en/of biomedische wereld is een must voor deze salesfunctie. Een hit & run of vlotte paling type verkoper zal hier niet aan zijn trekken komen, want verkoop realiseer je in deze branche enkel vanuit gedegen advies. Je onderhoudt bestaande contacten en bouwt nieuwe relaties uit.  Het woord ‘vertrouwen’ staat bij je potentiële werkgever centraal.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Employé sophistiqué | Z W VL

Ben je gebeten door interieur en kook je graag? Dan is dit de perfecte match voor jou! Zet samen met je collega's de Europese tak van dit Internationaal merk op de kaart. Je bent parfaitement bilingue en staat dagelijks in contact met B2B klanten uit Frankrijk. Je verwerkt bestellingen en adviseert de klant over de state-of-the-art designproducten. Tof en klein team, 40 urenweek maar toch om 16u het weekend kunnen starten, mogelijkheid tot 2 dagen thuiswerk per week? Allez nous sommes partis!

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Aankoper | Z W VL

Wanted: Straffe onderhandelaar!

De best mogelijke prijs verkrijgen bij je leveranciers, da's waar jij een kick van krijgt. Je collega's van technical sales komen bij jou te rade om hen bij te staan in de pricing voor hun projecten. Je vergelijkt offertes van verschillende leveranciers en onderhandelt als de beste. Daarnaast verzorg je ook de administratieve & financiële opvolging van deze projecten. Naast Nederlands en Engels kan je je ook uit de slag trekken in het Frans.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Gepolijste accountmanager | A'pen - Limburg

Onze klant is een gevestigde waarde op gebied van technisch materiaal voornamelijk van toepassing in de metaalindustrie en is nu op zoek naar een Jonge Raaf voor A’pen en L’burg. Er zijn al behoorlijk wat klanten van in het verleden maar tegelijk valt er nog ontzettend veel omzet te rapen. Houd jij van werken in vertrouwen, met veel autonomie, en van een gezonde verhouding hunting/farming? Ben je een doorzetter met technische feeling,  en wil je er voor het volle pond voor gaan? Meld je dan snel!

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Accountmanager met POWER | O & W VL

Een bijzonder stevige KMO, in volle groei.  Samen met je collega kan je er een gekend merk (je kan bij 8 op 10 bedrijven hiermee terecht) in exclusiviteit verder ontwikkelen, Let wel, het zijn investeringsgoederen, dus je moet wel op het juiste moment weten te passeren. Je krijgt leads aangereikt maar gaat ook zelf op zoek.  Sterk salestalent nodig die zich technisch wil inwerken. Heel mooie verdienste mogelijk.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Accountmanager | A'pen - Limburg

Deze Jonge Raaf kan zijn plan trekken, is gedisciplineerd en (kan) gebeten (worden) door metaal(bewerking). Een KMO met naam in de branche, een no nonsense mentaliteit, en een verregaande autonomie, dat is waar je als hands on verkoper best in aardt? Dan ga je straks enkele dagen intense opleiding tegemoet, waarna je je salesskills zal kunnen bewijzen. Na verloop van tijd krijg je uitgebreidere opleidingen bij buitenlandse fabrikanten waarmee je jouw regio jaarlijks met stevige double digit cijfers zal laten groeien.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Accountmanager | België

Ready - set - GO! Voor een tof bedrijf actief in de zwembadwereld zoeken we een commercieel talent. Uw klanten? Retail DHZ, tuincentra en zwembadbouwers verspreid over Vlaanderen en Wallonië. Een deftig mondje Frans spreken is dus een must. Je komt terecht in een klein team en werkt mee aan de amitieuze groeiplannen. Internationale ambitie op termijn? Top!

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Administratief/commercieel Duits talentje | Z W Vl

Jouw troef is toch wel jouw kennis van het Duits. Binnen deze KMO (25 arbeiders, 6 bediendes) kom je helemaal tot je recht. Ben je eerder technisch en analytisch ingesteld, dan kan je ondersteuning bieden op de calculatiedienst. Hou je eerder van contact met klanten en orderopvolging, dan kan je een tandem vormen met de huidige binnendienstcollega. Één ding is zeker, hier is ruimte voor jou als persoon en jouw insteek. En, leuke extraatje, iedere vrijdag om 11u30 start jouw weekend!

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Zuivere binnendienstmedewerk(st)er | Z W Vl

Een KMO met een technisch product, internationaal actief, waar sinds kort een nieuwe wind waait. Een zeer solide bedrijf dat investeert in vernieuwing op meerdere vlakken, en het leuke is natuurlijk dat jij ook mee je stempel kan drukken. Als je houdt van internationale contacten en van een warme sfeer binnen een hecht en stabiel team,  als je een fulltime zoekt maar vrijdagnamiddag toch vrij wil zijn, en als je ook nog een mondje Duits spreekt, dan zit je hier helemaal goed!

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Dit is een job bij het bedrijf:

logo unislot

Responsable commercial outils | Wallonie

Une entreprise sympathique, l'un des meilleurs produits du marché, des contacts avec les revendeurs et leurs clients finaux professionnels. Un domaine technique spécifique dans lequel vous pouvez progresser pour devenir un spécialiste. Bonne formation, nombreuses possibilités, grande autonomie.  Un mélange sain de farming et hunting, que demander de plus ?  Si vous, en tant que 'JongeRaaf' pur sang, apportez vos compétences en matière de vente et la discipline nécessaire, alors tout est garanti pour que tout se passe bien.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Commercieel bediende verzekeringskantoor | Gent

Iedereen heeft verzekeringen nodig, een noodzakelijk kwaad is misschien wat hard uitgedrukt maar toch… Jij begeleidt zelfstandigen in het proces naar, het vinden van de juiste formule. Met enige commerciële flair neem je vooral een adviserende rol voor jouw rekening. Je fungeert als volwaardige gesprekspartner op niveau. Leuk team, mooie werkuren, meer dan correct verloningspakket en voldoende uitdaging.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Digital Marketeer | Vl Ardennen

Als je als organisatie het verschil wil maken, kan je niet buiten een goeie marketingstrategie om. Onze klant is een jong dynamisch marketingkantoor in volle ontplooiing. De bijzonder ervaren zaakvoerder ziet voor jou een cruciale rol weggelegd: operationeel neem je het digitale luik (SEO, SEA) en social media voor je rekening maar als rechterhand zal je ook verder het team mee uitbouwen en aansturen. Klantenbezoeken horen er op termijn zeker bij. Een trekker gezocht dus.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

HR MANAGER | W VL

Samen met de zaakvoerder bouw je mee aan de mooie groei die deze KMO in Roeselare doormaakt. Met de HR Officer als jouw wingwoman ben je het aanspreekpunt voor alle werknemers en zorg je samen voor een correcte administratie. Je werkt een HR beleid uit voor de verschillende ondernemingen binnen de groep, bent een wandelende encyclopedie wat sociale wetgeving betreft en zorgt voor kwalitatieve instroom door creatief in te spelen op de verschillende kanalen. 

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Technische problem-solver | Z W VL

Deze internationale speler is op zoek naar een technische mr/mrs knows-it-all. Zowel collega’s als klanten steken hun licht op bij jou, bij technische problemen en vragen over de producten. Je maakt nieuwe collega’s wegwijs in het productgamma en geeft presentaties aan klanten bij uitbreidingen in de catalogus.
Word jij de 4e man/vrouw om dit leuke team te versterken?

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Beschermende Binnendienstmedewerk(st)er | Z W Vl

Asbest, best een vies woord hé? Maar wist je dat dit eigenlijk een natuurproduct is? Het is pas na beschadiging dat er problemen van komen. Wel, jij zorgt ervoor dat mensen op een zo veilig mogelijke manier asbest kunnen verwijderen, en laat zo de wereld dus een beetje beter achter dan hetgeen we ervan maakten. Klantenservice staat in deze functie centraal. Je ondersteunt de salesmensen administratief en werkt vooral op de Franse markt! Mogelijkheid tot 4/5de tewerkstelling en telewerk.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Verse Accountmanager | Vlaanderen

Elk voedingsproduct van chocolade tot charcuterie en kant-en-klare maaltijden heeft zijn eigen sealing-manier, want met standaard huisfolie geraak je er niet als voedings(productie)bedrijf. Vanuit het juiste technisch advies verkopen is hier dus een must, daarom zal de zaakvoerder je graag mee onder de vleugels nemen. Zo zal je snel bestaande klanten kunnen verzorgen maar na verloop van tijd ook nieuwe klanten in Vlaanderen en Nederland weten te werven. Je stapt daartoe mee in het productieproces van de klant om te achterhalen welke verpakkings(wijze) nu best geschikt is voor hun product. Een mooi groeiverhaal waar je jezelf kan ontplooien!

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Représentant frais | Wallonie

Chaque produit alimentaire, du chocolat à la charcuterie en passant par les plats cuisinés, a sa propre façon de sceller, car le film alimentaire standard ne vous aidera pas en tant qu'entreprise (de production) alimentaire. Il est donc indispensable de vendre des conseils techniques appropriés. Vous travaillez de manière très indépendante. Vous serez rapidement en mesure de vous occuper des clients existants, mais à terme, vous pourrez également acquérir de nouveaux clients en Wallonie. Vous vous immiscerez donc dans le processus de production du client pour trouver la méthode d'emballage la mieux adaptée à son produit. Une belle histoire de croissance où vous pouvez vous développer !

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Logistiek Medewerk(st)er | Z W-VL

Kort gezegd, jij zorgt ervoor dat alle goederen keurig op tijd en op de meest efficiënte manier bij de klant worden geleverd. Lang gezegd, komt daar natuurlijk heel veel bij kijken. Hoewel je snel uit de voeten kan met magazijnsoftware, kom je ook dagelijks onder de mensen in het magazijn zelf. Want je hebt heel veel contact met transporteurs, maar evenzeer met de collega's van de sales en het magazijn. Je rapporteert aan de operations manager en werkt mee aan de optimalisatie van de interne processen.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Internal Sales | Z W-VL

Letterlijk elke onderneming is een mogelijke klant voor deze speler in verpakkingsmaterialen. Je staat de klanten telefonisch te woord en staat hen met raad en daad bij in hun bestelling, zowel in het NL als FR. Je komt terecht in een familiale KMO waar ruimte is voor initiatief! Kom jij hun internal sales team versterken?

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

BERE-gemotiveerde Customer Service

Ben je een dynamische talenknobbel NL/FR/E/D en heb je een gezonde portie commerciële flair? Verover het hart van de klant terwijl je hen bijstaat vanaf de offerte opmaak tot aan de after sales. Het is Booming Business bij deze groeiende speler op amper een dik kwartier rijden van Kortrijk. Groei jij met hen mee?

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Binnendienstmedewerk(st)er | Z-W-Vl

Klanten van deze gerenommeerde fabrikant vind je tot in alle uithoeken van Europa, meer internationaal kan je het dus bijna niet hebben. Bovendien vinden de producten hun weg richting heel diverse actoren, wat de job alleen maar boeiender maakt. De klanten die jij er zal verzorgen zitten in de UK en Scandinavië. Je komt terecht in een onderneming die helemaal ‘mee is’: glijdende werkuren, extra verlofdagen, correct loon aangevuld met extralegale voordelen, een goeie sfeer, een HR die van aanpakken weet, continue investering in de mensen en het machinepark…

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Mobiele Business Development Manager | België

Met jouw kritische blik doorloop je samen met de klant hun bedrijfsprocessen. Door de juiste vragen te stellen kan je een goed beeld vormen van de flow en leg je de pijnpunten bloot. Je analyseert, identificeert een behoefte en formuleert een gepaste oplossing aan de hand van een aantal (mobiele) applicaties die je reeds in portefeuille hebt. Je hebt snel in de gaten waar een stukje maatwerk van toepassing is, want op gebied van IT, software, IOT en sales ben je geen groentje meer. Je klanten zitten over gans België, kennis van het Frans is dus vereist.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Logistieke vertegenwoordiger | W & O Vl

Iedere firma in elke sector is een potentiële klant, want ja, iedereen moet wel eens iets “verzenden”. Jij klopt aan, doet jouw verhaal en luistert naar de noden van de klant. Je komt met een gepast voorstel en haalt de klant binnen. De verdere administratieve opvolging en contacten worden beheerd door de planners en binnendienstmedewerkers. Je bewerkt regio West- en Oost-Vlaanderen en zoekt naar lange termijn connectie. Deze West-Vlaamse KMO actief in de expeditie ontvangt ook minder ervaren mensen met open armen!

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Zoete Shopmedewerker | BXL

Dit familiebedrijf, actief in de voedingssector, met vertakkingen in alle uithoeken van Vlaanderen, zoekt voor hun nagelnieuwe shop (ten westen van Brussel) een commercieel medewerker met handen aan zijn/haar lijf. Je verwelkomt de klanten (B2B) en adviseert hen bij hun aankopen, zowel in het NL als in het FR. Daarnaast sta je ook in voor de interne bevoorrading in het magazijn en hou je de stock nauwlettend in het oog. 

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Internationale Technische Sales | Z W Vl

Vanuit een bestaand klantenportfolio bouw je verder langetermijnrelaties op. Je denkt mee met de klant want jouw product – vaak volledig afgestemd op de noden/wensen van de klant – zit in allerhande toepassingen, meestal onttrokken aan het blote oog. Niet alleen de sectoren maar ook je gesprekspartners zijn zeer divers, saai wordt jouw job dus nooit! Iets minder dan de helft van je tijd ben je in Polen, Tsjechië, Griekenland, etc… te vinden. Sterke reputatie in de branche, een organisatie met een vlakke structuur en aandacht voor het werkgeluk van zijn medewerkers. Hier is het dus goed toeven, voor iemand met technisch inzicht.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Berekende Binnendienstmedewerk(st)er | Z W VL

In deze functie vervul je een sleutelfunctie tussen de external sales collega's, de klant en de productie afdeling. Je verzorgt de offerte opmaak voor de klanten en bent hun eerste aanspreekpunt tijdens het proces van A tot Z. Daarnaast ben je een administratieve duizendpoot en spreek je ook een mondje Frans. Je komt terecht in een tof team van 3 collega's in een bloeiend familiebedrijf. Blijf jij bij hen plakken?

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Service Medewerker | W VL

In deze functie sta je elke dag via telefoon, chat, mail, social media en postduif in contact met de klanten die gebruik maken van de moderne betalingssystemen onze klant biedt.
Je bent hun eerste hulplijn bij problemen storingen en zorgt voor een snelle oplossing. Door je communicatieve en gedreven persoonlijkheid streef je samen met het team naar optimale klanttevredenheid.  Je spreekt Nederlands, Frans en een mondje Engels en bent bereid om in het weekend af en toe een thuiswerk shift te draaien. Word jij de nieuwe service superhero?

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Accountmanager Power | Vlaanderen

Jij kunt ervoor zorgen dat de boel bij je klant blijft draaien. Want het gaat niet zomaar vooruit natuurlijk, daarvoor heb je power nodig. Jij beschikt over de grootste catalogus in zijn soort, met A,B en C merken, voor elk wat wils dus. Je verkoopt zowel producten als service, lokaal of bij de klant zelf. Je bent geboeid door techniek. Een ingenieursdiploma is geen must gezien de focus op sales ligt. Je contacten zijn onderhoudstechnici en kleinhandelaars, en dus weet je best wel waarover je spreekt (de nodige opleidingen zijn voorzien).

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Kleurrijke Binnendienstmedewerk(st)er | Gent

Dit Made-in-Belgium bedrijf staat al 4 generaties voor kwaliteit, van ontwikkeling tot productie. Binnen deze uitdagende en gevarieerde job ben je samen met 3 collega’s verantwoordelijk voor alles van bestelling tot levering, van A tot Z dus. Je houdt van veelvuldig klantencontact en werkt oplossingsgericht. Naast het Nederlands kan je je voldoende uitdrukken in het Frans en Engels. Dynamische werkgever, marktconforme condities met tal van extralegale voordelen. Hier wordt je niet aan je lot overgelaten!

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Accountmanager Events | Z W Vl

Ben jij vaak de trekker als er iets moet georganiseerd worden? Dan zal je hier helemaal je ei kwijt kunnen. Je straalt zelfvertrouwen en energie uit. Jouw enthousiaste persoonlijkheid zorgt ervoor dat ieder event dat je wordt toevertrouwd een echt succes wordt! Hiervoor moet je natuurlijk wel durven, proactief te werk gaan, actief telefonisch contact nemen met verschillende partijen en natuurlijk de essentie, het einddoel: verkopen. Heel veel variatie, je kunnen verdiepen in heel veel verschillende onderwerpen, tof team met allen dezelfde salesdrive! Hoofdzakelijk inside sales maar wel eentje met een firmawagen!

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Interne Accountmanager Events Spanje |Z W Vl

Alles rond bouw en interieur passioneert jou en Spanje is jouw favoriete markt? Wel, deze salesjob moet je dan op het lijf zijn geschreven. Jij contacteert bedrijven die de Spaanse markt op vlak van innovatie iets te bieden hebben. Je beheerst naast Spaans ook liefst Nederlands en Engels, sporadisch een reis naar de regio is voor jou meer dan voldoende.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Klassevolle binnendienstmedewerk(st)er | Z W-Vl

Hier zit je goed! Een binnendienstfunctie met veel klantencontact, zowel telefonisch als face-to-face. Want 1 dag per week neem je de showroom voor je rekening en 1 dag per week bedien je je klanten bij het ophalen van hun orders. Leuk toch, om op die manier een gezicht op de naam te kunnen kleven? Voor de rest ben je samen de collega’s verantwoordelijk voor de orderverwerking (maar gelieve verder te denken dan je neus lang is). Je vindt je stek in een familiale werkomgeving met een hoog fun-gehalte.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Ventilerende Accountmanager | O-Vl

Een zeer stabiele speler, deel van een sterk internationaal concern, op zoek naar een extra Jonge Raaf voor de verdere groei. Je verkoopt oplossingen voor de bouwbranche, je klanten zijn groothandels maar je bezoekt en bewerkt ook hun aannemers. Je adviseert, presenteert, geeft opleidingen en coördineert de promoties. Je komt terecht in een no nonsens tof team. Ervaring in de branche is een must.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Interne Projectmanager | Z W Vl

Vanuit een creatief idee naar een concrete realisatie, dat is het traject dat jij managet. Je bent dus de centrale persoon tussen klant, sales, technisch tekenen, productie, aankoop en logistiek. Geen enkel aspect verlies je uit het oog om zo een super tevreden klant te krijgen. We zoeken niet per se een technieker maar een gezonde dosis technische interesse en leervermogen is wel noodzakelijk om verder te kunnen bouwen. Jouw Nederlands en Engels is goed en bij voorkeur spreek je ook een mondje Duits (al is dit geen must).

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Standvastige Interne Accountmanager | Z W Vl

Jij houdt de bestaande klanten en contacten warm. Je bouwt verder aan de langetermijnrelaties en kijkt ook om nieuwe leads warm te maken om met de organisatie in zee te gaan. Hiervoor onderhoud je een nauwe relatie met de external sales, die over gans de wereld zitten (6-tal). Jij gebruikt dan ook dagdagelijks je ruime talenkennis (vooral Engels). De technische uitwerking van de projecten zit bij een collega, jij verzorgt het puur commerciële werk. Een topspeler in zijn niche met groeiambities en een gezellige werksfeer. Schoolverlaters of mensen met een beperkte ervaring zijn ook welkom.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Accountmanager (z)onder druk | Vlaanderen

Je krijgt enkele topmerken in handen die je via de vakhandel optimaal gaat positioneren in Vlaanderen. Je hebt hier dus meteen een stevig klantenportfolio in handen dat je verder kan verbreden en uitdiepen. Jij wordt in geheel Vlaanderen het gezicht en eerste (technisch) aanspreekpunt voor deze merken. Uiteraard krijg je een grondige opleiding binnen dit bijzonder dynamisch bedrijf.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Deeltijds Administratief Bediende | Z W Vl

Administratie is jouw tweede natuur. Je werkt nauwkeurig en houdt ervan om alles gestructureerd af te werken. Met cijfers bezig zijn is je ding en de aftersales assisteren (een klacht? Bijna onmogelijk

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Berekende Sales Support | A'pen

Aan de hand van een 2D-tekening ga je de kostprijs voor deze machine gaan berekenen. Je hoeft zelf niet te kunnen tekenen, maar je kan wel een tekening/plan interpreteren en bent administratief en cijfermatig sterk genoeg om dit te vertalen in een offerte. Jij bent de centrale persoon tussen sales en engineering. Rechtstreeks klantencontact is eerder sporadisch. Een boeiende en uitdagende job, want geen enkele machine is hetzelfde. Dit binnen een organisatie met een zeer actief feestcomité! Een gezinsuitstap naar de Efteling of een BBQ, daar zeg jij geen nee tegen? Qua verloning en extra legale voordelen zit het hier ook zeker snor.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

External Sales | Z Ned

De helft van de week zit je in het Zuiden van Nederland, de andere helft werk je van thuis uit of vanop de hoofdzetel in W-Vlaanderen. De prospectielijst ligt klaar, aan jou om de markt daar te openen. Enige technische bagage is aangewezen (automotive branche) maar jouw job is vooral het promoten van de unieke kwaliteiten van je bedrijf, en daarin ben je een crack. Want op het vlak van klantenservice en kwaliteit steken jullie er boven uit.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Intern Commercieel Bediende | Mid W Vl

Als kind altijd al gefascineerd geweest door vrachtwagens of pas op latere leeftijd interesse erin ontwikkeld? Soit, zonder technische feeling en snel oppikken van technische zaken wordt dit een moeilijke, want als aanspreekpunt van de instant-verkoop denk je mee met de klant en zelfs verder dan dat. Je onderhandelt on the spot (telefonisch) de prijs (na wat opzoekingswerk welteverstaan) zodat de bestelling kan doorgaan en het onderdeel de dag nadien ter plaatse is. Wat een service en wat een verantwoordelijkheid. Een functie voor durvers dus maar de voldoening is ook geweldig! Een leuke werkgever waar de sfeer snor zot!

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Planmatige Customer Service | Gent

Qua werkzekerheid zit je hier goed. Hoeveel kunststofflesverpakkingen heb jij namelijk niet in huis? Tuurlijk heb je een zekere commerciële flair maar de essentie op deze binnendienst is niet verkopen maar vooral opvolging en coördinatie, planning & transport, leverschema’s, input klantorders, opmaak prijslijsten… Je bent dus administratief, cijfermatig en planmatig sterk! Bij voorkeur al ergens ervaring in de logistiek, al is dit geen must. Leuk team, mooie werkuren, flexibiliteit, alles wat een mens kan verwachten binnen een modern gestructureerde organisatie.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Berekende Sales | Z W Vl

Aanbestedingen, een wereld apart maar o zo boeiend. Jij bent administratief sterk, durft prijzen insteken en toch ook wel onderhandelen waar nodig. Je zorgt ervoor dat appels met appels vergeleken worden en dat dit ook duidelijk is. Je gaat ook wel eens ter plaatse bij de klant zodat je bepaalde zaken correct kan inschatten. Jouw producten? Alles wat je op het karretje van een poetsman/vrouw treft, van A tot Z. Heel wat artikelen dus in de aanbieding! Als opleiding kom je enkele maanden op de stoel van de aankoop terecht zodat je echt weet hoever je kan gaan met je prijzen.

 

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

HR Officer | Mid Vl

Er is heel wat te doen rond rekruteren en krapte op de arbeidsmarkt. Maar op zich zijn er genoeg mensen die ongelukkig in hun job zitten en wensen te veranderen. Misschien ben jij er wel eentje van. 1 ding  is zeker in de wereld van HR: focus werkt, de aanhouder wint. Als je natuurlijk rekruteert voor een sterke onderneming met tal van extra legale voordelen zoals eco- en maaltijdcheques, extra verlof, mogelijkheid tot telewerk, hospitalisatie- en groepsverzekering, leuke werksfeer, mooie werkomgeving… dan heb je wel wat extra troeven in huis om mensen over de streep te trekken. Ben jij zelf al over de streep en sta je te popelen om anderen er ook over te trekken, laat dan zeker van je horen.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Junior Export Manager | Z W Vl

Textiel is al langer meer dan alleen maar tapijt of kledij. Om bv autogordels, rugzakken, draagtassen etc… te maken heb je -voor de stevigheid- flink wat garens nodig. Je gaat dus met een nichegamma aan de slag binnen Europa. Kennis van Spaans is nodig, maar je mag je ook bekwamen in de taal on the job. Je krijgt een mooie bestaande klantenportefeuille om regelmatig te bezoeken en daarbovenop ga je op zoek naar nieuwe markten en klanten. Stap voor stap word je ondergedompeld in de wondere wereld van dit familiebedrijf in volle groei! Je zal onder de vleugels genomen worden op buitenlandse reizen (40%) met als doel om (snel) zelf de boer op te gaan. Ben jij die reizende springer vol enthousiasme?

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Commerciële Binnendienst | Roeselare

Roeselare is qua afstand te doen voor je (je kan wel enkele dagen per week van thuis uit werken). Je aardt goed in een eerder groot team en je hebt ervaring als sales support in een B2B-gerichte dienstverlening. Je bent commercieel sterk en beheerst ook goed het Frans. Mooie voorwaarden, sterk bedrijf, marktleider in zijn segment.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Sales Support | Kempen

Je werkt vanuit de Kempische zetel van dit nationaal vertakte middelgroot bedrijf, deel van een internationale groep. Een eerder klein team, met veel contacten met de collegae van de andere kantoren. Je bent communicatief sterk, en je voelt je op je best in een commerciële support rol, met veel autonomie en alles erop en eraan. Je smijt je graag voor je job, en je krijgt dan ook van je werkgever in dezelfde mate terug.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Vurige Technical Support | W VL

Duidelijk en verantwoordelijk als je bent, fungeer jij als ondersteuning van het productgamma binnen een technisch team. Een job met veel variatie, afwisseling en uitdaging. Je behandelt inkomende telefoons/mails en buffert deze door een gerichte oplossing of antwoord te bieden en dispatcht waar nodig. Je ontzorgt het bedrijf op administratief vlak. Technische achtergrond is een pluspunt, opleiding is zeker mogelijk!

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Accountmanager IT | W- & O-Vl

Duidelijk en verantwoordelijk als je bent, fungeer jij als ondersteuning van het productgamma binnen een technisch team. Een job met veel variatie, afwisseling en uitdaging. Je behandelt inkomende telefoons/mails en buffert deze door een gerichte oplossing of antwoord te bieden en dispatcht waar nodig. Je ontzorgt het bedrijf op administratief vlak. Technische achtergrond is een pluspunt, opleiding is zeker mogelijk!

 

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Accountmanager Bouwchemie | O-Vl

Binnen je provincieregio zal je alle actoren binnen de ruime wereld van de bouw bewerken. Je beschikt over een breed gamma kwalitatief hoogwaardige producten maar bovenal ook over enkele topproducten waarmee je in de kijker loopt, want innovatief qua toepassing. Je verkoopt dus niet enkel producten maar ook een systeemoplossing, waarbij je je technische kennis vakkundig overbrengt aan je klanten (aannemers, bouwheer, architect, vakmannen).

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Accountmanager Bouwchemie | Waasland

Binnen je provincieregio zal je alle actoren binnen de ruime wereld van de bouw bewerken. Je beschikt over een breed gamma kwalitatief hoogwaardige producten maar bovenal ook over enkele topproducten waarmee je in de kijker loopt, want innovatief qua toepassing. Je verkoopt dus niet enkel producten maar ook een systeemoplossing, waarbij je je technische kennis vakkundig overbrengt aan je klanten (aannemers, bouwheer, architect, vakmannen).

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

logistiek

Wat heeft vandaag de dag nu geen etiket? Een product dat dus zichzelf verkoopt. Je gaat langs bij de klant om te zien wat de specifieke noden zijn. Je gaat in onderhandeling met de aankopers om jouw offerte te verdedigen en haalt uw slag thuis. Klanten vinden hun weg naar jou maar je gaat ook proactief op zoek naar nieuwe afspeelpunten. Je werkt graag een lange termijnrelatie uit. Jouw werkgever legt u in de watten, niet enkel financieel maar ook de werksfeer zit goed.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Warme Sales | Z-Europa

Onze klant is een topbedrijf in zijn branche, een grote speler met een Belgische poot in West-Vlaanderen. We zijn op zoek naar een enthousiaste en nauwgezette medewerker voor de facturatiedienst. Met name dan voor de divisie services: aan de hand van werkbonnen en materiaallijsten die je vanuit de operations krijgt, verzorg jij het ganse proces. Met de puntjes op de i, want als het op centen aankomt, zullen ze je niet liggen hebben! Je komt terecht in een tof team, en kan genieten van mooie condities.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Administratief bediende facturatie | N W Vl

Onze klant is een topbedrijf in zijn branche, een grote speler met een Belgische poot in West-Vlaanderen. We zijn op zoek naar een enthousiaste en nauwgezette medewerker voor de facturatiedienst. Met name dan voor de divisie services: aan de hand van werkbonnen en materiaallijsten die je vanuit de operations krijgt, verzorg jij het ganse proces. Met de puntjes op de i, want als het op centen aankomt, zullen ze je niet liggen hebben! Je komt terecht in een tof team, en kan genieten van mooie condities.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Open administratief bediende | N W Vl

Je bent open-minded, houdt van een open communicatie en een open cultuur? Oei, hier zijn ze eerder gesloten. Nee, just kidding, de firma is actief in toegangsoplossingen (open en dicht, you see?). Vrij technisch, dat wel, maar kan aangeleerd worden als de interesse er is. Je staat in voor de administratieve opvolging van orderinput tot facturatie. Je hebt ook contact met klanten (bv hotels, vakantieparken, …) zowel in het Nederlands als het Frans. Toffe bedrijfscultuur gegarandeerd!

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Sportieve vertegenwoordiger | Vlaanderen

Je komt terecht in een hippe scale-up, ondertussen actief in 2 landen en in volle uitbreiding. Een echte no-nonsense cultuur binnen een dynamisch team. Prospectie (avonden en weekends horen er wel eens bij) en zelfstandigheid schrikken je niet af. Een afspraak maken is zo gefikst want het product dat je jouw klanten brengt is top in de branche en volledig up-to-date. Je gaat aan de slag in een leuke sector, niet al te technisch. Vooral kantines van sportclubs heb je in het vizier, maar ook festivals en andere festiviteiten zijn voor jou ideale klanten.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Gebiologeerde Accountmanager | N Ned

Een achtergrond in de labo- en/of biomedische wereld is een must voor deze salesfunctie. Een hit & run of vlotte paling type verkoper zal hier niet aan zijn trekken komen, want verkoop realiseer je in deze branche enkel vanuit gedegen advies. Je onderhoudt bestaande contacten en bouwt nieuwe relaties uit.  Voor deze snelle groeier, een warme Limburgse KMO waar het woord ‘vertrouwen’ centraal staat, laat jij binnenkort noord Nederland ook hoge toppen scheren.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Assistant Export Manager (Spaans) | O-Vl

Als rechterhand van de exportmanager ben je mede verantwoordelijke voor de opvolging van bestaande en nieuwe klanten. Zeer nu ze hun pijlen gericht hebben op het veroveren van een nieuwe markt (Spanje, Italië, Tsjechië, Zweden, Finland). Zeker een groot luik administratie maar met wel een héél erg commerciële insteek. Idealiter beheers je naast het Nederlands, Frans en Engels ook nog het Spaans of het Italiaans. Binnen deze snelgroeiende internationaal getinte organisatie kan je zeker je ei kwijt! Oh, en het product, das pas echt groen. Jij maakt de wereld letterlijk en figuurlijk een mooiere wereld!

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Assistant Export Manager (Italiaans) | O-Vl

Als rechterhand van de exportmanager ben je mede verantwoordelijke voor de opvolging van bestaande en nieuwe klanten. Zeer nu ze hun pijlen gericht hebben op het veroveren van een nieuwe markt (Spanje, Italië, Tsjechië, Zweden, Finland). Zeker een groot luik administratie maar met wel een héél erg commerciële insteek. Idealiter beheers je naast het Nederlands, Frans en Engels ook nog het Spaans of het Italiaans. Binnen deze snelgroeiende internationaal getinte organisatie kan je zeker je ei kwijt! Oh, en het product, das pas echt groen. Jij maakt de wereld letterlijk en figuurlijk een mooiere wereld!

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Spaanse Sales | O-Vl

Wat een challenge, een nieuwe markt mee op de kaart zetten. Onontgonnen gebied en jij krijgt carte blanche, of moet ik zeggen: "pagina balnca". Prospectie via telefoon, Zoom of Teams, de klant binnenhalen en in een later stadium ook de persoonlijke klantencontacten, indien je hiervoor openstaat natuurlijk. Een mooi en ecologisch product dat in eigen productie zit! Een team dat net niet meer op 2 handen te tellen is binnen een internationaal kader. Voor de nieuwe markt moet je ofwel je Spaans ofwel je Italiaans goed beheersen! Werksfeer en salarispakket zitten goed. Zin om je tanden hierin te zetten?

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Italiaanse Sales | O-Vl

Wat een challenge, een nieuwe markt mee op de kaart zetten. Onontgonnen gebied en jij krijgt carte blanche, of moet ik zeggen: "carta bianca"

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Kokende Internal Sales | Gent

Je komt terecht binnen een niche en kleine familiale omgeving. Je klanten komen graag langs om de high-end producten -die jullie meestal exclusief verdelen voor België- te komen zien en voelen, hierrond advies te krijgen, en dat kan ook wel eens in het Frans zijn. Je luistert en peilt naar de behoeften van je klant, stelt van hieruit je offerte op, volgt die op en haalt het order binnen. Een zuivere internal sales functie dus waarbij je wel op iedere klant een gezicht kan plakken. Zaterdagwerk is vereist (op zon- en maandag ben je thuis) en passie voor koken is een grote troef.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Ambitieuze Binnendienstmedewerk(st)er | Z W Vl

Veel afwisseling, veel uitdaging, veel telefonie, veel administratie, veel verschillende producten… Ondanks dat het misschien “veel” is, is het ook heel erg leuk, afwisselend, uitdagend, plezierig…

Geen productiebedrijf maar een logistiek centrum waar de goederen verhandeld worden. Jij staat in voor alles gaande van bestelling tot nalevering, wijziging leveringstermijn en klacht. Een klein team van een 8-tal bediendes waar je autonoom kan werken. Ambities om door te groeien naar een functie op de baan? Dit kan hier allemaal! Een klein familiebedrijfje onder een groter geheel waar veel zaken bespreekbaar zijn.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Sales Advisor Witgoed | Gent

Als centraal aanspreekpunt in het Gentse filiaal, waar zich ook de toonzaal bevindt, adviseer jij klanten (B2B) over gans Vlaanderen voor alles wat witgoed betreft.

In deze groothandel krijg je dus een belangrijke centrale rol. Je bent commercieel sterk, uiterst klantgericht ingesteld maar ook administratief onderlegd om alles van orderbonnen goed te verwerken en leveringstermijnen op te volgen. Heb je relevante ervaring in de retail (géén weekendwerk hier!) dan kan dat een plus zijn. Er is veel ruimte voor persoonlijke groei, met tal van opleidingen, en je krijgt uiteraard een marktconform verloningspakket.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Technical Sales Advisor | Gent

Je hoeft zeker geen expert te zijn op vlak van elektriciteit, maar een technische achtergrond is wel vereist. Ondanks de grootte van het bedrijf, kom je in een hecht team terecht met een familiaal karakter. Je bent een echte teamspeler en maakt er graag je missie van om de klant zo goed mogelijk te begeleiden voor, doorheen en na het offerteproces. Hier krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen door interne opleidingen, dit zowel op technisch als op persoonlijk vlak. Geen targets want advies primeert. Gaat er bij jou een lampje branden?

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Technical Sales Advisor | Ieper

Je hoeft zeker geen expert te zijn op vlak van elektriciteit, maar een technische achtergrond is wel vereist. Ondanks de grootte van het bedrijf, kom je in een hecht team terecht met een familiaal karakter. Je bent een echte teamspeler en maakt er graag je missie van om de klant zo goed mogelijk te begeleiden voor, doorheen en na het offerteproces. Hier krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen door interne opleidingen, dit zowel op technisch als op persoonlijk vlak. Geen targets want advies primeert. Gaat er bij jou een lampje branden?

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Sales Advisor | Zwevegem

Als administratief medewerker met een technische interesse sta je in voor de administratieve en ondersteunende taken. Ondanks de grootte van het bedrijf, kom je in een hecht team terecht met een familiaal karakter. Je bent een echte teamspeler en maakt er graag je missie van om de klant zo goed mogelijk te begeleiden voor, doorheen en na het offerteproces. Hier krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen door interne opleidingen, dit zowel op technisch als op persoonlijk vlak. Gaat er bij jou een lampje branden?

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Sales Advisor | Hasselt

Als administratief medewerker met een technische interesse sta je in voor de administratieve en ondersteunende taken. Ondanks de grootte van het bedrijf, kom je in een hecht team terecht met een familiaal karakter. Je bent een echte teamspeler en maakt er graag je missie van om de klant zo goed mogelijk te begeleiden voor, doorheen en na het offerteproces. Hier krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen door interne opleidingen, dit zowel op technisch als op persoonlijk vlak. Gaat er bij jou een lampje branden?

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Ecologische Accountmanager | W & O-Vl

Water is het nieuwe goud en ecologische voetafdruk het it-woord van het moment, de combinatie moet dus wel een voltreffer zijn.  Jouw nieuwe werkgever is een ambitieuze en gezonde KMO, internationaal actief, fabrikant ook die zowel voor industrieel als privé gebruik met geavanceerde oplossingen voor de boeg komt. Als Sterke Raaf heb je technische studies gelopen of ben/was je werkzaam in de technische bouwgerelateerde branche. Je hebt veel goesting om je tanden erin te zetten. Je gaat de baan op met een uniek product dat veel voordelen biedt en houdt ervan om advies te geven waar nodig!

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Accountmanager affiniteit Bouw | O &W Vl

Voor deze uit de kluiten gewassen dynamische KMO (100-tal medewerkers), met een eigen productie en verdeling van aluminiumsystemen, ga jij de baan op in Oost- en West-Vlaanderen. Jouw klanten zijn allen gelinkt aan de bouwsector waardoor affiniteit met de bouwsector toch wel een must is om deze job tot een goed einde te brengen. Je bent het centrale aanspreekpunt voor de klanten, niet enkel de verkoop maar ook de verdere opvolging en begeleiding zit bij jou. Een prachtige functie binnen een warme organisatie, haast je!!

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Aankoopassistente | Z W Vl

Voor deze internationaal vertakte fabrikant zoeken we een aankoper (enige voorervaring hierin is een troef). Niet de grondstoffen maar wel alle randproducten koop je in (economaat, verpakkingen, hardware materiaal,…), en terwijl ben je ook de back-up voor de collegae. Je werkt vooral met lokale leveranciers maar voor contacten binnen het internationaal team is het handig als je ook je Engels goed beheerst. Kennis van het Frans is altijd en overal (dus ook hier) een plus.

 

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Administratieve binnendienstmedewerk(st)er | Z W Vl

Een logisch redeneervermogen is nodig in deze functie: er valt veel te regelen, je hebt veel verschillende contacten. Het commerciële luik zit bij de sales manager, jouw verantwoordelijkheid zit ‘m in het praktisch organiseren van transporten, levertermijnen opvragen, prijzen afspreken, etc… Een goeie en correcte opvolging is hierin belangrijk. Ben je een communicatieve persoon die ook vlot Engels en/of Frans en/of Duits beheerst, dan zal je hier zeker aan je trekken komen. Een goeie werksfeer, glijdende werkuren, flexibele verlofregeling, veel autonomie en een down-to-earth mentaliteit zorgen ervoor dat dit een zeer aangename werkgever is om voor te werken.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Vlotte Purchasing Manager | Waasland

Een zeer gevarieerde job want er komt ook een vleugje logistiek en klantencontact om de hoek kijken. En wat nog is: je komt terecht bij een topwerkgever met topcollega’s: prima sfeer, goeie verloning, open communicatie, goede structuur, wat wil een mens nog meer? Jij verzorgt er het inkoopproces van a tot z, niet enkel bestellen dus maar ook actief sourcen van nieuwe leveranciers, onderhandelen, evalueren, optimaliseren etc.. Zowel met leveranciers, klanten, productie-units, magazijn als transporteurs heb je contact maar het accent in je job ligt dus op de inkoopkant.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Bedrijvige Accountmanager | O & W Vl

Deze gevestigde waarde binnen de sector en regio heeft een mooie klantenportefeuille voor je klaar.  Jij zal die verder beheren en soigneren, en natuurlijk ga je ook jagen naar nieuwe klanten.  Termen als: draaien, freezen, ponsen, schuren, slijpen… zijn jou niet vreemd. Enige technische bagage is dus wel een must. Je komt terecht in een familiebedrijf die er alles aan doet om het zijn medewerkers naar de zin te maken.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Projectleiders Marktonderzoek | Heverlee

MobielCentre is een Benelux marktonderzoeksbureau en sinds vorig jaar operationeel met een nieuw kantoor in Heverlee. Hun enquêteurs nemen face-2-face interviews af over het hele land, en dit voor de grootste bedrijven en overheidsinstanties.  Als projectmanager leid jij de klantenopdrachten in goede banen. Je bent hands on, sturen en organiseren is je ding. Je wordt begeleid door het huidige 3-koppige team maar ook Nederland staat steeds paraat met advies. Een toffe sfeer, moderne kantoren, schoolverlaters zijn zeker welkom. We zoeken zowel mensen mét als zonder perfecte kennis van het Frans.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Planmatige sales assistant | Vl Br.

Een woord is een woord = ook jouw principe? Heb je graag dat als een stielman zegt dat hij er DAN gaat zijn, dat hij er ook effectief is. Wel, bij onze klant heb jij dat allemaal zelf in handen. Jij staat in contact met de klant, maakt de offertes op en ook de planning. Stiptheid is dus belangrijk, je regelt alles met de nodige empathie maar kan assertief zijn als het moet. Want jouw techniekers kunnen niet vliegen, hebben maar 2 handen en er zijn slechts 24u in een dag. Je staat je klanten voornamelijk in het Frans te woord. Engels gebruik je af en toe voor interne communicatie bij deze internationale werkgever. Jij valt onder het team Vl-Brabant en hoewel het een drukke bedoening kan zijn van mensen die in- en uitwandelen, ben jij wel de enige verantwoordelijke voor deze regio. Je werkt dus graag alleen (zonder echt alleen te zijn).

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

purchasing

Alles start bij jou. De consument heeft een vraag, jij luistert, denkt na, stelt de juiste vragen en plant een afspraak in voor de vertegenwoordiger van de regio. Je kan snel schakelen en een situatie goed inschatten en aanvoelen. Jij hebt “ellebogen”. Aangezien je voor gans België werkzaam bent, ben je zo goed als tweetalig. Je komt in een leuk team terecht met 2 andere collega’s. Je houdt van de rechttoe rechtaan mentaliteit van de organisatie. Telewerk, glijdende werkuren en 4/5de tewerkstelling, het is allemaal bespreekbaar.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Planmatige Sales Assistant | A'pen

Een woord is een woord = ook jouw principe? Heb je graag dat als een stielman zegt dat hij er DAN gaat zijn, dat hij er ook effectief is. Wel, bij onze klant heb jij dat allemaal zelf in handen. Jij staat in contact met de klant, maakt de offertes op en ook de planning. Stiptheid is dus belangrijk, je regelt alles met de nodige empathie maar kan assertief zijn als het moet. Want jouw techniekers kunnen niet vliegen, hebben maar 2 handen en er zijn slechts 24u in een dag. De meeste klanten zijn Nederlandstalig, af en toe heb je ook het Frans wel eens nodig. Engels gebruik je dan weer voor interne communicatie bij deze internationale werkgever. Jij maakt deel uit van een 2-koppig team dat in tandem werkt. Ook Telewerk en 4/5e zijn bespreekbaar.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Open Accountmanager | O-Vl, Vl-Br. & Brussel

Heb je saleservaring en op zoek naar een firma waar je uitgedaagd wordt, waar er doorgroeimogelijkheden zijn, waar je je goed voelt? Wees dan welgekomen. Maar ben je een schoolverlater met veel salespotentieel die graag ergens zijn tanden wil in zetten? Dan zeker ook welkom, want wat je ontbreekt in technische bagage kan aangeleerd worden, zolang de grinta om je klanten tevreden te stellen en te houden er maar is. Hier geen catalogusverkoop, maar luisteren naar de noden van de klant, meedenken hoe we aan die eisen kunnen voldoen en desnoods een collega-expert doorverwijzen. Klantentevredenheid en service boven alles!

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Presales Accountmanager | Brussel & Wallonië

Verkopen is één, presales is twee. Of eigenlijk omgekeerd… Hoe dan ook, als een echte ambassadeur van je bedrijf ga jij de markt in om jullie oplossingen te promoten. In deze branche immers een essentiële stap om succes te boeken. Jouw klanten moeten je het vertrouwen geven door jullie producten op te nemen in hun lastenboeken. Jij zorgt dus voor naamsbekendheid in de markt, zodat je top-of-mind wordt. Gezien Wallonië & Brussel jouw actieterrein wordt is een uit-stekende kennis van het Frans vereist (graag noties Nederlands ifv de interne communicatie).

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Joviale Binnendienstmedewerk(st)er | Z-W Vl

Commerciële binnendienst, Internal Sales, Customer Service Medewerker. What’s in a name? Tuurlijk is functie-inhoud belangrijk. Maar hier, bij deze firma, primeer jij en hoe je binnen de bedrijfscultuur past. Je komt terecht bij een prachtige organisatie met een open en warme cultuur. Work-Life balans, een sterk uitgebouwd gezonheidsbeleid, opleidingsmogelijkheden, teambuildingactiviteiten, … Natuurlijk, niet alles is rozengeur en maneschijn, je gaat een uitdaging dus niet uit de weg maar de return die je krijgt maakt alles goed! Na 2 jaar ook de op een firmawagen, want jij bent het allerbelangrijkste kapitaal van de organisatie.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Boekhoudkundig Talent | Z W Vl

Deze stevig uit de kluiten gewassen KMO op de grens van Z-W-Vl en O-Vl haalt 1/3de van hun omzet in Frankrijk, je durft dus je Frans te gebruiken (al is het verre van perfect). Een heel erg leuk down-to-earth team. Een organisatie die zijn medewerkers waardeert en dat graag toont in allerhande (soms kleinere) activiteiten en attenties. Mooie werkuren, extra verlof, correcte verloning met allerhande extra legale voordelen… Kortom, een uitgelezen kans om je schouders onder een nieuw project te zetten. Oh ja, wat je er moet doen?  Boekhouden natuurlijk, want dat is je ding, maar ook ander cijfer- en analysewerk, lonen uitbetalen etc…

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

IJverige binnendienstmedewerk(st)er | Waasland

Je hoeft geen technische bolleboos te zijn om deze inside sales job aan te kunnen, maar interesse en technisch inzicht is wel nodig. Je komt in een handelsomgeving terecht (van half afgewerkte producten) waar dagprijzen gelden. Offertes maken is dus elke keer weer goed en aandachtig cijferen. Kan je ook planlezen, dan is dat een sterke plus! Kan je het niet, dan wordt het je met alle plezier aangeleerd. We herhalen: een goed wiskundig inzicht en een technische interesse is dus wel van groot belang. Voor de rest, veel variatie, een leuk team en een familiaire sfeer.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Plezante binnendienstmedewerk(st)er | Z-W-Vl

Een klein, leuk en hecht team, behorend tot een grotere holding maar onafhankelijk fungerend met een internationaal speelveld, klinkt veelbelovend hé? Jij krijgt de Franse markt voor je rekening, maar als teamplayer blijf je altijd flexibel ingesteld. Retailers groot en klein zijn je klanten en dus is een accurate administratieve verwerking van offertes, orders en leveringen een kolfje perfect naar jouw hand. Heb je affiniteit met marketing dan is dat een plus. Seizoensdrukte schrikt je niet af, want samen met je collega’s kunnen jullie de wereld wel aan.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Internal Sales | Z-W-Vl

Deze KMO valt niet aan banden leggen, zo snel gaan ze vooruit. Nationaal actief, een 250 m/v en blijvend groeiend. Voor het hoofdkantoor in Ieper, dat bestaat uit een 30 koppig team, zoeken we versterking bij de commerciële binnendienst. Jouw opdracht? Alles van A tot Z. Vrij duidelijk, toch? Je bent dus administratief sterk en positief commercieel ingesteld. Je drukt je vlot uit in het Nederlands en Frans en je houdt van de rechttoe rechtaan mentaliteit van zowel de collega’s als de klanten.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Recruiter JongeRaven/SterkeRaven/WijzeRaven

Ons kantoor breidt uit, want we gaan voor een extra recruiter!  Niet om op vacatures te werken dus (kan wel eens gebeuren als tussendoortje) maar wel om geduldig op zoek te gaan naar beweeglijke werknemers, met interesse in een nieuwe job. Voor sommige van die werknemers gaan we bovendien exclusief op zoek naar een passende nieuwe uitdaging (ja, van iets nieuws zijn we hier niet vies).

We zoeken een recruiter met ervaring en de nodige maturiteit, stabiel, doorzettend en bovenal positief ingesteld (lachen is nodig). Vanuit een grote interesse in mensen, moet selecteren en screenen (van vooral commerciële profielen) voor jou een bron van energie zijn.

We staan open voor zowel voltijds als 4/5e regime, met een contract van onbepaalde duur.

We vormen een klein hecht team, met ambities om te groeien, en bieden een vlakke structuur, een flexibel regime met mogelijkheid tot home office en een correcte op maat verloning.

Voel je je aangesproken, bezorg dan je cv en motivatie via mail tav Luc Deraedt, luc@jongeraven.be, of geef eerst een belletje 0478/919305.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Internationale Commerciële Binnendienstmedewerker | O-Vl

Hoe meer talen je spreekt, hoe handiger binnen deze internationale werkomgeving. Je houdt van klantencontact, opvolgen leads, opmaken offertes en eens de bestelling geplaatst is laat je ook nog niet onmiddellijk los. Je zorgt voor een vlotte levering en staat hiervoor dus in contact met transporteurs en de logistieke zijde van het verhaal (aankoop-en voorraadbeheer). De klant apprecieert de vlotte service maar vooral de vlotte en open communicatiestijl als er dan toch eens een wiel zou aflopen. Als centrale figuur met niveau die heel wat ballen tegelijkertijd in de lucht kan houden, word je dan ook meer dan correct verloond!

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Commercieel-Administratief Talent | O-Vl

NATUURlijk word je graag naar waarde geschat binnen de organisatie maar je wordt pas echt gelukkig van een gevarieerd takenpakket. Binnen deze groene organisatie heb je een centrale rol van A tot Z. De A van: aankoop, advies, aanspreekpunt klanten (B2B), …  De B van boekhouding, de C van commercieel opvolgen, de D van debiteurenbeheer, de M van marketing… tot de Z van zaken zelfstandig afwerken. Hier wordt initiatief nemen gezien als een deugd! Een heel menselijke organisatie met flexibele werkuren, mogelijkheid tot telewerk en zelfs een 4/5de die openstaat voor starters!

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Oplossingsgerichte Accountmanager Services | O-Vl

De HR talentvijver is uitgedroogd. Meer dan ooit wordt opleiden, bij- en omscholen dé manier om toch voldoende gevormd talent in de rangen te krijgen (en houden). De markt is dus ontzettend groot, want welke organisatie is nu niét op zoek naar mensen? Jij krijgt bij onze klant, een belangrijk dienstverlener, tijd en vrijheid om je op bestaande dossiers in te werken. En uiteraard haal je veel energie uit het warm maken van nieuwe prospecten om met jullie in zee te gaan. Lange termijn (net)werken, sterke luistervaardigheid, inzicht in HR processen en kennis in de markt van opleidingen maken van jou niet zomaar een ‘verkoper’ maar wel een oplossingsgerichte accountmanager.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Keigoeie Accountmanager | O-Vl

Binnenkort ken jij heel de provincie O-Vl als ware het jouw eigen backyard. Bij tuinaannemers en tuinarchitecten (jouw klanten dus) werk je je binnen de kortste keren in als het gezicht van je bedrijf. Je prospecteert doelgericht met veel productkennis. Je adviseert, maakt een plan van aanpak, introduceert nieuwe producten, denkt strategisch mee. Doen en denken dus, of ook: gezond verstand en niet vies van werken. Ideaal voor wie al een eerste ervaring heeft maar een starter met de juiste spirit en feeling is evengoed welkom.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Aankoopmedewerker | Waasland

Je bent sterk in administratie en planning, kan multitasken en je houdt je leveranciers elke dag opnieuw bij de pinken. Want als schakel naar de productie draag je de verantwoordelijkheid over het volledige projectbeheer van A tot Z rond het verpakkingsmateriaal. Je onderhandelt met leveranciers over condities, levertijden, claims… Uiteindelijk, op het einde van de rit is alles in huis om tijdig in productie te kunnen gaan. Vlotte kennis van het Engels is een must, voorkennis van de verpakkingswereld is een plus.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Medewerker productieplanning | Waasland

Het team waarin je terechtkomt is de draaischijf voor de productieplanning van dit hoogtechnologisch bedrijf binnen de foodbranche. Internationale retailers met zowel vaste als seizoensartikelen bevoorraden is een complex proces: planningen durven immers wel eens snel te wijzigen. Jij gaat hier flexibel mee om maar kijkt ook vooruit zodat je niet in de problemen komt in een latere fase. Je staat in nauw contact met alle betrokken afdelingen (grondstoffen, verpakking, binnendienst, …). Excel ken je als de beste, ERP pakketten heb je snel in de vingers, je overziet het geheel zonder het oog voor detail te verliezen en je kan bovendien tegen een stootje? Dan ligt deze uitdagende job voor het grijpen.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Internationale Sales | Centraal- en Oost-Europa

Reizen, altijd een beetje werken? Of is het eerder: “Werken, altijd een beetje reizen”? Jij brengt namelijk toch wel 50% van je tijd in het buitenland door. Als sales manager ben je het aanspreekpunt van bestaande klanten in Centraal- en Oost-Europa. Je kijkt ook om nieuwe markten te bewerken. Je krijgt hier de kans om het op jouw manier te doen! Je hebt natuurlijk enige technische affiniteit en interesse. Gezien de regio kan je vlot communiceren in het Engels. Als JR kan je hier verder groeien maar ook ervaren rotten gaan in deze organisatie aan hun trekken komen.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Geconnecteerde Sales Binnendienst | Z W Vl

Neen, jij bent geen callcentermedewerker! Jij bent wel het centrale aanspreekpunt voor klanten. Je behandelt dus inderdaad heel wat inkomende telefoons en mails met vragen en houdt ook zelf pro-actief contact met jouw accounts, dit kan ook wel eens in het Engels of Frans zijn. Je verwerkt niet enkel alles administratief maar durft ook verkopen! Je komt terecht in een dynamisch team van een 15-tal mensen. Een technisch product schrikt je niet af, alles kan trouwens aangeleerd worden. Waar een wil is, is een weg, niet?

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

E-commerce Accountmanager | Z-W Vl

Corona legde onze klant geen windeieren. Online trade kreeg er een boost en om de groei te optimaliseren lanceren ze deze nieuwe functie. Jij gaat actief op zoek naar nieuwe klanten die jullie producten op hun webshop willen aanbieden. Nieuwe business partners zoeken en vinden is dus je ding, maar klanten die spontaan hun weg vinden behartig je even graag. Daarnaast beheer je intern ook de webshop voor een eigen productlijn. Jij ligt wakker van de evoluties binnen e-commerce, online mediatechnieken, sociale media, … en maakt hier gretig gebruik van. Heel veel klantencontact en sporadisch een verplaatsing horen erbij.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Adviserende Sales | W-Vl

De term witgoed is jou niet vreemd? Jouw klanten zijn dé onafhankelijke zelfstandige ondernemer. Je hebt een divers gamma aan product(lijn)en en het is aan jou om mee te denken met de klant welk product die precies nodig heeft om de concurrentie de baas te kunnen. Jouw technische kennis is minstens zo belangrijk als jouw salesskills. Hier wordt ook niet op bonus gewerkt maar op service en kwaliteit! Je bent dus geen hunter maar een farmer die zijn klanten op alle gebied soigneert. Je houdt van upselling en cross-selling want nieuwe klanten zoeken is omzeggens niet aan de orde.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Geladen accountmanager | Limb. & Luik

De toekomst? Allemaal elektrisch? De automobielsector onderneemt alvast actie. Nu nog de technische applicaties zoals de laadpalen massaal, degelijk en duurzaam verspreid krijgen. Heb jij interesse in techniek, een passie voor de automobielsector en ben je een echte verkoper, dan kan dit wel een leuke uitdaging zijn voor jou. Je krijgt carte blanche, mag uw tanden zetten in dit dossier. Vlakke structuur, rechtstreeks communicatie, mooie en correcte verloning.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Geladen accountmanager | A'pen & Vl Br.

De toekomst? Allemaal elektrisch? De automobielsector onderneemt alvast actie. Nu nog de technische applicaties zoals de laadpalen massaal, degelijk en duurzaam verspreid krijgen. Heb jij interesse in techniek, een passie voor de automobielsector en ben je een echte verkoper, dan kan dit wel een leuke uitdaging zijn voor jou. Je krijgt carte blanche, mag uw tanden zetten in dit dossier. Vlakke structuur, rechtstreeks communicatie, mooie en correcte verloning.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Back Office met Potentieel | Z-W Vl

Jij filtert vlot alle inkomende telefoons (Nederlands & Frans) en fungeert als rechterhand van de key accountmanagers. Je werkt samen met en ondersteunt het customer care team en zo leer je step by step het reilen en zeilen van deze KMO in volle groei kennen. Eens je volledig bent ingewerkt en je hebt er zin in, dan kan je intern doorschuiven. Je werkplek is een hip kantoor in de regio Z-W Vl.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Accountmanager | Limburg

Jouw klanten zijn mensen met bouw- of verbouwplannen (geen particulieren, maar de grotere jongens). Je hebt dus best een netwerk in het wereldje van architecten, studiebureaus en projectontwikkelaars, of wil er de volgende jaren tegenaan gaan om dat uit te bouwen. Voorts ben je technisch geschoold of ervaren, kan je goed om met autonomie en functioneer je goed binnen een collegiaal ingesteld team.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

sales ingenieur

Als rechterhand van de accountmanager kom jij op de proppen eens het eerste zaadje al is gepland en de verkoop dus zo goed als rond is. Jij gaat bij de klant opmeten, vervolgens alles uittekenen en uitrekenen en werkt daarna af tot aan de ondertekening van het contract. Deze uitdagende functie kan de eerste stap zijn naar een functie als projectleider/accountmanager of andere, afhankelijk van jouw persoonlijke interesses en sterktes. Techniciteit binnen de wereld van logistiek boeit je? Meld je dan snel!

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Probleemoplossende Accountmanager | Br - Limb - Liège

Jij biedt je klanten een totaaloplossing, want je vertegenwoordigt een unieke speler op de markt die echt alles in eigen huis heeft. Je brengt een sterk verhaal: jouw producten en diensten zorgen steevast voor tijds-, kosten- én plaatsbesparingen op lange termijn. Je luistert, analyseert en komt navenant met een tailor-made oplossing. De organisatie met 75 jaar knowhow is jong van geest en hart. Een jong managementteam dat zijn mensen centraal zet. Je bent vlot in beide landstalen (NF) en houdt er van om nieuwe opportuniteiten te detecteren in de markt. Ben jij de ambassadeur die we zoeken?

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Natuurlijke Internal Sales | Z- Vl

Deze specialist en marktleider in zijn sector is nog steeds een familiale KMO, zij het al fors uit de kluiten gewassen. Als goedlachse gedreven interne medewerker onderhoudt je ook face-to-face klantencontact en denk je proactief met je klant mee. Binnen deze heel erg allroundjob communiceer je vlot intern. Er heerst een toffe werksfeer met aandacht voor de Mens: uitgeschreven opleidingstrajecten, geregeld een leuke activiteit, een interessant verloningspakket (incl. careerplan) kortom een beetje het gevoel van thuiskomen. Klinkt veelbelovend, toch? 

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Commercieel Medewerker Binnendienst | Kempen

Een KMO mee met zijn tijd, modern gevoerd beleid, heel interessante extralegale voordelen, mooie package deal.  Enfin, het ligt allemaal op jou te wachten, als je tenminste aan de criteria van onze JongeRaaf beantwoordt (= super vlotte commerciële persoonlijkheid, met de juiste attitude).  je komt in een internationale omgeving terecht, dus op zijn minst beheers je prima je Frans en Engels.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Zoete Internationale Customer Service medeweker | O-Vl

Dit 3e generatie familiebedrijf met tonnen ambitie, zoekt een JR om de sales te ondersteunen. Niet zomaar opvolgen en uitvoeren, neen, jij wordt dé spilfiguur tussen klant, leverancier en je collega's van andere afdelingen. Je werkt in een internationale context (Europa maar ook ver daarbuiten) en wordt deel van een stabiel team met hoge anciënniteitsgraad en veel diversiteit. Een goede work-life balance in combinatie met een concurrentieel verloningssysteem gegarandeerd!

 

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Smaakvolle Keyaccount | Frankrijk

Het is jouw verantwoordelijkheid om dit smakelijk productgamma in de Franse winkelrekken te krijgen. Onderhandelen met grote retailers en onderzoeken hoe je de deur kan openen, is helemaal jouw ding. Il est évident que tu parles très bien le Français! Je hebt ervaring in een internationale werkomgeving en hebt een neus voor commerciële opportuniteiten. Je wordt intern gestimuleerd om verder te denken en het onderste uit de pan te halen.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

probleemoplossene

Voor een sterk groeiende onderneming, een KMO die sinds enige tijd onder een grotere groep valt maar zijn eigen identiteit en aanpak heeft behouden, zoeken we een technisch/commerciële duizendpoot. Je komt terecht in een tof team, gehuisvest in een hippe, luxueuze werkomgeving. Mits de nodige interne begeleiding en externe opleiding ben je hét aanspreekpunt voor zowel klanten als leveranciers (vaak in het Engels maar kan ook in het Frans). Je hebt een technische feeling met alles rond telecom, IT, netwerken, kabels, etc… Je schrikt er niet voor terug om jouw tanden te zetten in aanbestedingsdossiers en dit volledig van A tot Z op te volgen.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Customer Service Medewerker | W Vl

Klanten adviseren en helpen is jouw passie. Je staat in rechtstreeks contact (en dat mag je letterlijk nemen) met voornamelijk schrijnwerkers die met al hun orders en vragen bij jou terecht kunnen. Je krijgt gegarandeerd een gedegen interne opleiding zodat je geleidelijk aan een echte productspecialist wordt. Op die manier krijg je er ook kansen om verder door te groeien. Korte communicatielijnen, veel verantwoordelijkheid, een toffe drukke werksfeer: geknipt voor jou?

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Accountmanager om mee te bouwen | A'pen & Vl-Br

Bouwhandelaren, aannemers en architecten zijn je dagdagelijkse contacten, je werkt en denkt op lange termijn je relaties uit en je houdt van netwerken. Je verkoopt de output van een state of the art productieapparaat van –in zijn markt- een kleinere Vlaamse speler/kuitenbijter die gestaag zijn marktaandeel aan het opbouwen is. Autonoom werken binnen een klein salesteam gaat je goed af.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Accountmanager Domotica | O-Vl + Brab

JongeRaaf gezocht voor een leuk en dynamisch team actief in de wereld van de domotica. Je werkt zowel op de B2B als de B2C markt, verkopen in het Frans is geen probleem en hard werken evenmin. Want je krijgt de kans om door te groeien tot de commerciële spil van de organisatie, nu toch al zo’n 20 man sterk.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Accountmanager | A'pen - L'burg - Br

Je hebt een mooi diploma op zak, je bent zo goed als Jonge Raaf af en je woont rond Leuven. Sales is duidelijk je ding, en je Frans is prima om zo ook Brussel en het Luikse mee te pakken. Je klanten helpen bij het optimaliseren van hun magazijn- en productieprocessen wordt je lang leven. Diversiteit en autonomie troef, kortom een droomjob.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Digitale Accountmanagers | W- & O-Vl

Ben jij gefascineerd door wat technologie allemaal kan verbeteren (ook al ben je geen informaticus van opleiding)? Heb je inzicht in hoe bedrijfsprocessen lopen en welke meerwaarde slimme digitale oplossingen kunnen opleveren? Kan je netwerken als de beste in kringen van zaakvoerders en hoger management? Is consultative selling voor jou een tweede natuur? En… stoort het je niet om met een mooie wagen op pad te gaan?

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Elektro Sales | W & O-Vl

Je hebt topkwaliteit in huis, niet het goedkoopste spul dus, en dat zoekt zijn weg richting de industriële eindklant (over de groothandel en/of installateur). Je bewerkt niet alleen deze kanalen maar ook de voorschrijvers en de tussenkanalen. Lobbyen, adviseren, ondersteunen, opleiden en vooral veel onder de mensen zijn, dat is je tweede natuur. Het helpt als je de taal van de installateur spreekt (lees: je hebt kennis van de electrobranche). Het helpt ook als je een aanhouder bent, gedreven en met een lange termijn visie, afijn, een echte Jonge Raaf dus.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Accountmanager Bouwchemie | W-Vl

Binnen je provincieregio zal je alle actoren binnen de ruime wereld van de bouw bewerken. Je beschikt over een breed gamma kwalitatief hoogwaardige producten maar bovenal ook over enkele topproducten waarmee je in de kijker loopt, want innovatief qua toepassing. Je verkoopt dus niet enkel producten maar ook een systeemoplossing, waarbij je je technische kennis vakkundig overbrengt aan je klanten (aannemers, bouwheer, architect, vakmannen).

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Sales ingenieur | Z-W-Vl

Geen enkele dag is gelijk, geen enkele opdracht dezelfde, want je verkoopt enkel maatwerk. Elke aanvraag verwerk je na een grondige analyse in een oplossing, die je samen met het team uitwerkt, becijfert, en uiteraard weet aan de m/v te brengen. Enkel weggelegd voor electromechanici, kennis van Frans en Engels is wenselijk.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Klantendienst | Brugge

Technische productomgeving, bouwgerelateerd ; Nederlands/Frans vereist ; BeLux tak van een Duits moederbedrijf

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Klantendienst-ingenieur | Waregem

Sterke Belgische grote KMO, kennis Engels en Frans, ondersteuning sales op vlak van opmetingen, calculatie en offerte etc.. voor industriële projecten 

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Zwevende Accountmanager | Brussel

Het zijn vooral grote bedrijven met veel installaties die je als accountmanager beheert of bewerkt. Je komt terecht in een multinationale groep met een stevige poot in België. Je kan werken vanop diverse kantoren of van thuis uit, je hebt minstens bachelorniveau in een technische richting, en uiteraard is je Frans even goed (of zo goed als) als je Nederlands (of vice versa).

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Commerciële Binnendienst | Z-W-Vl

NFE check - Office + SAP check - team- + solowerk check - orders + logistics check - docs + payments check - customers ext. en int. check – drive & spirit check

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

WIE ZIJN WE?

Luc Deraedt

Luc Deraedt

Luc Deraedt

Luc heeft meer dan 30 jaar ervaring in KMO-land: trading, sales, marketing, product management, én.. HR: dat is zijn ding. Hij houdt van business bouwen, en daarvoor het juiste team neerzetten.

 

Luc
30 jaar KMO-ervaring

Lieve Devlies

Lieve Devlies

Lieve Devlies

Lieve mixt een ruime commerciële ervaring in verschillende sectoren met de non-profit. Haar coachingsskills zijn subliem, haar doortastend menselijk inzicht komt van haar 6e en 7e zintuig..

 

Lieve
Ademt HR

Dignum Bossuyt

Dignum Bossuyt

Dignum Bossuyt

Dignum heeft niet alleen de sales maar ook het ondernemen in het bloed. Steeds opgewekt, steeds strijdlustig, gaat hij geen enkele uitdaging uit de weg.

 

Dignum
ex Jonge Raaf

Marlies Deketele

Marlies Deketele

Marlies Deketele

Marlies heeft meer dan 10 jaar ervaring in werving en selectie. Altijd goedgezind, altijd luisterbereid, gaat Marlies graag voor je op zoek naar jouw perfect match!

 

Marlies
de blik vooruit

Julie Kesteloot

Julie Kesteloot

Julie Kesteloot

Julie heeft de HR-microbe al meer dan 10 jaar te pakken. Ze ziet altijd het goede in de mens en vindt dat iedereen een eerlijke kans verdient! Streng maar rechtvaardig maakt ze de juiste match tussen firma en kandidaat.

 

Oprecht en met open vizier

JONGE RAVEN IN CIJFERS

2012

Opgericht in

8133

Aanmeldingen

65

Aantal jaren recruitmentervaring

200+

Aantal succesverhalen

GoeieGrond bv

Warandestraat 244

8560 Moorsele

 

Email: info@jongeraven.be

Tel: 0478 91 93 05 (er wordt telefonisch geen info verstrekt omtrent gepubliceerde jobs)

Onze gloednieuwe kantoren vind je in de Kortrijkstraat 145 in B - 8560 Wevelgem, je bent welkom!