Logo
Logo

Jobs voor commercieel talent

Beste partner voor je salesprofielen

War for talent

Voor kandidaten

 

De arbeidsmarkt heeft voor werkzoekenden, zeker aan het begin van hun carrière, veel mee van een jungle. Enkele bedrijven met een sterk merk zijn gekend, of althans hun naam of imago. Maar wat doen die andere tienduizenden onbekende bedrijven? Wat bestaat er zoal in de markt? En hoe bereik je die?

 

Wij van JongeRaven begeleiden jou graag en gaan samen met jou op zoektocht naar de ideale match. Onze jarenlange ervaring komt daarbij erg van pas. 

Kom je pas op de arbeidsmarkt, of ben je al langere tijd actief? Ons maakt het niet uit zolang je maar commercieel talent hebt. Wil je rustig uitkijken naar een nieuwe opportuniteit, of ben je dringend op zoek? Ook prima, zolang je maar het Jonge Raaf profiel hebt (lees vooral verder), meld je je maar bij ons aan!

 

 

Voor bedrijven

 

Bedrijven hebben geregeld vers bloed nodig, maar blijven altijd wat op hun hoede. Aanwerven kost geld, en zeker als dat verkeerd uitdraait.

 

Bovendien, hoe jonger je nieuwe werknemers zijn: eens goed en wel opgeleid, zien ze mooier gras aan de andere kant, toch?

 

Dat cliché hoeft gelukkig niet altijd waarheid te zijn: onze Jonge Raven zijn geen jonge wolven, en zijn dus uit het goede hout gesneden. Werkethiek en respect zijn elementen waarmee een Jonge Raaf zich onderscheidt in het arbeidsveld. Echte Witte Raven dus.

 

Wij brengen ze tot bij u.  Zowel minder als meer ervaren commerciëlen, tot en met sales management: daarvoor kan u bij ons terecht (zie ook onder SterkeRaven en WijzeRaven).

Een selectiekantoor als geen ander

Wij selecteren continu commerciële profielen, los van jobs. Het startpunt is onze kandidaat, en we gaan met hem/haar op zoek naar die job die het beste aansluit bij zijn/haar competenties en interesses. Streng maar rechtvaardig selecteren wij commercieel toptalent met drive, goesting, een gezonde portie lef en een positieve ingesteldheid. Inderdaad: ook werkattitude, maturiteit, inborst en motivatie worden mee in de balans gelegd. Op zoek naar de commerciële Witte Raaf dus.

 

Wij werken zowel op buitendienst- als op binnendienstfuncties, hoofdzakelijk B2B gericht. Elke functie die een vlot en frequent klantencontact vereist, daarvoor bent u bij ons aan het goede adres. Dus ook voor commercieel gericht projectmanagement of voor sales management zit u met onze Raven juist (zie SterkeRaven en WijzeRaven).

 

Wij zijn geen interimkantoor en werken met een finding fee, marktconform.

Discretie gewaarborgd

Voor kandidaten

 

Je zit nog in een job, maar dreigt al een poosje je drive te gaan verliezen? Misschien ben je dus toe aan een nieuwe uitdaging? Alleen, "zie eens dat het uitkomt"...  Toch moet je in zo'n geval de stap nemen, tenminste voorzover je bij je huidige werkgever alles goed en wel hebt overwogen, overlegd of doorgepraat.

 

Want 'blijven hangen' brengt noch jezelf noch je werkgever de oplossing. Welnu, bij ons kan je je risicoloos melden. We garanderen je volle discretie en gaan samen met jou op zoek naar die nieuwe uitdaging.

 

Voor je het weet, zit je weer kiplekker in je vel. Wedden?

 

 

Voor bedrijven

 

De ketting is maar zo sterk als zijn zwakste schakel. En als die dus moet worden vervangen, dan is het tijd voor u om een Jonge Raaf in huis te halen.

 

Wij garanderen u de grootste discretie: uw vacature wordt niét, of althans niet herkenbaar, bekend gemaakt (tenzij dit niet hoeft voor u en we op exclusieve basis gaan samenwerken). Gezien wij continu selecteren, los van jobs, is de kans reëel dat wij uw nieuwe sterke schakel in ons JR-nest zitten hebben.

 

Geef ons wat tijd en voor u het weet, draait die ketting weer als nooit tevoren!

Mag er een hoek af zijn?

Perfectie bestaat niet. Dus ook bij commerciële profielen en onze Jonge Raven kan er wel eens een hoek af zijn. Niet erg!

 

Misschien heb je dus geen masterdiploma, of heb je zelfs je bachelor niet afgemaakt... dat helpt al. Alle gekheid op een stokje: we hebben niets tegen masters, integendeel: vooral grote bedrijven met complexere werkprocessen vereisen voor zowel commerciële binnen- als buitendienstfuncties zo'n papiertje. Maar voor veel KMO's is dat niet het geval, toch niet als het over commerciële functies gaat.

 

Het zit namelijk zo: basically primeert gezond verstand bij JongeRaven op academische studies. Klanten zoeken dikwijls meer het doe-type dan het denk-type, zie je? Talent, goesting en drive, daar draait het om. Of ook, die éne Witte Raaf, weet je wel?

 

Misschien probeerde je dus wel een master, of een bachelor, maar waren die schoolbanken niet aan jou besteed, was studeren (toen) gewoon je ding niet, of maakte je een foute (studie)keuze... Er zijn zoveel redenen waarom iemand het diploma niet haalde, én... jij bent heus niet de enige. Dus no worries, als je goed bent, écht goed, dan kom je er wel. Ben je overtuigd van je JR-gehalte? Meld je dan nu aan! 

 

Waar komt JongeRaven vandaan?

Onze tientallen jaren praktijkervaring in de bedrijfswereld, en met name de commerciële kant van het verhaal, is één: wij kennen alle aspecten van 'business doen', ondernemen vs. managen, we stonden en staan nog steeds in dezelfde dagelijkse praktijk van elke ondernemer of zaakvoerder.

 

Ook op het vlak van rekruteren en selecteren van geschikte kandidaten, hebben wij jarenlange ervaring, aan dezelfde kant als u: de werkgever. Deze ervaring willen wij delen, in een poging om beter te doen dan wat u nu in de markt vindt. De HR-markt is geen eenvoudige markt, met een ietwat hard imago voor wat toch softe materie is.

 

JongeRaven (inderdaad, de Jonge maar ook Witte Raven dus) wil terug naar de authenticiteit, waarbij de persoon centraal staat, in een open en eerlijke benadering met aandacht voor het individu, in wederzijds respect en overleg. En dan hebben we het over zowel de werkgever als de werknemer. Want eerlijk duurt het langst, en als het over talent gaat, dan willen we dat toch niet verspillen? 

testimonial_7

INSCHRIJVEN

Voor kandidaten

Ontdek hier of je een Jonge Raaf bent

Vink je even met ons af?

 

- je bent jong van geest

 

- je behaalde je bachelor, of zelfs meer dan dat, of.. ook niet:)

 

- je bent op zoek naar een job voor de lange termijn

 

- sales en marketing is jouw ding

 

- je hoort thuis in een commerciële omgeving

 

- je bent een doorzetter en geeft niet op (het "moeilijk gaat

ook"-type)

 

- je hebt high potential

 

 

7 keer CHECK? Schrijf je hieronder in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Wat krijg je als Jonge Raaf van ons?

1. Een job

 

Uiteraard kan je via JongeRaven een uitdagende en toffe job te pakken krijgen. Als je écht goed bent, krijg je inzicht en toegang tot misschien wel meerdere vacatures die binnen jouw interesses, passies en kunde vallen. Soms kan dit dus best snel gaan, afhankelijk van het aantal vacatures van dat moment. Is er niet direct een job bij die jou past, dan is wat geduld de boodschap.

 

2. Onze ervaring

 

JongeRaven doet meer dan een job aanbieden. Onze ervaring krijg je er bovenop. Wij zaten ook jarenlang op de stoel van de werkgever en wij kunnen je begeleiden tijdens je sollicitatieproces.

 

3. Een rechtstreeks contract

 

JongeRaven is geen interimkantoor. Je komt dus rechtstreeks in dienst bij onze klant. Dat kan overigens vrij snel gaan, want wij hebben steeds zicht op jobs binnen de meest diverse sectoren. En hebben we niet direct iets gepasts, dan gaan we samen met jou op zoek!

 

4. Coaching

 

Je handje vasthouden doen we niet, we coachen jou wel het veld in, tenminste als jij daar behoefte aan hebt. Bekijk de mogelijkheden op www.coachee.be.

 

Hoe word je geselecteerd? Inschrijven

Heb je de vorige pagina's gelezen en herken je jezelf in het profiel van de Jonge Raaf?

 

1. Inschrijven

 

Inschrijven kan je hieronder, en je hebt best al je cv bij de hand om up te loaden. Met een professionele foto en een motivatiebrief zet je bovendien je inschrijving kracht bij (ben jij een 'echte'?). Je bekijkt best hieronder de procedure. 

 

2. Screenen

 

Zodra je ingeschreven bent, geef je ons even de tijd om jouw dossier door te nemen. Vinden wij jouw kandidatuur positief en relevant, dit wil zeggen kans makend om een Jonge Raaf te worden? Dan nemen we contact om een belmoment af te stemmen. Leer of hoor je ons niet, dan kan het voor later zijn. Het heeft dus geen zin om verschillende keren in te schrijven of voor elke job apart in te schrijven. Wij vertrekken altijd vanuit de kandidaat en niet vanuit de job.
 

3. Elkaar ontmoeten

 

Na dit eerste telefonisch contact beslissen we of we elkaar zullen zien voor een diepgaander vervolggesprek (video of live op kantoor). Vaak doen we tijdens dit gesprek een aantal oefeningen (zonder dat je dit door hebt) om jouw skills zo goed mogelijk in te schatten. 

 

4. Toegang tot vacatures

 

Eens dit gesprek achter de rug is en je gevalideerd bent als Jonge Raaf, schotelen we je mogelijke vacatures voor. Jij meldt ons welke jobs je sterk interesseren en vervolgens ga je op gesprek bij onze klant. Vanaf hier is het aan jou om die droomjob echt te pakken!

 

Succes!

Welke functies kan JR jou aanbieden?

Bij ons kan je terecht voor alle functies waarbij een vlot en frequent direct contact met de klant vereist is.

 

Commerciële buitendienstfuncties (accountmanager, key accountmanager, business development manager, sales engineer, business consultant, commercieel adviseur, vertegenwoordiger, verkoopafgevaardigde, …)

 

Leidinggevende functies ( sales manager, regiomanager, district manager, retail manager, area manager, commercieel directeur, shopmanager, office manager, …)

 

Commerciële binnendienstfuncties (internal sales, technisch-commercieel adviseur, marketingmedewerker, product manager,..)

Carrièrebegeleiding

Loopbaanbegeleiding

 

Onze selectie gebeurt ‘streng’, maar ook rechtvaardig. Wij willen iedereen zo goed mogelijk helpen, adviseren en ondersteunen. Ieder heeft recht op zijn loopbaangeluk.

 

Of je nu een Jonge Raaf bent al dan niet, je kan altijd bij ons terecht in ons Loopbaancentrum (zie www.coachee.be):

• Misschien is het commerciële toch niet ‘de’ piste van je dromen?

• Misschien ben je gewoon nog zoekend naar je eigen sterktes, naar je ideale job?

• Of misschien geraak je door je voortraject niet op het spoor van je dromen? 

• Het kan ook dat je cv gewoon niet overtuigend genoeg is opgesteld...

• En misschien sloeg de twijfel al wel toe bij je, en kom je daardoor niet zelfverzekerd genoeg over. 

• Of je komt uit een (diep) dal en moet er weer tegenaan, met loden schoenen. Enz…

 

Zoveel verschillende redenen waarom het voor jou interessant kan zijn om eens een loopbaanbegeleidingstraject met ons op te starten. Wacht er niet langer mee, je zal achteraf zeker zeggen ‘dit had ik al veel eerder moeten doen’.

Voor bedrijven

Ontdek hier waarom een JR in uw bedrijf past

Checkt u even met ons af?

 

- u wil met uw bedrijf vooruit
- u hebt een commercieel project voor ogen, maar mankeert iemand die het kan trekken
- u hebt een zwakke schakel in de organisatie en wenst (discreet) te vervangen
- u zoekt extra vitamines voor uw bedrijf
- u wil graag een snelle ROI
- uw filosofie met nieuwe werkkrachten is: eerst bewijzen wat je kan vooraleer er extra boter bij de vis komt
- diploma is voor u in een job van ondergeschikt belang in vergelijking met zijn of haar competenties
- u komt al een heel eind met nuchter en gezond boerenverstand in combinatie met voornaamheid, resultaatgerichtheid en een nette presentatie.

 

Meld u met uw project dan gerust aan bij JongeRaven.

Wat krijgt u als bedrijf van ons?

1. Een kandidaat

 

Uiteraard schotelen wij u enkel een super gemotiveerde kandidaat voor. Maar u krijgt van ons niet alleen dat.

 

2. Onze ervaring

 

Onze ervaring krijgt u er bovenop. Wij zijn graag gesprekspartner voor uw commerciële strategie en invulling én wij kunnen u adviseren op vlak van HR en organisatie-ontwikkeling.

 

3. Discretie

 

Wij garanderen u discretie waar en wanneer nodig aangezien wij uw vacatures anoniem en beperkt publiceren op onze website (tenzij u voor een exclusieve samenwerking opteert).

 

4. Snel en efficiënt

 

Wij vermijden zoveel mogelijk extra betalende wervingscampagnes en kunnen in veel gevallen uw rekruteringsbehoefte al invullen vanuit ons op voorhand geselecteerde JR-nest.
Wij werken dus snel en efficiënt en garanderen u geen onnodig tijdverlies. We houden onze communicatie bovendien to the point.

 

5. Voordelig

 

De kandidaat komt direct op uw payroll, dus bij ons krijgt u geen interimtoeslag.
Wij werken zowel op 'no cure no pay' principe ( zolang onze kandidaat niet door u is gecontracteerd, bent u ons niets verschuldigd) als op exclusieve basis.
Wij bieden u een uiterst marktconforme formule aan, helder en transparant: bij ons komt u sowieso nooit bedrogen uit!

 

6. Ongebonden

 

Bij ons behoudt u ten allen tijde uw vrijheid. Ook in geval van exclusiviteit bent u niet onbeperkt aan ons 'gebonden'. Wij werken met andere woorden naast of samen met uw eigen kanalen/website om voor u de passende kandidaat te vinden. 

Werkwijze voor bedrijf - Inschrijven

1. Inschrijven

 

Inschrijven kan hieronder via het inschrijvingsformulier. U vult uw gegevens en de openstaande functie in (enkele zinnen volstaan).  U kan ons ook mailen of bellen, en dan doen wij dat voor u.

 

2. Elkaar ontmoeten

 

Wij komen de vacante functie graag met u doornemen. Persoonlijke kennismaking met u en uw bedrijf is belangrijk om u zo de geschikte Jonge Raven te kunnen voorstellen. We capteren er uw behoeften en gaan vervolgens op zoek naar de juiste, in uw bedrijf en job geïnteresseerde Jonge Raven.

 

3. Kandidaten voorstellen

 

JongeRaven is op continue basis op zoek naar nieuwe kandidaten om het nest te vervoegen, los van de openstaande functies. Hebben we niet meteen een geschikt iemand voor u in ons nest? Geen nood, in dat geval gaan we aan de slag net als een ander, toch? U krijgt van ons zeer snel het profiel, cv, eventueel testrapport en motivatiebrief van één of meerdere kandidaten, waaruit u vervolgens uw finale selectie kan maken.

Schrijf u in via onderstaand inschrijvingsformulier.

Welke functies kan JR voor u invullen?

Bij ons kan u terecht voor al uw vacatures waarbij de job een vlot en frequent direct contact met de klant vereist.

 

Commerciële buitendienstfuncties (accountmanager, key accountmanager, business development manager, sales engineer, business consultant, commercieel adviseur, vertegenwoordiger, verkoopafgevaardigde, …)

 

Leidinggevende functies ( sales manager, regiomanager, district manager, retail manager, area manager, commercieel directeur, shopmanager, office manager, …)

 

Commerciële binnendienstfuncties (internal sales, technisch-commercieel adviseur, marketingmedewerker, product manager,..)

Quanta costa?

Selectie en rekrutering, wat kost dat me eigenlijk?  Geen spek voor mijn bek, denkt u wel eens?  Alleen voor de “grote jongens” weggelegd? Of ook: wat je zelf doet, doe je beter? Mmm...

 

Berekende u al eens de totale kost van een mislukte aanwerving (loonkost, opleidingskost, ontslagvergoeding, om nog niet van de mentale lasten te spreken)? Of ook, wat u van omzet en marge verliest in al die tijd dat u nog geen saleskracht vond?

 

Hulp bij de werving en selectie van JongeRaven biedt u niet alleen meer zekerheid, maar ook een veel ruimere kandidatenkeuze.

 

Ons tarief is helder en volledig marktconform. Geen adders onder het gras. Geef ons een belletje of stuur ons een mailtje en we bezorgen het u.

testimonial_8

JOBS

Customer Service Medewerker | O-Vl

Vind jij klantencontact belangrijk? Werk je graag klantgericht en probleemoplossend? Niks vervelender dan een van het kastje naar de muur gestuurd worden, toch. Jij bent er persoonlijk verantwoordelijk voor dat jouw klanten correct geïnformeerd worden en met een goed gevoel een juiste beslissing nemen en een bestelling plaatsen. Je springt bij waar nodig en helpt mee met het onthaal van bezoekers.

 

 

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Inside Sales | Z O Vl

Een naam als een klok, een uniek product ook dat zijn toepassingen vindt in ontzettend veel maak- en handelsbedrijven. Je gaat aan de slag bij de Belgische poot, je regio is dan ook gans België. Met andere internationale vestigingen is de voertaal Engels, logisch. Als inside sales beschik je over de nodige skills om klanten te zoeken, opnieuw te winnen, te soigneren, partnerships op te zetten, marketingacties te bedenken etc… Tout court jij haalt het maximum uit jouw doelgroep.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Interne accountmanager | Z-W Vl

To tea or not to tea? Deze hippe, dynamische, down-to-earth KMO in volle groei zoekt een JongeRaaf om een groot deel van de sales over te nemen. Je komt terecht in een nieuw kantoor met een nieuwe showroom waar je jouw klanten in de juiste sfeer met het product kan laten kennismaken. Naast de verdere uitbouw van de bestaande klantenportefeuille kan je natuurlijk ook actief of zoek naar nieuwe klanten, dit over gans België. Geen deuren opentrappen maar op een leuke manier en door correcte opvolging een relatie opbouwen en uitwerken. Ben jij die frisse wind die we zoeken?

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Netwerkende accountmanager | O-W Vl

Je netwerkt met bedrijfsleiders, elektriciens, aannemers, architecten-en studiebureaus (high end producten). Vooral in West-en Oost-Vlaanderen maar verderop of zelfs in Noord-Frankrijk vindt men ook al de weg naar deze specialist met groeiende naam en faam in zijn vak. Onder meer door Covid-19 en ook het EK kreeg deze business nog een extra boost erbovenop, van een winner gesproken dus! Jij zal er advies geven en klanten overtuigen met technische en commerciële argumenten. Natuurlijk krijg je de nodige ondersteuning van technische specialisten voor de implementatie. Je komt in een professionele KMO terecht waar intern een informele sfeer huist. Je krijgt carte blanche om op nieuwe klanten te jagen maar staat ook bestaande klanten verder bij in hun verdere evolutie en uitrol.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Accountmanager | Belux

Je komt terecht bij de Belgische poot van een multinational. Je producten vinden hun weg naar allerlei maakbedrijven voor de meeste diverse toepassingen. Het betreft een unieke techniciteit met een alomgekende merknaam. Je bouwt een langetermijnrelatie op met je klanten, je adviseert hen over de verschillende toepassingen van jouw product en stelt eventuele alternatieven voor. De bestaande klantenportefeuille soigneer je en je bouwt actief nieuwe partnerships op. Jouw regio bestaat uit gans België (Vl + W) en Luxemburg. Aangezien je werkzaam bent in een internationale werkomgeving spreek je naast het Nederlands en Frans om je regio te bewerken ook vlot Engels.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Technische sales | A'pen & Limburg

Je bent stellig op zoek naar een commerciële  functie in de bouwwereld. Je klanten variëren van kleine zelfstandigen tot grote bouwbedrijven en multinationals. Jouw technisch inzicht en affiniteit met de bouw zorgen ervoor dat je de klant verder kan adviseren en ondersteunen. Je biedt een oplossing op maat en informeert over de verschillende aanschaffingsmogelijkheden (huur, koop, leasing, ...)

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Accountmanager/Farmer | Vlaanderen

Banden smeden met jouw cliënteel (agrariërs) om jouw product aan de man/boer te brengen. Je  hebt ervaring in een aanverwante sector (landbouw of garage) en kan vlot in beide landstalen (Ned/Fr) communiceren. Je bent pragmatisch en bezit het nodige charisma om een lange termijnrelatie uit te bouwen.

 

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Trader Heftrucks | Europe

Idealiter ben je met het product heftrucks al vertrouwd (al is dat dus geen must). Je gaat in Europa en vooral in de ons omringende landen op zoek naar interessant aanbod en weet ook de juiste afzetkanalen ervoor te vinden. Er is een ruime database voorhanden, veel zoeken hoort er niet (meer) bij, je moet vooral sterke negotiatie/trading skills hebben. Een sterke talenkennis (liefst ook Duits!) is nodig. Frequente verplaatsingen ontzie je je niet. Mooie verdienste mogelijk.

 

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Sales Manager Assistant |Z-O-Vl

Als rechterhand van de Sales Manager verlicht je zijn takenpakket door jouw hands-on-aanpak. Een variabel takenpakket lacht u toe: offertes maken, opleidingen inplannen, verwerken data, voorbereidingen vergaderingen meetings treffen.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Vertegenwoordiger Bouw | N-W Vl

Je gaat actief de baan op bij bestaande klanten (70%) en nieuwe prospecten (30%). Jouw doelpubliek zijn alle bedrijven gerelateerd aan “Den Bouw”. Werfbezoeken wisselen af met afspraken bij een aankoopdienst van een internationaal bedrijf. Een echte hands-on mentaliteit is hier noodzakelijk en je schrikt er niet voor terug om zelf eens een demo van de producten te geven aan potentiële afnemers. Loon naar werken is jouw drijfveer.

 

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Zwoele Internal Sales | W-Vl

Als zwoele sales beheers je naast het Nederlands, Frans en Engels ook het Spaans. Je bent hét centrale aanspreekpunt voor de export managers, de klanten, de transporteurs, de productie, design, …

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Customer Service Medewerker | W Vl

Klanten adviseren en helpen is jouw passie. Je staat in rechtstreeks contact (en dat mag je letterlijk nemen) met voornamelijk schrijnwerkers die met al hun orders en vragen bij jou terecht kunnen. Je krijgt gegarandeerd een gedegen interne opleiding zodat je geleidelijk aan een echte productspecialist wordt. Op die manier krijg je er ook kansen om verder door te groeien. Korte communicatielijnen, veel verantwoordelijkheid, een toffe drukke werksfeer: geknipt voor jou?

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

International Business Developer | Z-O-Vl

Talenknobbel gezocht met passie voor.. international sales uiteraard. Je gaat op zoek naar distributeurs en eindafnemers binnen een heel leuke niche waarin jullie steengoed zijn, maar nu met een nieuwe branding in de markt komen. Europa ligt aan je voeten, je bent bereid om aan meerdere buitenlandse beurzen deel te nemen, en nieuw verworven key accounts ga je indien nodig ook opzoeken. Doorgroeikansen voor wie de juiste attitude toont!

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Jr Sales Engineer Testapparatuur | Aalst

Nieuwe testapparatuur, veelal op maat gemaakt, vindt via Weiss Technik zijn weg naar de maakindustrie over geheel België. Een sterk team en een familiaire no nonsense sfeer, waar Service met een hoofdletter wordt geschreven, vormt de basis van hun succes. Minimaal een bachelor in electrotechniek is nodig, enkele jaren ervaring op de teller is een plus. Uiteraard haal je energie uit het omgaan met klanten, maar evenzeer kan je, geboeid door techniek, je een heel eind in de materie verdiepen. Is je kennis van Frans ondermaats, dan moet je bereid zijn het te leren, want de helft van de klanten zit in het Franstalig landsgedeelte. Je krijgt een mooie verloning en een mooie wagen, maar je woont wel niet te ver uit de buurt van Aalst. Ps: Heb je een frisse kijk op klantenwerving via de social media, dan heb je meteen nog een extra plus op zak.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Dit is een job bij het bedrijf:

weiss

Accountmanager Waterbehandeling | BeLux

Deze Belgische tak van een wereldspeler en top3 in zijn markt zoekt een Sterke Raaf om vooral de markt van de bedrijven te bewerken. De Vlaamse markt primeert hierbij maar Engels en Frans moet je toch behoorlijk onder de knie hebben. Je hebt een technische background en ervaring op het vlak van waterbehandeling. Je houdt zowel van hunten als van farmen, je bezoekt de werven van of met je klanten en volgt alles wat reilt en zeilt in de markt grondig op. Een heel mooie positie binnen een uitmuntend bedrijf.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Commerciële Binnendienstmedewerker | Vlaanderen

Deze klant in het Waasland is in het kader van de groei op zoek naar twee nieuwe commerciële binnendienstmedewerkers. Je moet hiervoor vertrouwd zijn met een technische omgeving, goed met courante programma’s om kunnen gaan, goed je Frans kennen en vooral communicatief en commercieel sterk zijn, gezien je bij je klanten ook aan up- & cross-selling gaat doen. Je komt terecht in een KMO deel uitmakend van een sterke internationale groep.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Accountmanager om mee te bouwen | A'pen & Vl-Br

Bouwhandelaren, aannemers en architecten zijn je dagdagelijkse contacten, je werkt en denkt op lange termijn je relaties uit en je houdt van netwerken. Je verkoopt de output van een state of the art productieapparaat van –in zijn markt- een kleinere Vlaamse speler/kuitenbijter die gestaag zijn marktaandeel aan het opbouwen is. Autonoom werken binnen een klein salesteam gaat je goed af.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Jr. Business Developer | BR

Deze scale up binnen de sociale economie geeft flink gas, en zoekt er ook een Jonge Raaf bij voor verdere uitbreiding van zijn activiteiten in Brussel.  Potentiële klanten zijn starters, KMO’s, multinationals of overheidsinstanties. Als je dus graag je commercieel talent wil inzetten voor een maatschappelijk project... En inderdaad, enige affiniteit met IT is wel wenselijk. Net als perfecte tweetaligheid natuurlijk.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Inclusieve Accountmanager | Vlaanderen

Deze scale up binnen de sociale economie geeft flink gas, en zoekt er een Sterke Raaf bij voor verdere uitbreiding van zijn activiteiten in Vlaanderen.  Vooral bedrijven uit het Gentse en het Antwerpse zijn daarbij in eerste instantie getarget, en dat kan gaan over starters, KMO’s of multinationals. Als je dus graag je commercieel talent wil inzetten voor een maatschappelijk project dan zien we je graag komen! Oh ja, enige affiniteit met IT is wel wenselijk.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Accountmanager Domotica | O-Vl + Brab

JongeRaaf gezocht voor een leuk en dynamisch team actief in de wereld van de domotica. Je werkt zowel op de B2B als de B2C markt, verkopen in het Frans is geen probleem en hard werken evenmin. Want je krijgt de kans om door te groeien tot de commerciële spil van de organisatie, nu toch al zo’n 20 man sterk.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Accountmanager | A'pen - L'burg - Br

Je hebt een mooi diploma op zak, je bent zo goed als Jonge Raaf af en je woont rond Leuven. Sales is duidelijk je ding, en je Frans is prima om zo ook Brussel en het Luikse mee te pakken. Je klanten helpen bij het optimaliseren van hun magazijn- en productieprocessen wordt je lang leven. Diversiteit en autonomie troef, kortom een droomjob.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Sales Manager Verf | W-Vl

Het is niet dat je verf moet ademen, maar je moet er wel al kaas van gegeten hebben. Dat mag zowel ‘gewone’ verf of industriële coating zijn geweest, en dat mag ook zowel in de retail/DIY als in een B2B omgeving zijn geweest. Zolang als je je maar goed voelt met het product en er technisch wat gezond verstand van hebt ontwikkeld. En voor de rest moet je gewoon het Raafgehalte in je hebben. Met goesting om erin te vliegen. Dat heet: een bestaand portfolio farmen, uiteraard blijvend op zoek gaan naar nieuwe business, en de eindverantwoordelijkheid nemen over een point of sales.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Internal technical sales | A'pen

Zoek je een niet al te grote omgeving? Internationaal actief, waar je je Frans en Engels dagelijks kan gebruiken? Het mag wat technisch zijn van inslag (je valt niet achterover als je een technische tekening leest) en je houdt ervan om zowel de leveranciers- als de klantenkant te bewerken? De dynamiek van een succesvolle handelsomgeving bezorgt jou energie?

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Business Developer Life Sciences | O-Vl

Jij bent vertrouwd met het wereldje van de pharma, het klinisch onderzoek, biotech en medische apparatuur. Vooral in de Benelux en Duitsland dan, hoewel je ook in andere landen (VS, Frankrijk of andere) contacten legt en je netwerk uitbreidt. Want netwerken, en finaal komen tot lange termijn partnerships voor de aangeboden dienst, dat is de essentie van je job. Niet kwantiteit maar kwaliteit staat hierbij voorop. Eigenlijk word jij voor vele jaren het gezicht van het bedrijf, op netwerkmomenten, events, beurzen enz… Voertaal Engels, zowel multi’s als KMO’s zijn welkom om in je netten gestrikt te worden.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Digitale Accountmanagers | W- & O-Vl

Ben jij gefascineerd door wat technologie allemaal kan verbeteren (ook al ben je geen informaticus van opleiding)? Heb je inzicht in hoe bedrijfsprocessen lopen en welke meerwaarde slimme digitale oplossingen kunnen opleveren? Kan je netwerken als de beste in kringen van zaakvoerders en hoger management? Is consultative selling voor jou een tweede natuur? En… stoort het je niet om met een mooie wagen op pad te gaan?

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Assistant Sales Manager | Z-O-Vl

Als rechterhand van de sales manager kom je in een sterk groeiend verhaal binnengestapt. Je wordt er al snel een spilfiguur tussen de commerciële buiten-en binnendienst. Zoek jij een (nieuwe) plek en een job waar je ontzettend veel van commerce en van het bedrijfsleven in het algemeen kan leren? Waar je wordt ondergedompeld in de wereld van magazijnen en techniek? Waar je initiatief kan nemen en waar je verantwoordelijkheid krijgt?  Waar je met je jeugdige kijk nieuwe inzichten mag brengen?

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

B2B showroomverantwoordelijke | Z-W-Vl

Een zeer stabiel bedrijf zoekt een zeer stabiel persoon ter opvolging van een zeer stabiel pensionerende. Ben jij op zoek naar een vaste stek voor vele jaren, waar je het dagelijks gezicht wordt van je Klanten, waar je eerstelijns technisch advies geeft en informeert omtrent de nieuwigheden in het gamma? Je krijgt een heel ruime opleidings(periode), klantvriendelijkheid en ownership zijn essentieel in deze functie.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Elektro Sales | W & O-Vl

Je hebt topkwaliteit in huis, niet het goedkoopste spul dus, en dat zoekt zijn weg richting de industriële eindklant (over de groothandel en/of installateur). Je bewerkt niet alleen deze kanalen maar ook de voorschrijvers en de tussenkanalen. Lobbyen, adviseren, ondersteunen, opleiden en vooral veel onder de mensen zijn, dat is je tweede natuur. Het helpt als je de taal van de installateur spreekt (lees: je hebt kennis van de electrobranche). Het helpt ook als je een aanhouder bent, gedreven en met een lange termijn visie, afijn, een echte Sterke Raaf dus.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Accountmanager Bouwchemie | W-Vl

Binnen je provincieregio zal je alle actoren binnen de ruime wereld van de bouw bewerken. Je beschikt over een breed gamma kwalitatief hoogwaardige producten maar bovenal ook over enkele topproducten waarmee je in de kijker loopt, want innovatief qua toepassing. Je verkoopt dus niet enkel producten maar ook een systeemoplossing, waarbij je je technische kennis vakkundig overbrengt aan je klanten (aannemers, bouwheer, architect, vakmannen).

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Accountmanager Bouwchemie | O-Vl

Binnen je provincieregio zal je alle actoren binnen de ruime wereld van de bouw bewerken. Je beschikt over een breed gamma kwalitatief hoogwaardige producten maar bovenal ook over enkele topproducten waarmee je in de kijker loopt, want innovatief qua toepassing. Je verkoopt dus niet enkel producten maar ook een systeemoplossing, waarbij je je technische kennis vakkundig overbrengt aan je klanten (aannemers, bouwheer, architect, vakmannen).

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Customer Service | middenkust

Een sterk bedrijf in een groeimarkt is op zoek naar versterking voor zijn binnendienst. Klanten zijn bouw- en installatiebedrijven, je hebt dus raakvlakken met de bouw vanuit je studies of eerdere ervaring. Bouwplannen lezen, offertes opstellen, projecten opvolgen, en zo je klanten tevreden houden, daarvan moet je happy kunnen worden!

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Receptieve Accountmanager | Wall + Brux

Niets vervelender toch dan wachten aan een receptie? Wel, daar kan jij straks verandering in brengen! Je verkoopt oplossingen allerlei om het de bezoeker gezelliger, nuttiger, efficiënter te maken. Je doorkruist daarbij franstalig België (heel wat steden en gemeenten zitten nu al op je te wachten). Maar ook bv retailers, ziekenhuizen of andere overheidsinstanties zullen verbaasd zijn als je laat zien wat je allemaal in huis hebt. Nog dit: kennis van Nederlands en Engels is nodig want je komt bij een internationaal opererende speler terecht.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Accountmanager die blijft plakken | W-Vl

Een sterke speler binnen de doe-het-zelfbranche. Fabrikant ook, Hier krijg je een kluif waarmee je enkele jaren zoet bent. Topper gezocht dus, want je zal het jouw branche getrouw ook zelf moeten doen (=zelf de Benelux markt opbouwen, en je productrange via alle mogelijke kanalen zo optimaal mogelijk positioneren). Analyseren en in kaart brengen doe je zelf. Onderhandelen doe je zelf. In de twee landstalen uiteraard. Je bent veel op verplaatsing. Begint het al te kriebelen?

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Accountmanager b2b HVAC | O-Vl

Samen met partner-installateurs, target je bedrijven die nieuw- of verbouwen. Je vertegenwoordigt een belangrijke toeleverancier in de branche. Kennis van HVAC materie is een must, maar vooral geniet je van commerciële contacten en relatieonderhoud. Je werkregio is beperkt tot de provincie Oost-Vlaanderen, je komt terecht in een stabiele gevestigde waarde. Marktconforme vaste verloning.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

(Aan)gedreven accountmanager | Limb - Vl-Br

Je komt bij grote en middelgrote bedrijven over de vloer, en je voorziet er hun logistieke uitrusting van de nodige power. Je beheert ook een portfolio van handelaren en verdelers in je regio, en je komt met een zeer divers type van klanten in aanraking, wat de job extra pit geeft. Je bent immers aan de slag bij een van de grotere spelers in de branche. Je relationele skills zijn belangrijkst, technische skills zijn mooi meegenomen.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Product manager| O-Vl

Voor diverse klanten kijken we momenteel uit naar een product manager. Is een rol tussen sales en R&D iets voor jou, ben je conceptueel en analystisch sterk, kan je goed in team werken, ga je graag op (buitenlands) pad om klanten de pieren uit de neus te vragen, heb je een stevige bachelor of master op zak, laat dan even van je horen. We kijken samen met jou wat past.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Sales ingenieur | Z-W-Vl

Geen enkele dag is gelijk, geen enkele opdracht dezelfde, want je verkoopt enkel maatwerk. Elke aanvraag verwerk je na een grondige analyse in een oplossing, die je samen met het team uitwerkt, becijfert, en uiteraard weet aan de m/v te brengen. Enkel weggelegd voor electromechanici, kennis van Frans en Engels is wenselijk.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Klantendienst | Brugge

Technische productomgeving, bouwgerelateerd ; Nederlands/Frans vereist ; BeLux tak van een Duits moederbedrijf

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Klantendienst-ingenieur | Waregem

Sterke Belgische grote KMO, kennis Engels en Frans, ondersteuning sales op vlak van opmetingen, calculatie en offerte etc.. voor industriële projecten 

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Zwevende Accountmanager | Brussel

Het zijn vooral grote bedrijven met veel installaties die je als accountmanager beheert of bewerkt. Je komt terecht in een multinationale groep met een stevige poot in België. Je kan werken vanop diverse kantoren of van thuis uit, je hebt minstens bachelorniveau in een technische richting, en uiteraard is je Frans even goed (of zo goed als) als je Nederlands (of vice versa).

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Commerciële Binnendienst | Z-W-Vl

NFE check - Office + SAP check - team- + solowerk check - orders + logistics check - docs + payments check - customers ext. en int. check – drive & spirit check

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Accountmanager Industrie | België

Een totaalleverancier richting de industrie, die je gerust bij de grotere jongens in zijn klasse mag situeren. Je bent in je functie een technische generalist, je kan overal wel zo’n beetje over meespreken dus. Maar bovenal ben je commercieel sterk om je accounts met hun divisies, aanspreekpartners en behoeften helder in beeld te hebben, en jullie oplossingen er binnen te loodsen. Netwerken, teamwerken en coördineren, dat moeten echt sterktes van je zijn om hier aan je trekken te komen.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Vertegenwoordiger HVAC | Groot-Gent

Peter Toch runt in het Gentse het familiebedrijf TOCH bv, al meer dan 75 jaar een begrip in de ruime regio als groothandel voor zowel sanitair, verwarming, badkamers, installatiematerialen, alternatieve energie, waterbehandeling, waterverwarming en keukens. Steeds mee met de laatste nieuwigheden, met de glimlach en een excellente service, elke dag opnieuw, daarmee houden ze hun installateurs, particulieren, architecten en studiebureaus tevreden. Momenteel is Peter op zoek naar een vertegenwoordiger. Hét allerbelangrijkste in deze functie is je persoonlijkheid en je positieve ingesteldheid. 

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Dit is een job bij het bedrijf:

toch

Accountmanager Schrijnwerkerij | Z-W-Vl

Als je ‘interieurbeslag’ een intrigerend woord vindt maar dat bij jou voor de rest geen belletje doet rinkelen, dan zal deze niet voor jou zijn weggelegd. Want je moet ervaring hebben met deze producten en/of deze branche. Je regio loopt vanaf de Westkust tot in Zuid-Oost-Vlaanderen. Je krijgt een groot klantenportfolio in handen, met navenante verantwoordelijkheid.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Bio ingenieur met commercie in het bloed| Z-W-Vl

Hiervoor heb je inderdaad een ingenieursdiploma nodig, gelet op de producten die je aan de boer zal brengen. Onze klant staat open voor schoolverlaters, zolang je maar haar op je tanden hebt en niet bang bent van hard werken. Je vervoegt een supertof dynamisch team, in een bedrijf dat gestaag groeit binnen een evoluerende landbouwsector. Je onderhoudt er een basis klantenportfolio en daarnaast doe je aan actieve prospectie.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Accountmanager met groene vingers | Z-W-Vl

Nooit was er zoveel aandacht voor (openbaar) groen als nu. Laat ons hopen dat het een blijver wordt. Het zal in elk geval niet aan je klanten gelegen hebben, want zij zijn heelder dagen in de weer om het ons allemaal -zowel privé als publiek- zo aangenaam mogelijk te maken buiten. Je helpt hen hierbij met een zeer breed productaanbod. Je kan je daarbij zowel technisch als commercieel onderscheiden door gepast advies en een verregaande dienstverlening. Je komt terecht in een tof team waarin kennisdeling  core en ook een continu proces is.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Account- en Projectmanager Magazines | W-Vl

Jij wordt zowel commercieel als inhoudelijk eindverantwoordelijke over enkele leidende vakmagazines (Benelux) in de bouw- en de tuinbranche. Een straffe uitdaging dus, waarvoor je Frans en Engels onder de knie hebt. Ervaring met vakpubliciteit is een plus. Je werkt vanop kantoor en je plant je bezoeken efficiënt in (ongeveer 1/3e van je tijd op de baan). Je bezoekt af en toe belangrijke internationale vakbeurzen op zoek naar nieuwe adverteerders (fabrikanten of exporteurs).

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Accountmanager elektronische apparatuur | België

Het beweegt, het rijdt, het vervoert, het gaat omhoog en weer omlaag, stoer, robuust en duurzaam. Maar intelligent zijn ze (nog) niet. En daar kom jij dus op het toneel, want dat is exact wat jij je logistieke partners allerlei kan bieden: intelligentie en kwaliteit, het beste van de markt. Je onderhoudt hiervoor relaties met invoerders, verdelers en ook eindgebruikers uit de industrie. Je kan met verregaande autonomie om, spreekt behoorlijk goed Frans, en je bent uiteraard geïnteresseerd in techniek.

 

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Accountmanager IT | W- & O-Vl

Weet je hoe je software en hardware het best kan verkopen? Door er veel van te kennen, natuurlijk, heel veel, passie voor het vak, weet je wel. Maar ook door vlot goeie relaties te kunnen leggen natuurlijk. Twee maal check bij jou? Op zoek naar een nieuwe uitdaging, een nieuwe dynamiek, een nieuwe werkgever voor na de zomer? Laat maar horen wat je in je mars hebt!!

 

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Accountmanager Industrielakken | O-Vl

Je krijgt een topgamma industriële coatings in handen, en nog wel als masterdealer voor België. Daarbij zal je in eerste instantie de Oost-Vlaamse markt (industrie en marine) bewerken, en op latere termijn uitbreiden richting de andere provincies.  We zoeken bovenal een commercieel talent, maar je gesprekspartners zijn vooral zaakvoerders of productie- en onderhoudsverantwoordelijken dus wat engineering feeling of opleiding staat niet verkeerd. Een uitdagende job alweer binnen een sterk groeiend bedrijf met meerdere distributiepunten binnen de regio. 

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

WIE ZIJN WE?

Luc Deraedt

Luc Deraedt

Luc Deraedt

Luc heeft 25 jaar ervaring in KMO-land: trading, sales, marketing, product management, én.. HR: dat is zijn ding. Hij houdt van business bouwen, en daarvoor het juiste team neerzetten.

 

Luc
25 jaar ervaring met KMO's.

Lieve Devlies

Lieve Devlies

Lieve Devlies

Lieve mixt een ruime commerciële ervaring in verschillende sectoren met de non-profit. Haar coachingsskills zijn subliem, haar doortastend menselijk inzicht komt van haar 6e en 7e zintuig..

 

Lieve
Ruime commerciële ervaring.

Dignum Bossuyt

Dignum Bossuyt

Dignum Bossuyt

Dignum heeft niet alleen de sales maar ook het ondernemen in het bloed. Steeds opgewekt, steeds strijdlustig, gaat hij geen enkele uitdaging uit de weg.

 

Dignum
ex Jonge Raaf

Robbe Decrock

Robbe Decrock

Robbe Decrock

Robbe bedient elke klant met zijn eigen flair, en uitermate voornaam. Steeds met de glimlach maakt hij van elk contact een aangenaam moment.

 

Robbe
onze interne spil

JONGE RAVEN IN CIJFERS

2012

Opgericht in

5689

Aanmeldingen

50

Aantal jaren recruitmentervaring

14%

Selectiegraad

BOEK

Voor u als werkgever

Met onze Werk-Wijze(R) willen wij u als recruiter of werkgever tips en nieuwe inzichten geven bij een sollicitatieproces, of, zo u wilt, deze even opfrissen. We vertrekken daarbij vanuit een aantal essentiële waarden, die naar onze mening bij een gezond HR-beleid van toepassing zijn. Bovendien breidden we onze stelling en advies uit tot het domein van retentie: eens de juiste m/v in huis gehaald, is het ook kwestie van die zolang mogelijk aan boord te kunnen houden, tot tevredenheid van beide partijen.

Voor jou als sollicitant

Met onze Werk-Wijze(R) willen we jou als kandidaat werkzoekende wegwijs en ook wijzer (slimmer) maken bij je sollicitaties. Je vindt er alle essentiële informatie zowel wat betreft de opbouw van je cv en brief of mail, het sollicitatiegesprek alsook een kijk achter de schermen van ‘de overkant'. We proberen vanuit onze ervaring jouw inzicht te verruimen zodat je beter gewapend voor de dag kan komen. Dit boek is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe wending in zijn carrière, dus niet alleen voor de commerciële profielen waarop we met JongeRaven en SterkeRaven op vandaag actief zijn.

"Selecteren en solliciteren wordt voor iedereen een opbouwende en leerrijke ervaring, dankzij de wijze en doorleefde raadgevingen in dit boek. Bedankt Luc!"

Ronny Leyman, founding partner Co-Vibes

"Prachtig werk, vlot leesbaar, direct toepasbare tips, tijdloos en nuttig voor iedereen die de sollicitatiemarkt betreedt of in HR is geïnteresseerd: een echte aanrader."

Fons Leroy, gedelegeerd bestuurder VDAB

"Dankzij dit boek ontdek je als lezer ook eens de andere kant van het verhaal. Boeiende stijl, originele invalshoek, verrijkend voor zowel werkgever als sollicitant en recruiter: TOP!"

Barbara Torfs, partner bij Springbok/Marcom, directeur Schoenen Torfs

GoeieGrond bv

Warandestraat 244

8560 Moorsele

 

Email: info@jongeraven.be

Tel: 0478 91 93 05 (er wordt telefonisch geen info verstrekt omtrent gepubliceerde jobs)

Onze gloednieuwe kantoren vind je in de Kortrijkstraat 145 in B - 8560 Wevelgem, je bent welkom!